arrow_drop_up arrow_drop_down

"Maak de stap 

naar jouw volgende niveau 

met 26 energieke gewoontes"

Jij wilt écht wel, maar je lichaam zegt te vaak ‘nee’?

Herken je dit?

Je gaat bijtijds naar bed maar als de wekker afloopt zou je je het liefst nog een uurtje willen omdraaien.


Je pept jezelf op met een mok koffie. Je weet dat suiker niet gezond is maar om half 11 heb je zo’n energiedip dat je het stuk taart van een jarige collega niet kan weerstaan.

Om vier uur begint de droppot naar je te knipogen. Of dat stuk chocola achter in je kastje. 


Je weet dat zelf koken gezonder is maar je hebt er gewoon te weinig puf voor. Je maakt het jezelf makkelijk met een kant-en-klaar maaltijd of afhaal chinees. 

Het ontbreekt je  ’s avonds aan de energie om nog veel te ondernemen, laat staan te gaan sporten.

Droom jij regelmatig over een leven

waarin je méér energie hebt dan nu? 

Hoe doen anderen dat toch?

Natuurlijk heb je al van alles geprobeerd om je gebrek aan energie en daadkracht te lijf te gaan want het frustreert je enorm. 


Je bent gezonder gaan eten maar dat levert nog onvoldoende op. Je neemt voor je gevoel genoeg rust want je houdt van wandelen en yoga maar ook dat helpt niet genoeg. Je krijgt dagelijks beweging want je fietst naar je werk maar ook dat geeft je nog te weinig energie. Je slikt supplementen maar het lijkt erop dat die bar weinig voor je doen. 


Hoe doen anderen dat toch die wél eindeloos veel energie lijken te hebben? Soms word je er moedeloos van. Wat je ook probeert, je krijgt je energie niet op een hoger plan. Langzaam ga je denken dat dit lagere niveau van energie nou eenmaal bij je hoort maar stiekem blijf je dromen van die andere baan, buitenlandse reizen, een vitaler lichaam, meer lef en/of meer plezier in je leven. 


Af en toe voel je hoe het is als je wél volop energie hebt. Het verlangen om dit iedere dag te ervaren blijft smeulen in je.

Herkenbaar? 

Het hoeft echt niet zo te blijven!

Geloof me, je bent niet de enige. Veel vrouwen zitten in dit schuitje en ook ik heb precies hetzelfde doorgemaakt.


Ik ben Marjolein Dubbers, vitaliteitscoach, ondernemer, bestseller auteur, inspirerend spreker en ik heb een enorme passie voor volop energie. Enkele jaren geleden zat ik echter nog als een dweil op de bank met een flinke burn-out. De huisarts constateerde een flinke burn-out.


Vandaag ben ik zelfstandig ondernemer met een website die maandelijks door meer dan 200.000 vrouwen wordt bezocht. Ik schrijf iedere week een blog en een nieuwsbrief, heb een YouTube kanaal, een Facebook- en Instagrampagina en heb al tienduizenden vrouwen aan meer energie en vitaliteit geholpen.


Ik ben inmiddels 60 jaar en heb nog stapels uitdagende plannen voor mijn toekomst. Vrouwen die me ontmoeten vragen: Marjolein, wat doe jij om dat allemaal voor elkaar te krijgen? 

Wat doe ik om dat allemaal voor elkaar te krijgen?

Niet tijd 

maar je energieniveau 

bepaalt de kwaliteit 

van je leven

Voordat ik je dát vertel wil ik je eerst nog iets belangrijks vertellen over energie. Gebrek aan energie betekent niet alleen dat je je te moe voelt om ’s avonds nog iets actiefs te doen. Energie heeft invloed op veel meer aspecten van je leven, niet alleen fysiek. Je energieniveau bepaalt de kwaliteit van je leven. 

Veel mensen zouden meer tijd willen hebben. We denken vaak dat gebrek aan tijd onze grootste uitdaging is. Denk jij dat als je maar meer tijd zou hebben, je leven fijner, boeiender en interessanter zou zijn? Geloof me. Gebrek aan tijd is nooit het probleem. 

Gebrek aan energie is de beperkende factor 

voor meer geluk, plezier, succes en geld in je leven.

Je energieniveau is veel waardevoller dan tijd. 

Energie heeft niet alleen een fysieke maar ook een mentale en emotionele kant. 

 • Volop energie betekent volop creatieve denkkracht. Dit maakt het makkelijk om oplossingen te bedenken voor problemen. Het betekent nieuwe inzichten, waardevolle ingevingen en goede ideeën. Hoe belangrijk is dit voor jouw werk?

 • Volop energie betekent ook alert zijn, concentratievermogen en een goede reactiesnelheid. Het betekent ook een helder hoofd dat dingen overziet. Dit levert je tijd op. In sommige situaties kan dit levens redden. 

 • Volop energie betekent daadkracht, wilskracht en doorzettingsvermogen. Je neemt snel beslissingen. Hierdoor verzet je veel werk en krijgt je zelfvertrouwen een boost. Hoe belangrijk is dit voor jouw inkomen?
 • Volop energie betekent minder gevoelig zijn voor tegenvallers of negatieve emoties en kritiek van anderen. Het maakt het makkelijker om daar je schouders over op te halen. Heb je wel eens ervaren hoeveel energie je je daarmee bespaart?
 • Volop energie betekent dat je het stuur van je leven in eigen handen neemt en je leven vorm geeft zoals jij het wilt. Wil jij dat ook? 

Ik zal je vertellen wat ik heb geleerd:  

ik weet bijzonder goed hoe ik mijn energie hoog kan houden.

Ik heb geleerd hoe levensenergie eigenlijk werkt in ons lichaam. De meeste mensen weten dit echt niet. Daarbij wonen we in een samenleving die ons vaak op allerlei manieren berooft van onze energie. Er valt dus heel veel winst te behalen! 


Er zijn veel verschillende manieren om méér energie in je leven te krijgen. Dit gaat veel verder dan letten op voeding, beweging en ontspanning. 


Ik heb geleerd dat energie niet als vanzelf afneemt met de jaren. Het is mijn droom dat alle vrouwen dit gaan ervaren.


Ik ben al jaren intensief bezig met het onderwerp vitaliteit en levensenergie. Er blijkt veel onderzoek, kennis en wijsheid beschikbaar te zijn. Ik heb het allemaal voor je uitgezocht. 

Deze kennis en mijn persoonlijke ervaringen 

wil ik graag met je delen

Hoe zou het voor je zijn als:

 • je ’s morgens uitgerust en vitaal uit bed stapt
 • je gedurende de hele dag voldoende energie hebt
 • je een betere focus hebt en je niet snel laat afleiden
 • je opeens merkt dat je veel meer lacht dan vroeger
 • je merkt dat je alerter aan het worden bent
 • je ’s avonds nog energie over hebt om iets leuks te doen
 • je libido nu is, wat het had moeten zijn toen je 20 was
 • je allerlei creatieve ideeën en ingevingen krijgt
 • je makkelijker en sneller problemen oplost
 • je zin krijgt om je uitdagende dromen af te stoffen
 • je daadwerkelijk begint om je dromen te gaan realiseren
 • je gaat voelen dat je beste jaren nog voor je liggen

Klinkt dat goed of niet?

Dan heb ik nu iets bijzonders voor je:

Het 26 Energy Bites! Programma

Nu voor € 147,-

Het 26 Energy Bites! Programma

Zes maanden lang iedere week een waardevolle les in je mailbox.

Verhoog je dagelijkse energie met 26 makkelijke gewoontes.

Ben jij klaar voor jouw next level? 

 • 26 makkelijke, dagelijkse gewoontes

  Vergeleken met enkele jaren geleden, sinds mijn burn-out, is mijn leven drastisch veranderd. Ik begon met het aanpassen van mijn voedingspatroon maar voeding alleen bleek niet voldoende te zijn voor een hoog niveau van energie. 


  Op mijn zoektocht naar méér energie kwam ik veel tips en adviezen tegen. Ik probeerde van alles uit. Sommigen werkten niet, andere werkten fantastisch en waren zó makkelijk dat ik ze dagelijks ging doen. Zo werden ze mijn dagelijkse, energieke gewoontes. 

  Hoe zou het voor je zijn als je met makkelijke gewoontes 

  je dagelijkse energie op een hoger niveau krijgt?

  Stapje voor stapje ontwikkelde ik de afgelopen jaren nieuwe gewoontes die me samen een ongekende boost van energie geven. Ik heb 26 van mijn meest makkelijke gewoontes voor je verzameld en ondergebracht in een 6 maanden durend online programma. Ik heb ze mijn 26 Energy Bites genoemd. 


  Denk bij makkelijke gewoontes aan tanden poetsen: ze kosten weinig tijd, geld in inspanning. Hierdoor weet ik zeker dat jij ze makkelijk kunt integreren in je dagelijks leven. Ik ga je dus niet vertellen iedere week aan krachttraining te doen of dagelijks 2 uur buiten te wandelen. Dat geeft ook energie maar is niet makkelijk te integreren in ieders leven. 


  Zeker, voeding is belangrijk als het gaat om méér energie. Maar het is niet zaligmakend. In beweging blijven is ook belangrijk, maar ook dat is niet genoeg. Mijn energieke gewoontes draaien om het opladen van energie op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel als energetisch niveau. Hoe breder je het aanpakt des te meer impact is mijn ervaring.

   

  Wat houdt het Programma in?

  Iedere week een nieuwe Energy Bite

  In het 26 Energy Bites! Programma krijg je een half jaar lang iedere week een mail in je mailbox. Hierin staat een link naar de besloten ledensite van de Energieke Vrouwen Academie waar iedere week een nieuwe Energy Bite voor je klaar staat. 

  In de eerste Energy Bite leg ik je uit hoe energie in je lichaam eigenlijk werkt. Dat was voor mij de ware eyeopener. Toen ging er echt een wereld voor me open! 

  Uitleg bij iedere Bite

  Bij iedere Bite leg ik uit wat deze inhoudt, waarom het je energie gaat geven en hoe je deze makkelijk integreert in je dagelijks leven. 

  Je leert niet alleen over de fysieke maar ook de mentale, emotionele en energetische aspecten van energie. Op deze gebieden zijn ongekende bronnen van energie te vinden maar kunnen ook energielekken zitten waar je je vaak niet bewust van bent. Ze komen allemaal aan bod.

  Trage vragen voor meer inzicht

  Soms stel ik je een trage vraag. Dit zijn uitnodigende vragen die je terug brengen naar de kern van waarom je dingen doet zoals je ze doet. Trage vragen helpen je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ze maken je bewust waardoor je misschien voortaan andere keuzes wilt gaan maken. Andere keuzes zijn nodig om iets te veranderen in je leven. 

  Korte video's en/of boekentips

  Waar nodig leg ik iets uit door middel van een korte video. Soms vind je een leuke, inspirerende video of een boekentip voor het geval dit specifieke thema je interesseert en je er meer over zou willen lezen.

  De opdracht voor de komende week

  Iedere Energy Bite eindigt met een concrete, eenvoudige opdracht voor de komende week. Het gaat erom dat je deze nieuwe energieke gewoonte gaat integreren in je dagelijks leven. 

  Bijna alle Energy Bites zijn heel makkelijk te integreren in je leven. Nogmaals; ze zijn bijna allemaal net zo makkelijk als tanden poetsen. 

  Reacties van vrouwen die het programma hebben doorlopen

  Ik zit lekkerder in mijn vel, en heb een boel energie.

  Het resultaat tot nu toe, halverwege het programma Energy Bites? Ik zit lekkerder in mijn vel, en heb een boel energie. Zeker vergeleken met vorig jaar. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart dat wonderbaarlijk goed loopt en daar ben ik heel trots op. Binnenkort start ik met een studie die ik zeker 30 jaar geleden al had willen doen. Ik ben niet meer te stoppen.

  Ineke 

  Het is een prachtige aanvulling voor me.

  Ik ben heel blij dat ik me heb ingeschreven voor de Energy Bites. Ik verwachtte in eerste instantie dat het niet zoveel meer zou toevoegen, maar het tegendeel is waar. Het is een prachtige aanvulling voor me.

  Natacha Senders

  Het is goed onderbouwd met veel leerzame informatie

  Ik vond het programma fijn en boeiend om te doorlopen. Het heeft me veel geleerd over de wonderlijke werking van m'n lichaam. Het is goed onderbouwd met veel leerzame informatie, gestoeld op onderzoek, en op een manier geschreven dat je gelijk snapt wat er staat en direct toepasbaar is!

  Agnes de Haan

  Heel blij dat ik me heb aangemeld voor de energy bites!

  Ik was er erg aan toe want mijn energielevel was gedaald tot het nulpunt. En vanaf het moment dat ik ben gestart met iedere dag beginnen met 2 glazen water met mineralen te drinken is mijn energielevel gestegen. Ook glimlachen doet me goed. Ik verheug me iedere week weer op een nieuwe bite. Wat ik nog graag wil toevoegen is bewegen, vooral ‘s avonds en bewust eten. Daar werk ik op het ogenblik aan.

  Mia

  Over zes maanden zou je willen 

  dat je vandaag was begonnen want dan:

  • Weet je heel goed hoe energie in je lichaam werkt en waarom je zo'n gebrek aan energie had
  • Weet je waar je grootste energielekken zaten en heb je de meeste opgeruimd
  • Weet je waar ongekende bronnen van energie te vinden zijn (99 van de 100 mensen weten dit écht niet!) 
  • Weet je welke gewoontes jou persoonlijk het beste helpen om je energiepeil te verhogen
  • Heb je misschien wel meer energie dan waar je ooit van hebt durven dromen
  • Kan jij je heel anders voelen en er zelfs anders uitzien dan vandaag
  • Kan je leven er heel anders uitzien dan vandaag

  Voor wie is dit programma bedoeld?

  Dit programma is in principe geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie en meer inzicht wil krijgen in hoe energie werkt in je lichaam. De Energy Bites zijn praktische gewoontes gebaseerd op de beschikbare kennis over energie, de nieuwste inzichten, wetenschappelijk onderzoek en mijn eigen ervaringen.

  Ook als jouw gebrek aan energie een medische oorzaak heeft kan dit programma je veel leren over energie. Het programma zal niet je medische issue oplossen maar je krijgt beslist een beter inzicht in wat je zou kunnen helpen je energie op een hoger niveau te krijgen. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts of professional.

  Wil jij leren hoe je op een makkelijke manier méér energie krijgt?

  Wil jij het komend half jaar je leven een energieboost geven?

  Slim, waardevol en makkelijk toepasbaar

  Als vaste Internet & Webdesigner van de Energieke Vrouwen Academie heb ik het programma Energy Bites mogen vormgeven. Ik heb het programma inmiddels zelf helemaal doorlopen en heb er zoveel slimme, waardevolle en makkelijk toepasbare suggesties uit gehaald! Vooral dat makkelijk spreekt me, als zelfstandig ondernemer die altijd wel wat extra energie kan gebruiken, heel erg aan!

  Heleen Verkerk

  Marjolein heeft duidelijk goede research gedaan 

  Sommige Bites zijn zo eenvoudig om te doen dat ik er echt geen week voor nodig had om ze te integreren in mijn dagelijks leven. Ik voel nu al dat ze me dagelijks méér energie opleveren.  Sommige Bites waren echte eyeopeners voor me. Marjolein heeft duidelijk goede research gedaan op dit gebied.                                                                                                                   Hanneke Heij


  Het 26 Energy Bites! Programma

  Nu voor € 147,-

  Hou je niet in: maak de stap van goed naar geweldig

  Leer hoe energie werkelijk werkt in je lichaam 

  en verhoog je dagelijkse energie met 26 makkelijke gewoontes


 • Tijdelijk Inclusief Bonus Ter Waarde Van 18,50 

  Natuurlijk speelt voeding een belangrijke rol als het gaat om jouw energieniveau. Als je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt doordat je te eenzijdig eet of als je teveel bewerkte voeding eet, dan wordt het lastig om je energieniveau écht op een aanzienlijk hoger level te krijgen. 


  Daarom dat je bij aanschaf van dit programma tijdelijk als bonus twee van mijn favoriete e-books cadeau krijgt: 

  Optimaal Ontbijten en Lekkere Lunches ter waarde van 18,50 euro!

  Als aanvullende informatie maar vooral ook ter inspiratie! 


  Nog even samenvattend:

  • Het is een online programma; je kunt dus overal ter wereld inloggen en meedoen.
  • Je krijgt iedere week een mail dat er een nieuwe Energy Bite voor je klaar staat met een link naar de ledensite.  
  • Zijn er problemen dan staat het Team Energieke Vrouwen op werkdagen voor je klaar om je te helpen via info@energiekevrouwenacademie.nl
  • De toegang tot het programma blijft een jaar lang voor je beschikbaar.