Op veler verzoek! Een boek met de beste recepten van tien jaar Energieke Vrouwen Academie.


ELKE DAG FEEST OP JE BORD

Elke dag feest op je bord

Welkom op mijn feestje, wat fijn dat je erbij bent!  De Energieke Vrouwen Academie bestaat tien jaar en natuurlijk is dat een reden om een feestje te vieren.

Daarom nu eindelijk, op veler verzoek, een prachtig jubileumboek met mijn favoriete recepten van tien jaar Energieke Vrouwen Academie bij elkaar. Gebundeld en opgemaakt tot een waardevol boek dat in geen keuken mag ontbreken.

Het fysieke jubileumboek was binnen 2 weken volledig uitverkocht. Het is nog wel beschikbaar voor je als e-book.

Iedereen verdient feest op zijn bord!

Elke-dag-feest-op-je-bord-inhoud

Al tien jaar elke dag feest op mijn bord.

Al tien jaar lang focus ik op vitaliteit en gezondheid. Immers: alles wat aandacht krijgt groeit. Wat is de bron van onze levensenergie? Hoe vergroten we ons zelfhelend vermogen? Hoe zorgen we niet alleen voor een vitaal lijf maar ook voor een opgewekt humeur en een helder hoofd?

Ik ontdekte al snel dat een belangrijke sleutel hiervoor in mijn eigen keuken lag. Toen ik besloot bewerkte voeding grotendeels te vermijden en mijn keuken in te gaan met verse, liefst biologische, ingrediënten veranderde mijn leven compleet. Hapje voor hapje, stapje voor stapje.

Verander je voeding, verander je leven is dan ook het motto van de Energieke Vrouwen Academie. Zo werkt het echt. Fijne recepten zijn hierbij natuurlijk onontbeerlijk. Heel vaak kreeg ik van mijn trouwe klanten en volgers het verzoek om mijn recepten te bundelen in een mooi boek. Een verzoek waar ik in dit jubileumjaar heel graag aan voldoe.

Vele tientallen recepten ingedeeld in 5 categorieën

Ontbijten en sioepen
ONTBIJTEN EN SOEPEN
LUNCH & AVOND
LUNCH EN AVOND
BIJGERECHTEN EN EXTRA’S
BIJGERECHT EN EXTRA'S
ZOETIGHEID
ZOETIGHEID

Dranken en Smoothies
DRANKEN &

SMOOTHIES

Een boek vol (176 blz) met mijn favoriete recepten

waaronder: 

Elke dag feest op je bord

Dit jubileum e-book is alleen hier verkrijgbaar.