arrow_drop_up arrow_drop_down

Behoefte aan méér energie?  

Ontvang nu 26 van mijn allerbeste dagelijkse gewoontes!

Jij wilt écht wel, maar je lichaam zegt te vaak ‘nee’?

Herken je dit?

Je gaat bijtijds naar bed maar als de wekker afloopt zou je je het liefst nog een uurtje willen omdraaien.


Je pept jezelf op met een mok koffie. Je weet dat suiker niet gezond is maar om half 11 heb je zo’n energiedip dat je het stuk taart van een jarige collega niet kan weerstaan.

Om vier uur begint de droppot naar je te knipogen. Of dat stuk chocola achter in je kastje. 


Je weet dat zelf koken gezonder is maar je hebt er gewoon te weinig puf voor. Je maakt het jezelf makkelijk met een kant-en-klaar maaltijd of afhaal chinees.

Het ontbreekt je  ’s avonds aan de energie om nog veel te ondernemen, laat staan te gaan sporten.

Herkenbaar? Het hoeft echt niet zo te blijven!

Geloof me, je bent niet de enige. 

Veel vrouwen zitten in dit schuitje en ook ik heb precies hetzelfde doorgemaakt.


Mijn naam is Marjolein Dubbers, vitaliteitscoach voor vrouwen, hormoondeskundige, bestseller auteur, inspirerend spreker met een enorme passie voor volop energie. Enkele jaren geleden zat ik echter huilend als een dweil op de bank. De huisarts constateerde een flinke burn-out.


Vandaag ben ik zelfstandig ondernemer met een website die maandelijks door meer dan 200.000 vrouwen wordt bezocht. Ik schrijf iedere week een blog en een nieuwsbrief, heb een YouTube kanaal, ben actief op Facebook, Instagram en LinkedIn en heb al tienduizenden vrouwen aan meer energie en vitaliteit geholpen.


Ik ben inmiddels 60 jaar en heb nog stapels uitdagende plannen voor mijn toekomst. Vrouwen die me ontmoeten vragen: Marjolein, wat is jouw geheim? Wil jij mijn geheim weten?

Ik kan je precies vertellen

WAT ik doe, HOE ik het doe en WAAROM het werkt. 

Het 26 Energy Bites! Programma nu van 127 euro voor 77 euro!

 • De komende zes maanden iedere week een waardevolle tip in je mailbox.
 • Verhoog je dagelijkse energie met 26 van mijn allerbeste  gewoontes.
 • Ben jij klaar voor jouw next level?

 • Ik was er erg aan toe want mijn energielevel was gedaald tot het nulpunt. Vanaf het moment dat ik ben gestart met iedere dag beginnen met 2 glazen water met mineralen is mijn energielevel al gestegen. Ook glimlachen doet me goed.


  Ik verheug me iedere week weer op een nieuwe bite.

  Mia
  Ik ben heel blij dat ik me heb ingeschreven voor de Energy Bites. Ik voel dat mijn energie aan het toenemen is. Fijn!


  Ik verwachtte in eerste instantie dat het niet zoveel meer zou toevoegen, maar het tegendeel is waar. Het is een prachtige aanvulling op wat ik al deed.
  Natacha Schenders
  Het resultaat tot nu toe, halverwege het programma? Ik zit lekkerder in mijn vel, en heb een boel energie. Zeker vergeleken met vorig jaar. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart dat wonderbaarlijk goed loopt en daar ben ik heel trots op. Binnenkort start ik met een studie die ik zeker 30 jaar geleden al had willen doen. Ik ben niet meer te stoppen.
  Ineke

  Hoe zou het voor je zijn als je met makkelijke gewoontes 

  je dagelijkse energie op een hoger niveau krijgt?

  Stapje voor stapje ontwikkelde ik de afgelopen jaren nieuwe gewoontes die me samen een ongekende boost van energie geven. Ik heb 26 van mijn meest makkelijke gewoontes voor je verzameld en ondergebracht in een 6 maanden durend online programma. Ik heb ze mijn 26 Energy Bites genoemd. 


  Denk bij makkelijke gewoontes aan tanden poetsen: ze kosten weinig tijd, geld in inspanning. Hierdoor weet ik zeker dat jij ze makkelijk kunt integreren in je dagelijks leven. Ik ga je dus niet vertellen iedere week aan krachttraining te doen of dagelijks 2 uur buiten te wandelen. Dat geeft ook energie maar is niet makkelijk te integreren in ieders leven. 


  Zeker, voeding is belangrijk als het gaat om méér energie. Maar het is niet zaligmakend. In beweging blijven is ook belangrijk, maar ook dat is niet genoeg. Mijn energieke gewoontes draaien om het opladen van energie op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel als energetisch niveau. Hoe breder je het aanpakt des te meer impact is mijn ervaring.

   

  Ontdek hoe het programma in elkaar zit

  Iedere week een nieuwe Energy Bite

  In het 26 Energy Bites! Programma krijg je een half jaar lang iedere week een mail in je mailbox. Hierin staat een link naar de Energieke Vrouwen Inner Circle waar de Energy Bites voor je klaar staan. 

  In de eerste Energy Bite leg ik je uit hoe energie in je lichaam eigenlijk werkt. Dat was voor mij de ware eyeopener. Toen ging er echt een wereld voor me open! 

  Uitleg bij iedere Bite

  Bij iedere Bite leg ik uit wat deze inhoudt, waarom het je energie gaat geven en hoe je deze makkelijk integreert in je dagelijks leven. 

  Je leert niet alleen over de fysieke maar ook de mentale, emotionele en energetische aspecten van energie. Op deze gebieden zijn ongekende bronnen van energie te vinden maar kunnen ook energielekken zitten waar je je vaak niet bewust van bent. Ze komen allemaal aan bod.

  Trage vragen voor meer inzicht

  Soms stel ik je een trage vraag. Dit zijn uitnodigende vragen die je terug brengen naar de kern van waarom je dingen doet zoals je ze doet. Trage vragen helpen je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ze maken je bewust waardoor je misschien voortaan andere keuzes wilt gaan maken. Andere keuzes zijn nodig om iets te veranderen in je leven. 

  Korte video's en/of boekentips

  Waar nodig leg ik iets uit door middel van een korte video. Soms vind je een leuke, inspirerende video of een boekentip voor het geval dit specifieke thema je interesseert en je er meer over zou willen lezen.

  De opdracht voor de komende week

  Iedere Energy Bite eindigt met een concrete, eenvoudige opdracht voor de komende week. Het gaat erom dat je deze nieuwe energieke gewoonte gaat integreren in je dagelijks leven. 

  Bijna alle Energy Bites zijn heel makkelijk te integreren in je leven. Nogmaals; ze zijn bijna allemaal net zo makkelijk als tanden poetsen. 

  • Hou je niet in: maak de stap van goed naar geweldig.
  • Leer hoe energie werkelijk werkt in je lichaam.
  • Verhoog je dagelijkse energie met 26 makkelijke gewoontes.
  • Net zo makkelijk te integreren in je leven als tandenpoetsen
  • Voorkom dat je niet het maximale uit je leven haalt.
 • Marjolein heeft duidelijk goede research gedaan. Sommige Bites zijn zo eenvoudig om te doen dat ik er echt geen week voor nodig had om ze te integreren in mijn dagelijks leven. Ik voel nu al dat ze me dagelijks méér energie opleveren.  Sommige Bites waren echte eyeopeners voor me. Marjolein heeft duidelijk goede research gedaan op dit gebied. 
  Hanneke Heij
  Het is goed onderbouwd met veel leerzame informatie.

  Ik vond het programma fijn en boeiend om te doorlopen. Het heeft me veel geleerd over de wonderlijke werking van m'n lichaam. Het is goed onderbouwd met veel leerzame informatie, gestoeld op onderzoek, en op een manier geschreven dat je gelijk snapt wat er staat en direct toepasbaar is!

  Agnes de Haan

  Als vaste Internet & Webdesigner van de Energieke Vrouwen Academie heb ik het programma Energy Bites mogen vormgeven. Ik heb het programma zelf doorlopen en heb er zoveel slimme, waardevolle en makkelijk toepasbare suggesties uit gehaald! Vooral dat makkelijk spreekt me, als zelfstandig ondernemer die altijd wel wat extra energie kan gebruiken, heel erg aan!

  Heleen Verkerk

  Tijdelijk Inclusief Bonus Ter Waarde Van 18,50 

  Natuurlijk speelt voeding een belangrijke rol als het gaat om jouw energieniveau. Als je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt doordat je te eenzijdig eet of als je teveel bewerkte voeding eet, dan wordt het lastig om je energieniveau écht op een aanzienlijk hoger level te krijgen. 


  Daarom dat je bij aanschaf van dit programma tijdelijk als bonus twee van mijn favoriete e-books cadeau krijgt: 

  Optimaal Ontbijten en Lekkere Lunches ter waarde van 18,50 euro!

  Als aanvullende informatie maar vooral ook ter inspiratie! 


  Voorkom dat je niet het maximale uit je leven haalt


  • Het is een online programma; je kunt dus overal ter wereld inloggen en meedoen.
  • Je krijgt iedere week een mail dat er een nieuwe Energy Bite voor je klaar staat met een link naar de ledensite.  
  • Zijn er problemen dan staat het Team Energieke Vrouwen op werkdagen voor je klaar om je te helpen via info@energiekevrouwenacademie.nl
  • Je krijgt levenslang toegang tot het programma.