Radicale remissie | Dr Kelly Turner

Radicale remissieHoop doet leven en wat is er hoopvoller als je zelf kanker hebt, dan te weten dat er duizenden mensen zijn geweest die genezen zijn van een ernstige of zelfs terminale kanker? Niet om valse hoop te geven maar om te laten zien dat er ook een andere boodschap gezet kan worden naast de vaak hopeloze boodschap die ernstig zieke kankerpatiënten van hun artsen meekrijgen.Dr Kelly Turner, psychotherapeut en onderzoeker kwam op jonge leeftijd al in aanraking met kanker. Na haar studie maakte ze voor haar promotieonderzoek een wereldreis van een jaar waarin ze tien verschillende landen bezocht, vijftig alternatieve genezers sprak en twintig mensen interviewde die, aantoonbaar, genezen waren van terminale kanker. Inmiddels heeft ze duizend gevallen van radicale remissie geanalyseerd en kwam tot negen overeenkomsten die ze bij veel van deze ex-kankerpatiënten tegenkwam.Dit boek beschrijft uitgebreid deze negen speerpunten aan de hand van interviews en geeft veel praktische tips voor de dagelijkse praktijk. Iedereen heeft zo zijn/haar eigen verhaal. Het boek leest als een spannende roman als je geïnteresseerd bent in het boeiende onderwerp van de zelfhelende werking van je lichaam en hoe sommige patiënten hun artsen in verbazing achter zich hebben gelaten. De auteur hoopt dat kankerpatiënten en hun dierbaren door dit boek worden geïnspireerd en bemoedigd.

Wil je dit boek Radicale Remissie lezen?

Dit boek is een uitgave van Succesboeken, je kunt het boek bij hen hier bestellen. Bestel je liever bij bol.com klik dan hier.

Heb je dit boek al gelezen?

Laat dan hieronder je reactie achter, dat is altijd fijn voor anderen om te lezen.
Tineke Kleij-van den Boomen
Door

Tineke Kleij-van den Boomen

op 20 Feb 2021

Als kanker je overkomt ligt daar de uitdaging om bewuster te worden van de impact van je eigen keuze en van je eigen kracht én niet te vergeten van het je kwetsbaar te mogen opstellen.Het was heel bijzonder om jaren later het boek “Radicale Remissie” van dr. Kelly A. Turner te lezen. Het gaf mij een diep gevoel van herkenning. De negen speerpunten uit dit boek welke punten een wezenlijk verschil kunnen maken om tegen alle verwachtingen in kanker te overleven. Het waren dé 9 speerpunten die ook mijn leven veranderd hebben:• Het radicaal veranderen van je voedingspatroon. • Het in eigen hand nemen van je gezondheid. • Het volgen van je intuïtie. • Het gebruiken van kruiden en supplementen. • Het loslaten van onderdrukte emoties. • Het versterken van positieve emoties. • Het omarmen van sociale ondersteuning. • Het verdiepen van je spirituele verbinding. • Het hebben van sterke redenen om te leven.

Reactie plaatsen