Prachtig jubileumboek vol met heerlijke recepten: Elke dag feest op je bord
0 min. leestijd

Prachtig jubileumboek vol met heerlijke recepten: Elke dag feest op je bord

Dit jaar vier ik het tienjarig bestaan van de Energieke Vrouwen Academie. Al jaren vragen trouwe klanten en bezoekers van mijn website om een fysiek boek met recepten. Dit jubileumjaar is natuurlijk een mooie aanleiding om eindelijk eens een prachtig boek boordevol met mijn recepten uit te brengen. 

Het heet: Elke dag feest op je bord. Het is echt een prachtig boek geworden en ik ben er zelf dan ook heel trots op en blij mee! 

Ik heb dit jubileumboek in eigen beheer uitgegeven, daarom is de oplage beperkt en komt het niet in de boekhandels. Het wordt ook niet bijgedrukt en is uitsluitend via mijn website hier te bestellen. Op is op

Als je het bestelt in de voorverkoop betaal je geen verzendkosten. Wil je wat meer weten over de inhoud of het gelijk bestellen? Klik dan hier: elke dag feest op je bord.

De drukker Drukkerij Claessens / Snep in Eindhoven heeft een leuk filmpje gemaakt over het drukproces waar ik een kijkje mocht komen kijken. Zo krijg je gelijk een indruk van het boek.

https://energiekevrouwenacademie.nl/elke-dag-feest-op-je-bord/

Reactie plaatsen

Meer advies over 

vitaliteit en gezondheid?

Er staan meer dan 300 waardevolle artikelen op je te wachten!