Mijn nieuwe boek: Voeding & Gezond Gewicht; voor iedereen die al een tijdje worstelt met zijn/haar gewicht
1 min. leestijd

Mijn nieuwe boek: Voeding & Gezond Gewicht; voor iedereen die al een tijdje worstelt met zijn/haar gewicht

Begin dit jaar deed ik een onderzoekje onder mijn volgers die 50 jaar of ouder waren. Gemiddeld bleken ze gedurende hun leven 15 diëten te hebben gevolgd. Wat een frustratie, pijn, verdriet, gebrek aan zelfvertrouwen en zelfliefde ligt hierachter verborgen! Daarom besloot ik dit boek te schrijven. Een boek voor iedereen die worstelt met zijn/haar gewicht en nu eindelijk eens uit deze frustrerende vicieuze cirkel wilt stappen.

Klik hieronder op de afbeelding van het boek om meer te lezen over de inhoud ervan en om het, nu tijdelijk zonder verzendkosten, te bestellen. Deel je dit bericht met anderen waarvan je denkt dat ze er baat bij kunnen hebben?

Ontdek hoe je je lichaam weer kunt gaan zien als een vriend in plaats van een vijand waarmee je continu aan het strijden bent.


voeding en gezond gewicht


Ik verwacht dat je door dit boek een nieuwe kijk zult krijgen op hoe jouw lichaam werkt en hoe je gewicht tot stand komt, en ik denk dat je hierdoor met andere ogen naar je lichaam gaat kijken.

Ik hoop dat je niet alleen meer waardering en respect voor je lichaam krijgt, maar vooral meer liefde en compassie voor jezelf. Als er iets is wat je kan helpen je gezonde gewicht te bereiken, dan is het misschien wel dit laatste.


Het bereiken van een gezond gewicht is nu meer dan ooit een kwestie van oude overtuigingen los laten en openstaan voor nieuwe informatie.Reactie plaatsen

Meer advies over 

vitaliteit en gezondheid?

Er staan meer dan 300 waardevolle artikelen op je te wachten!