Jubileum editie Voedingskompas: nog nooit zó uitgebreid en nog nooit voor zo'n zacht prijsje!
2 min. leestijd

Jubileum editie Voedingskompas: nog nooit zó uitgebreid en nog nooit voor zo'n zacht prijsje!

Ik ga iets doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan en wat ook niet meer terug komt. Een tienjarig jubileum vraagt tenslotte om een bijzonder event, toch?

 "Hoe krijg ik vrouwen mee op dit gezonde pad?"

Meer dan tien jaar lees ik alles wat los en vast zit over de rol van voeding op ons vrouwenlichaam. Dit onderwerp boeit me nog steeds mateloos.

Ik voel me zo dankbaar dat ik zelf aan den lijve heb mogen ervaren welke miraculeuze veranderingen er mogelijk zijn als we ons voedingspatroon veranderen. Wat er kan gebeuren als we oude patronen loslaten en nieuwe gaan omarmen. Niet alleen onze dagelijkse voeding verandert dan maar ons hele leven. Ik ben er zelf het levende voorbeeld van.

 "Hoe krijg ik vrouwen mee op dit gezonde pad?" is een vraag waar ik al tien jaar mee rondloop.

via GIPHY

Lezen en weten is één, doen en ervaren is twee

Inmiddels heb ik er vier boeken over geschreven en staat mijn website vol met artikelen. Maar lezen en weten is niet hetzelfde als zélf de ervaring opdoen. Als jij bent zoals 98% van de mensen kom je niet blijvend in beweging door het lezen van een boek of artikel alleen. 

Daarom dat ik het online programma Het Voedingskompas heb ontwikkeld: een 8 weken durend programma waarin ik de deelneemsters bij de hand neem om stapje voor stapje hun voedingspatroon een stuk gezonder te maken.

Inmiddels hebben duizenden vrouwen dit programma doorlopen en zelf ervaren wat hun voeding met ze doet. Ze hebben weer leren luisteren naar hun lichaam en dát is de sleutel tot een blijvend, gezonder voedingspatroon.

Ik heb vele, vele prachtige verhalen van vrouwen mogen ontvangen wat voor mooie impact het Voedingskompas op hun leven heeft gehad.

Jubileumeditie Voedingskompas: met een speciale bonus van 77 euro

Daarom dat ik heb besloten om een speciale jubileumeditie samen te stellen van het online Voedingskompas. Een speciale editie met een bijzondere bonus. Deze bonus heeft een waarde van 77 euro. Dit is namelijk het programma Energieboost; samen met het Voedingskompas het meest populaire programma van de Academie.

In dit programma leer je hoe je je lichaam kunt trainen de overstap te maken van glucoseverbranding naar vetverbranding. Niet alleen belangrijk voor een gezond gewicht maar ook voor een hoog niveau van energie en veel gezondheid.

 Het Voedingskompas en Energieboost vullen elkaar perfect aan en versterken elkaar. 

jubileum het energieke vrouwen voedingskompas

Jubileumeditie Voedingskompas: voor het zachtste prijsje ooit!

Met mijn team heb ik overlegd wat een passende prijs zou zijn voor deze eenmalige jubileumeditie. Normaal kosten beide programma's samen 204 euro. 

Maar aangezien ik in dit jubileumjaar deze editie niet alleen heel waardevol maar ook zo toegankelijk mogelijk wil maken voor zoveel mogelijk vrouwen heb ik besloten om er, éénmalig, een prijs aan te hangen van slechts 67 euro. Het zachtste prijsje ooit! 

Dus het Voedingskompas plus Energieboost samen nu voor maar 67 euro!

Dus voor het programma Voedingskompas en het programma Energieboost betaal je nu eventjes, eenmalig geen 204 euro maar slechts 67 euro!  

Zo goedkoop is het online Voedingskompas nog nooit geweest en zal het ook niet meer worden. Daarom hoop ik oprecht dat je gebruik gaat maken van deze unieke mogelijkheid om nu in te stappen en te gaan ervaren hoe je leven kan veranderen als je je voedingspatroon verandert.

Ga je op vakantie? Geen probleem. Je behoudt toegang tot beide programma's tot eind van het jaar. 

Klik hier en doe mee met deze bijzondere jubileumeditie van het Voedingskompas. 

Deze aanbieding is geldig tot en met 19 juni. Op maandag 20 juni ga ik weer van start met een mooie groep vrouwen die samen met mij het gezonde pad gaan volgen. En ik heb er nog nooit zoveel zin in gehad als deze keer! 


Reactie plaatsen

Meer advies over 

vitaliteit en gezondheid?

Er staan meer dan 300 waardevolle artikelen op je te wachten!