Zie hieronder mijn boeken

voeding en gezond gewicht

NIEUW!
VOEDING & GEZOND GEWICHT

Heb jij moeite om een gezond gewicht te krijgen en vooral dit te behouden? Heb jij misschien na de zoveelste poging om af te vallen (of om aan te komen) de moed zelfs maar opgegeven? Dan is dit boek voor jou.

Wil jij weten welke belangrijke factoren, behalve hoeveel je eet en beweegt, hele grote invloed hebben op je gewicht? Waardoor het veel makkelijker wordt je gezonde gewicht te bereiken? Je ontdekt ze in dit boek.   

HET VOEDINGSKOMPAS

In mijn eerste boek ontdek je hoe je met je voeding invloed hebt op je vrouwelijke hormonen en hoe je daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan écht!

(Ook beschikbaar in het Duits, Engels, Spaans en Hongaars). 

(Klik op de groene -Lees meer- button hieronder) 

null


EET MEER ENERGIE

In mijn boek Eet meer Energie ontdek je hoe je je lichaam leert zijn eigen vetten weer te gebruiken als bron van energie. De overstap maken van glucoseverbranding naar vetverbranding zal je niet alleen volop energie maar ook meer gezondheid geven. Ik leg je uit hoe dit werkt. 

(Ook beschikbaar in het Duits en Hongaars

(Klik op de groene -Lees meer- button hieronder) 


null

VOEDING EN

HORMONEN

In het boek Voeding & Hormonen lees je alles over de helende kracht van voeding op je hormonen en daarmee je vitaliteit en gezondheid. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk hormoonbalans voor onze vitaliteit en gezondheid is. Een boek voor vrouwen van alle leeftijden.  

(Klik op de groene -lees meer- button hieronder) 


VOEDING EN

IMMUUNSYSTEEM

In het boek Voeding & Immuunsysteem ontdek je hoe je immuunsysteem werkt en welke voedingsmiddelen je kunnen helpen om het gezond en effectief te maken en te houden. Een optimaal werkend immuunsysteem ligt aan de basis van je gezondheid. Inclusief 12 heerlijke recepten om gelijk mee aan de slag te gaan! 

(Klik op de groene -lees meer- button hieronder) 


VOEDING EN

GEZOND GEWICHT

In het boek Voeding & Gezond Gewicht ontdek je welke belangrijke factoren, behalve hoeveel je eet en beweegt, hele grote invloed hebben op je gewicht? Waardoor het veel makkelijker wordt je gezonde gewicht te bereiken (of het nu gaat om afvallen of aankomen). Je ontdekt alle factoren in dit boek.   

(Klik op de groene -lees meer- button hieronder) 


voeding-en-gezond-gewicht