Hoi, ik ben Marjolein

en ik wil niets liever
dan dat jij de energie ontdekt
om een leven te creëren
waar je verliefd op wordt.  
Net als ik.

Mijn naam is Marjolein Dubbers.  Ik ben vitaliteitscoach, hormoondeskundige, bestsellerauteur en vol passie als het gaat om vitaliteit voor vrouwen.  


Door middel van mijn blogs en boeken (o.a. vertaald in Engels, Duits en Spaans) informeer en inspireer ik vrouwen om de vitaalste versie van zichzelf te worden, ongeacht hun leeftijd.   


Verander je voeding, verander je leven is mijn motto. We hebben zoveel méér invloed op onze gezondheid dan we vaak denken.

 

Waar is het allemaal mee begonnen?

Op mijn 52ste kwam ik in een flinke burn-out terecht en startte ik een speurtocht om mijn energie en gezondheid terug te krijgen. Ik leerde dat mijn vrouwelijke hormonen hiervoor van essentieel belang zijn.

 

Ik ontdekte dat ik, vooral met mijn voeding, mijn hormonen weer in balans kon krijgen. 

 

Ik veranderde mijn voedingspatroon en het resultaat hiervan vond ik verbijsterend. Ik kreeg mijn gezondheid, vitaliteit en levenslust terug op een veel hoger niveau dan ik dacht dat mogelijk was. Hiermee ging mijn leven op zijn kop. 

 

Ik kreeg zóveel energie en zelfvertrouwen dat ik besloot mijn vaste baan op te geven om mijn kennis en ervaring te delen met andere vrouwen.

“Waarom heeft niemand ons ooit iets verteld over de kracht van onze hormonen?” 

Vitaliteit van vrouwen is mijn passie

Vitaliteit en gezondheid van vrouwen werd mijn passie. Het raakt me diep dat ik zoveel vrouwen, vooral vrouwen boven de 40, hiermee zie worstelen. Dit kan zoveel anders. We kunnen zoveel gezonder en energieker zijn dan we vaak denken! 

 

Op mijn 52ste startte ik voor het eerst van mijn leven (spannend!) een eigen bedrijf dat uitgroeide tot een onderneming waar tientallen mensen een steentje aan hebben bij gedragen. 

 

Ik geloof niet meer dat onze gezondheid automatisch achteruit gaat als we boven de 40 komen. Ik geloof dat vrouwen van nu krachtiger en vitaler kunnen zijn dan ooit.

 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Dat is het motto van de Energieke Vrouwen Academie. Het kan écht. Er komen gelukkig steeds meer vrouwen die dit aan het ontdekken zijn. 

Dit brengt me bij jou.

Ik wil dat ook jij de energie ontdekt om je dromen waar te maken. Hoe groot of klein ook. Wat jouw dromen of obstakels ook zijn: jij hebt de kracht om je leven te veranderen en. Je kunt veel meer dan dat je denkt! 

 

Leer samenwerken met je hormonen. Het zijn je beste vriendinnen.

Ze willen niets liever dan jou zo lang mogelijk gezond en vitaal houden en je volop energie geven. 

 

Leer hoe ze werken en hoe je hier zelf invloed op hebt. Maak als het nodig is andere keuzes. Ik ben hier om je daarbij te helpen. Daarom is het overgrote deel van mijn werk gratis voor je beschikbaar.  

2024: hoog tijd voor iets nieuws

In 2023 besloot ik een sabbatical te nemen omdat ik na 10 jaar Energieke Vrouwen Academie behoefte voelde aan vernieuwing en verdieping. 

Deze heb ik gevonden en ik zal dan ook in 2024 met een geheel nieuwe website komen rond een compleet ander thema. 

Dit is de reden dat je op deze website niets (meer) kunt downloaden, kopen of je ergens voor inschrijven. Gezien de vele waardevolle artikelen hou ik deze website echter graag voor je in de lucht. 

“Ik ben ervan overtuigd dat vrouwen van nu krachtiger en vitaler kunnen zijn dan ooit.”