arrow_drop_up arrow_drop_down
Masterclass Intermitterend Vasten: minder blijkt méér te zijn

Masterclass Intermitterend Vasten: minder blijkt méér te zijn

We leven in een enerverende tijd. We zitten in een proces van verandering en reflectie.  De wereld om ons heen vraagt om nieuwe keuzes. Vragen als “wat is nu écht belangrijk in mijn leven?” en “waar draait het nu werkelijk om?”  komen boven drijven. Op zich hele goede vragen natuurlijk!

Deze gezondheidscrisis maakt duidelijk dat we kwetsbaar geworden zijn als mensheid. Alle bewerkte voeding met chemische stoffen erin dat bovendien vaak ook nog eens zwaar verslavend is, eist zijn tol. Daar gooit weinig beweging, te weinig ontspanning en vooral teveel stress nog eens een schepje bovenop. Om het nog maar even niet te hebben over toxische stoffen in onze omgeving.

Ik hoop dat we deze crisis gaan zien als een dringende uitnodiging om beter voor onszelf en onze planeet te gaan zorgen.

“Dit is de meest effectieve en makkelijkste strategie die ik ken”

Een week of vijf geleden, toen dit allemaal begon, vroeg een goede vriend mij wat naar mijn mening het beste is wat mensen nu kunnen doen. Hij vroeg me in feite om een strategie die onze gezondheid écht op een hoger plan kan krijgen. En het liefst een beetje snel natuurlijk :-).

Een gezondheidsstrategie die snel resultaat geeft, makkelijk te volgen is en bij voorkeur niet veel tijd en geld kost.

Ik vond het een uitstekende vraag en had eerlijk gezegd gelijk mijn antwoord klaar: intermitterend vasten. Als er iets is waar ik enthousiast over ben als het erom gaat onze gezondheid naar een hoger niveau te willen, dan is het dat.

Nieuw: Masterclass Intermitterend Vasten

Intermitterend vasten geeft zoveel méér gezondheidsvoordelen dan dat het alleen een bijzondere manier is om af te vallen. Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, dat de gezondheidsvoordelen onomstotelijk aantoont.  En als je het op de juiste manier doet is het écht makkelijk.

Intermitterend vasten zal je zelfs extra tijd en geld opleveren!

De afgelopen weken heb ik hard gewerkt om al mijn kennis, persoonlijke ervaring, wetenschappelijk onderzoek maar vooral de praktische tips en tricks die ik ken onder te brengen in een nieuwe masterclass. Je kunt hem nu bestellen, klik daarvoor hier! 

Ik hoop oprecht dat je je gaat verdiepen in dit onderwerp en ermee aan de slag gaat. Het is niet alleen goed voor jezelf, voor de dierbaren om je heen maar ook voor onze planeet. Minder blijkt soms echt veel méér te zijn!

Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere vrouwen. Dit kan door middel van de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat. Wat zijn jouw ervaringen met intermitterend vasten?

Els Driënhuizen
Door

Els Driënhuizen

op 1 May 2020

Hallo Marjolein, Ik heb de masterclass Intermitterend vasten gedaan. Ik was al een tijdje aan het vasten, 8 uur eten en 16 uur rust, van 11.00 uur tot 19.00 uur. Ik ben heel blij met de Masterclass. Wat ik zo ontzettend fijn vind aan je boeken en Masterclasses is dat alles zo goed en simpel wordt uitgelegd, zodat je weet wat er in het lichaam gebeurd en jezelf weet wat goed voor je is. Na het lezen ben ik gelijk goed in contact met mijn lichaam. Ben veel bij orthomoleculaire artsen en therapeuten geweest, maar dit vind ik veel effectiever omdat ik het begrijp 😄. Ik ben heel blij en dankbaar dat je dit allemaal voor mij ‘ons’ hebt uitgezocht. Echt Top. Ik ben nu en tijdens de Masterclass het boek Eet meer Energie aan het lezen en heb net Voeding en Hormonen uit. Zooo behulpzaam. Dank je wel. Hartelijke Groet, Els Driënhuizen

Reactie plaatsen