Hiermee wil je op een zomerse ochtend voor de dag komen! Lekker voor in het weekend of om een doordeweekse dag wat meer power te geven. Wanneer je de quinoa van te voren kookt is dit ontbijtje zo gemaakt. Ideaal dus wanneer je een restje over hebt van de vorige avond.
Dit heb je nodig voor 1 bowl
3 el gekookte quinoa
1 el kokosrasp, kort geroosterd
40 gram mango (diepvries)
60 gram passievrucht (diepvries)
½ el sesamzaad, kort geroosterd
½ avocado
Optioneel: paar blaadjes verse munt
Zo maak je het
Laat het diepvriesfruit -de avond van te voren- ontdooien in de koelkast. Pureer kort met een staafmixer. Meng de kokosrasp met de quinoa. Schep in een diepe kom. Snijd de avocado in reepjes en leg ernaast. Schenk de saus van mango en passievrucht erbij. Maak af met het sesamzaad en eventueel wat gehakte munt.
Printen of opslaan?
Lijkt het je fijn om dit recept te printen of bij je favoriete recepten op te slaan? Download het dan hier.