arrow_drop_up arrow_drop_down

Hallo, ik ben Marjolein

en ik wil niets liever dan dat jij de energie ontdekt

om een leven te creëren waar je verliefd op wordt 

Mijn naam is Marjolein Dubbers: vitaliteitscoach, bestseller auteur, inspirerend spreker, ondernemer, optimist en vol passie als het gaat om vitaliteit voor vrouwen. En, by the way, dol op perfecte koffie en magische chocola!


Met behulp van de artikelen op mijn website (>200.000 bezoekers per maand), mijn wekelijkse e-zine, e-books, 

online programma's en boeken (vertaald in o.a. Engels en Duits) informeer en inspireer ik vrouwen zoals jij 

om de beste versie van zichzelf te worden en groots te dromen. 

Waar is het allemaal mee begonnen?

Een vraag die ik vaak krijg is hoe het allemaal is begonnen. 


Ik ben geboren in een gezin met zeven meisjes. Misschien dat ik daarom zoveel passie heb voor de gezondheid van vrouwen; zoveel vrouwen zijn me zó dierbaar.


Enkele jaren geleden kwam ik in een burn-out terecht en startte een speurtocht om mijn energie en gezondheid terug te krijgen. Ik leerde dat onze hormonen hiervoor van essentieel belang zijn maar dat onze Westerse samenleving de hormoonbalans van vrouwen dagelijks ondermijnt.


Ik ontdekte dat ik onder andere met mijn voeding mijn hormonen weer in balans kon krijgen en kreeg daarmee mijn gezondheid, vitaliteit en levenslust op een veel hoger niveau dan ik ooit gedacht had. Daarmee ging mijn leven op zijn kop. 

"Ontdek de kracht

van je hormonen

en creëer een leven waar

 je verliefd op wordt"

Het raakt me diep dat ik zoveel vrouwen 

zie worstelen met hun energieniveau en gezondheid

Vanaf het moment dat ik de kracht van hormonen heb ontdekt is mijn leven compleet veranderd. 


Vitaliteit en gezondheid van vrouwen werd mijn passie en ik besloot mijn kennis en ervaringen met andere vrouwen te delen want het raakt me diep dat ik zoveel vrouwen hiermee zie worstelen. Wie heeft ons ooit iets verteld over de kracht van onze hormonen? 


Op mijn 52ste startte ik voor het eerst van mijn leven  een eigen bedrijf (inderdaad, heel spannend!) dat inmiddels is uitgegroeid tot een onderneming waar tientallen mensen een steentje aan bijdragen. Ik ben het levende bewijs dat vrouwen na hun 40ste zich kunnen ontwikkelen tot de beste en vitaalste versie van zichzelf.


Ik heb de energie ontdekt om mijn dromen waar te maken en een leven gecreëerd waar ik verliefd op ben. Dit gun ik iedere 

vrouw. 

Ik geloof niet meer dat onze gezondheid

automatisch achteruit gaat als we boven de 40 komen

Ik geloof niet meer dat onze gezondheid automatisch achteruit gaat als we de 40 zijn gepasseerd. Ik geloof dat vrouwen van nu krachtiger kunnen zijn dan ooit. Dit vraagt echter wel om wakker worden en keuzes maken. Je hebt gelukkig altijd een keuze.


Het is mijn passie om zoveel mogelijk vrouwen op hun pad naar vitaliteit en gezondheid te informeren en inspireren zodat ook zij de beste versie van zichzelf worden. Ik geloof namelijk dat de wereld een mooiere plek wordt als vrouwen meer ruimte gaan innemen. 

"Ik geloof dat de wereld een
mooiere plek wordt

als vrouwen meer
ruimte gaan innemen."

De wereld heeft méér vrouwelijke energie nodig

Zoveel vrouwen hebben prachtige dromen die nooit het daglicht zien door gebrek aan energie. Het zou goed zijn als vrouwen grootser zouden dromen en deze mooie dromen gaan realiseren. 


De wereld heeft meer vrouwelijke energie nodig. Vrouwelijke energie die kan verbinden, voeden en helen. Vrouwelijke energie die gelooft in delen en zorgen in plaats van concurreren en strijden. 


Met iedere vrouw die haar droom gaat waarmaken wordt de wereld een beetje mooier. De wereld heeft onze vrouwelijke energie zó nodig. Ook die van jou!

"Ik ben ervan overtuigd 

dat vrouwen van nu

krachtiger kunnen zijn

dan ooit"

Dit brengt me bij jou

Ik wil dat ook jij de energie ontdekt om je dromen waar te maken. Hoe groot of klein ook. Wat jouw dromen of obstakels ook zijn: jij hebt de kracht om je leven te veranderen en daarmee de wereld. Je kunt veel meer dan dat je denkt! 


Leer samenwerken met je hormonen. Het zijn je beste vriendinnen. Ze willen niets liever dan jou zo lang mogelijk gezond en vitaal houden en je volop energie geven. 


Leer hoe ze werken en hoe je hier zelf invloed op hebt. Maak als het nodig is andere keuzes. Ik ben hier om je daarbij te helpen. Daarom is het overgrote deel van mijn werk gratis voor je beschikbaar.  

Op mijn website vind je honderden artikelen,

gratis e-books, gratis downloads, betaalde online

programma's, toegang tot mijn wekelijkse

e-zine en mijn boeken

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas 

en Eet meer energie.

Ruil "zo ben ik nu eenmaal" in voor 

"ik ben benieuwd wat het leven voor mij in petto heeft!" 

Ik heb niet alle antwoorden en ook ik heb dagen dat mijn  energieniveau niet optimaal is. Ik leer iedere dag weer nieuwe dingen en soms krijg ik nieuwe inzichten waardoor ik een eerdere mening herzie. Alles in het leven draait om veranderen en groeien!


Het is mijn oprechte intentie om het beste van wat ik leer en alles wat mij inspireert met jou te delen. Haal eruit wat jij kan gebruiken en wat jij op dit moment in je leven nodig hebt. Wees bereid om te veranderen. Dat is wellicht het grootste geheim van gezond en vitaal (ouder) worden. 


Luister daarbij altijd heel goed naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Niemand heeft zoveel wijsheid als jijzelf als het gaat om jouw lichaam. Jouw lichaam heeft altijd gelijk, wat een ander ook zegt. Volg je intuitie; jij bent uniek! 

Mijn Boek

Informatie en inspiratie voor transformatie

Gratis Audiotraining

Ben je hier nieuw dan is dit een goed begin

De shop

Neem een kijkje in de webwinkel 

Of blader door mijn artikelen 

Zoek je specifieke informatie kijk dan eens bij mijn artikelen. Je kunt zoeken op een zoekwoord in de zoekfunctie rechts van ieder artikel. Of kijk in de categorieën, deze vind je onderaan de homepage.