Eindelijk hét boek voor alle vrouwen:  Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas!
0 min. leestijd

Eindelijk hét boek voor alle vrouwen: Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas!

Wil jij nou eindelijk wel eens weten hoe dat precies zit met je vrouwelijke hormonen? Wil jij weten hoe je daar zelf met je voeding invloed op hebt zodat je je geen slachtoffer meer voelt van je hormonen maar slim met ze samenwerkt? Wil jij weten hoe het komt dat je niet kunt afvallen terwijl je tóch minder eet en meer beweegt? Wil jij goed geïnformeerd het gesprek met je arts ingaan? Bestel dan vandaag nog mijn boek Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas.  Bij aanschaf van de eerste druk krijg je een geweldig kado! Klik hier en lees meer >>

Loes
Door

Loes

op 13 Dec 2016

ja!! vandaag heb ik het boek ontvangen! WOW, mega-mooi Marjolein. Met deze hulp is het vast makkelijker om mijn verantwoordelijkheid voor mijn fysieke en mentale gezondheid op me te nemen. Dank je wel.

Anna
Door

Anna

op 14 Dec 2016

Ha Marjolein, gisteren heb ik jouw boek ontvangen, je hebt niet overdreven het ziet er schitterend uit. Ik vraag mij alleen af waar die unieke code staat en waar deze ingevuld dient te worden.

Marjolein Dubbers
Door

Marjolein Dubbers

op 19 Dec 2016

Hallo Anna, de code staat op pagina 4, links bovenin. Daar staat, net als op de sticker op de voorkant, waar je de code in kan voeren :-).

Helma
Door

Helma

op 24 Jan 2017

Hai ik heb jouw boek gekocht, hoorde van mijn collega dat er een sticker op moet staan. Helaas op dit exemplaar geen sticker. Boek is geweldig en maakt mij nieuwschierig naar de masterclass. Hoe kan ik hier als nog aan komen?

Marjolein Dubbers
Door

Marjolein Dubbers

op 24 Jan 2017

Beste Helma, de gratis Masterclass Vochtbalans krijg je alleen als je de eerste druk van het boek hebt. Maar deze is al een tijd uitverkocht. Vandaar dat hij niet op jouw boek zit. Helaas :-).

Ariane
Door

Ariane

op 11 Mar 2017

Beste Marjolein, Ik heb vrijdag het boek gekocht en meegenomen naar mijn woonplaats in Frankrijk, ik vind het erg nuttig en inspirerend en heb er al met franse vriendinnen gesproken, die het ook belangstelling hebben, is het boek ook vertaald? Met vriendelijke groet, Ariane

Marjolein Dubbers
Door

Marjolein Dubbers

op 13 Mar 2017

Beste Ariane, het boek is nog niet vertaald. We weten ook niet of het in Frans vertaald gaat worden hoor :-). Wel heel leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over het boek.

Reactie plaatsen

Meer advies over 

vitaliteit en gezondheid?

Er staan meer dan 300 waardevolle artikelen op je te wachten!