Zie hieronder mijn boeken

ELKE DAG FEEST OP JE BORD

ELKE DAG FEEST OP JE BORD

De Energieke Vrouwen Academie bestaat in 2022 tien jaar en natuurlijk is dat een reden om een feestje te vieren.


Daarom nu eindelijk, op veler verzoek, een prachtig jubileumboek met mijn favoriete recepten van tien jaar Energieke Vrouwen Academie bij elkaar. Gebundeld en opgemaakt tot een waardevol boek dat in geen keuken mag ontbreken. 

Helaas was het fysieke boek binnen 2 weken al uitverkocht! Maar dit e-book is de manier om het alsnog in handen te krijgen.

HET VOEDINGSKOMPAS

In mijn eerste boek ontdek je hoe je met je voeding invloed hebt op je vrouwelijke hormonen en hoe je daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan écht!

(Ook beschikbaar in het Duits, Engels, Spaans en Hongaars). 

(Klik op de groene -Lees meer- button hieronder) 

null

EET MEER ENERGIE

In mijn boek Eet meer Energie ontdek je hoe je je lichaam leert zijn eigen vetten weer te gebruiken als bron van energie. De overstap maken van glucoseverbranding naar vetverbranding zal je niet alleen volop energie maar ook meer gezondheid geven. Ik leg je uit hoe dit werkt. 

(Ook beschikbaar in het Duits en Hongaars

(Klik op de groene -Lees meer- button hieronder) 


null

VOEDING EN HORMONEN

In het boek Voeding & Hormonen lees je alles over de helende kracht van voeding op je hormonen en daarmee je vitaliteit en gezondheid. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk hormoonbalans voor onze vitaliteit en gezondheid is. Vooral voor vrouwen. Een boek voor vrouwen van alle leeftijden.  

(Klik op de groene -lees meer- button hieronder) 


VOEDING EN IMMUUNSYSTEEM

In het boek Voeding & Immuunsysteem ontdek je hoe je immuunsysteem werkt en welke voedingsmiddelen je kunnen helpen om het gezond en effectief te maken en te houden. Een optimaal werkend immuunsysteem ligt aan de basis van je gezondheid. Inclusief 12 heerlijke recepten om gelijk mee aan de slag te gaan! 

(Klik op de groene -lees meer- button hieronder) 


Ontvang alvast mijn gratis E-zine Vitaal Verhaal

Ontvang iedere vrijdag mijn gratis E-zine Vitaal Verhaal in je mailbox met waardevolle informatie, inspiratie, leuke nieuwtjes, links naar mijn nieuwe blogs, boekentips en af en toe interessante aanbiedingen.

Schrijf je vandaag nog in 

Your information is safe with us