Helaas, maar de inschrijving is momenteel gesloten.


Meld je hier aan zodat ik je op de hoogte kan stellen als het programma het VoedingsKompas weer wordt geopend!

Het VoedingsKompas is een compleet online programma. Gedurende 8 weken doorloop je 16 modules en zet je makkelijke stappen op weg naar een blijvend, gezonder voedingspatroon. 


Het geeft je informatie over WAT gezonde voeding voor jou als vrouw is, legt je uit WAAROM dit zo is en laat je zien HOE je dit op een makkelijke manier in je dagelijks leven inbouwt. Het programma is maar 4 keer per jaar geopend.

Belangstelling? Laat hieronder je naam achter, dan informeer ik je vrijblijvend wanneer de inschrijving weer open gaat. 

VoedingsKompas Online - online programma

Van dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet veranderd! 

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. 
Het kan echt!

Duidelijke informatie, goede video's en erg mooi vormgegeven

Het online programma heeft me vooral ook bewustwording gebracht. Mijn lijf is meer gevoed en ik krijg (langzaam) steeds minder behoefte aan bewerkt voedsel en suikers. Ik ben een paar kilo afgevallen en voel me echt beter. Langzaam beginnen een aantal veranderingen ook al nieuwe gewoonten te worden.

Heel mooi, leerzaam en interessant programma. Duidelijke informatie, goede video's en erg mooi vormgegeven. Ik wil graag helemaal op deze manier eten. Fijn ook dat Marjolein veel tips geeft en met praktische recepten komt.

Carla Adams

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden?

Het VoedingsKompas gaat 4 x per jaar van start met een nieuwe groep. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Laat dan je email-adres achter dan laat ik je weten wanneer de inschrijving weer open gaat.

50%
Zet me op de wachtlijst
en stuur mij de nieuwsbrief en af en toe interessante aanbiedingen.
Zet me op de wachtlijst

Je informatie is veilig bij ons, wij houden niet van spam

Dit is het begin van een nieuwe weg die ik al jaren wilde bewandelen

In het begin van het online programma merkte ik het meeste verschil: ik werd fitter wakker, blijer en had geen dip- en piekmomenten. Ik heb voor het eerst het gevoel dat dit mijn nieuwe manier van leven is. Ik weet waarom ik het wil en dat is als 40 jarige, drukke, alleenstaande moeder fit en vitaal zijn en blijven.

Echt een eyeopener dit alles. Echt super! Dit is het begin van een nieuwe weg die ik al jaren wilde bewandelen maar steeds stuk liep op de grote vraag: maar hoe? Ik ben er nog niet, maar dankzij het programma en het boek van Marjolein weet ik wat me te doen staat. Dank je wel daarvoor.

Marit

Ik heb bergen energie!

Ik heb Marjolein's boek aan geschaft en hoopte met het online programma Het VoedingsKompas nog wat sterker te worden. Dat is gelukt! Ik ben sinds een half jaar 16 kilo kwijt en heb bergen energie! Ik ben best tevreden met het resultaat. Ik ben een perfectionist, wat tevens mijn struikelblok is. Ik vind niet alles even lekker en heb regelmatig mijn zwakke momenten. Die momenten benauwen me omdat ik dan met moeite mezelf kan herpakken. Voorheen ging het daar dan weer helemaal mis.
Nu niet meer. Prima programma, duidelijk vormgegeven
en te gebruiken en de video’s zijn een welkome aanvulling.

José

Het is mij gelukt! Geen overgangsklachten meer en ik slaap als een roos. 

De reden waarom ik heb meegedaan, is omdat ik op mijn 45ste al de eerste overgangsklachten had: slecht slapen, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen. Vaak krampen in mijn onderbuik en de eerste opvlieger had ik ook al ervaren.

Deze klachten zijn allemaal verdwenen. Ik slaap weer als een roos en voel me goed.

Ook was ik vaak ziek, zwak en misselijk. Sinds een half jaar ben ik niet meer ziek geweest, zelfs niet verkouden (terwijl ik altijd verkouden ben), geen koortslip meer (ik had 6 keer een koortslip in 6 maanden tijd). Ik heb geen honger gehad en ben 2 kilo afgevallen. Hoewel ik het daarvoor niet deed, is dat wel mooi meegenomen.

Liesbeth

Meer over Marjolein

"Je kunt niet weten wat échte voeding voor je kan doen totdat je het zelf gaat ervaren!"

Enkele jaren geleden startte ik online de Energieke Vrouwen Academie omdat ik ervan overtuigd was geraakt dat wij vrouwen tot op hoge leeftijd vitaal en gezond kunnen zijn. 

Ik geloof niet meer dat onze gezondheid automatisch achteruit gaat als we eenmaal de 40 zijn gepasseerd. Dit vraagt echter wel om wakker worden en bewuste keuzes. We leven namelijk in een samenleving die onze hormoonhuishouding en daarmee de gezondheid van vrouwen dagelijks ondermijnt door o.a. onnatuurlijk voedsel, teveel granen en suikers, teveel stress, te weinig ontspanning en beweging en teveel gifstoffen in onze omgeving.

Gezond en vitaal blijven is een kwestie van slimme keuzes maken.

Veel vrouwen gingen je al voor. Doe je mee?

Ja, plaats mijn naam op de wachtlijst!

50%
Zet me op de wachtlijst
en stuur mij de nieuwsbrief en af en toe interessante aanbiedingen.
Aanmelden