Vragen? Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Wat zoek je?

Zoek je iets over een bepaald onderwerp plaats dan je zoekwoord in het invulvakje hieronder.
 Je ziet dan vanzelf of er een artikel is geschreven over dit onderwerp.

Veelgestelde vragen vind je daaronder.

Veelgestelde vragen:

Hoe kom ik op de ledensite?

Als je een online product hebt gekocht krijg je via je mail toegang tot de ledensite. Ben je deze mail kwijt: dit is de link naar de ledensite.  Ben je je inloggegevens vergeten, stuur dan een mail naar info@energiekevrouwenacademie.nl. Dan helpen we je graag weer op weg.


Ik heb een persoonlijke gezondheidsvraag

Het is op afstand niet mogelijk om je een goed advies op maat te geven. Iets wat je zeker verdient. Ik ben ook geen arts of therapeut. Ik raad je daarom aan een (natuur)arts, specialist of voedingscoach bij jou in je buurt te vinden. Heb je vragen rondom specifieke vrouwenklachten en/of ben je op zoek naar een goede gynaecologe, dan kan ik je de vrouwenpoli van Barbara Havenith van harte aanbevelen. Bezoek hier haar site Vrouwenpoliboxmeer.


Geef je ook persoonlijke consulten?

Nee, ik geef geen persoonlijke consulten meer. Ik raad je aan een goede (natuur)arts, specialist of (voedings)coach bij jou in je buurt te zoeken die je een passend maatwerk advies op maat kan geven.


Ik wil graag adverteren op jullie site

Ik kies ervoor om de Energieke Vrouwen Academie vrij te houden van advertenties. Geen belangstelling dus. 


Ik heb een vraag over mijn privacy

Wij zullen nooit, echt nooit, vertrouwelijke gegevens van onze klanten doorgeven aan derden. Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen.


Ik wil je me graag inschrijven voor de nieuwsbrief

Leuk dat je belangstelling hebt voor mijn nieuwsbrief. Je kunt je inschrijven via deze link. Dan ontvang je elke vrijdag mijn nieuwsbrief in je mailbox. 


Ik wil me uitschrijven voor de nieuwsbrief

Klik hiervoor onderaan een willekeurige nieuwsbrief op de link -uitschrijven-. Je zult dan geen mails meer van me ontvangen. Wel jammer natuurlijk. Ik hoop je in de toekomst weer een keer terug te zien.


Wat houdt het programma Het Online VoedingsKompas in?

Het Online VoedingsKompas wordt 3 x per jaar gegeven. In 8 weken begeleid ik je naar een gezonde voedingswijze. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we weer starten, schrijf je dan hier in. Als de inschrijving start krijg je automatisch alle informatie toegestuurd. Uiteraard ben je dan niet meteen ingeschreven. Je neemt pas deel als je hebt betaald.


Wat houdt het programma 26 Energy Bites in?

Ik heb 26 van mijn meest makkelijke gewoontes voor je verzameld en ondergebracht in een 6 maanden durend online programma. Als je wilt weten wat het programma inhoudt klik dan hier.


Wat houdt de Masterclass Vochtbalans in?

In de Masterclass Vochtbalans leer hoe je je vochthuishouding in balans brengt en je veel energievretende klachten en kwaaltjes achter je kunt laten. Dit is de meest eenvoudige manier om je energie op een hoger plan te krijgen. Klik hier voor meer informatie. 


Klopt het dat de boeken in de shop alleen e-books zijn?

De meeste wel. Alle boeken met recepten die in mijn webshop staan zijn e-books. Je hoeft dus geen adres in te voeren want de e-books worden direct na betaling per mail naar je toegestuurd.

Mijn boeken Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas en Eet meer energie zijn fysieke boeken. Klik hier voor meer informatie. Deze boeken zijn ook verkrijgbaar via de boekhandel of bol.com. 


Wat heb je een mooie website, waar heb je deze laten bouwen?

Deze vraag krijg ik regelmatig. Ik werk al jaren met veel plezier samen met de mannen (en vrouwen) van de Internet Marketing Unie. Mijn website is een Phoenix website van IMU. Kijk voor meer informatie op https://imu.nl/

Opmerkingen, suggesties, contact of vragen in het algemeen

Stuur hiervoor gerust een mailtje naar info@energiekevrouwenacademie.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.