De misleiding van vrouwen in de overgang

Heb jij het al gezien? Vrouwen in de overgang worden bang gemaakt en vervolgens misleid. Zorg dat je jezelf goed informeert en laat het niet met je gebeuren! We worden eerst bang gemaakt dat misschien ons cholesterol te hoog zou zijn. Want veel vrouwen in de overgang krijgen blijkbaar te maken met een te hoog cholesterol gehalte. Blijkbaar, want wie zegt dat dit zo is? Wil je goed geïnformeerd worden over cholesterol? Lees dan het boek Feiten en fabels over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen van Dr. Uffe Ravnskov. Ik vond het een eyeopener toen ik dit boek las. Ik vind dat iedereen dit boek moet lezen. Vervolgens worden we misleid doordat ons wordt voorgehouden dat we ons cholesterol kunnen verlagen door aardbeien met slagroom te eten, niet te bewegen maar wel Becel Pro Active op ons brood te smeren. Geloof jij het? Ik geloof er niks van. Ik vind het triest dat Unilever blijkbaar denkt dat vrouwen in de overgang zo makkelijk voor de gek te houden zijn. En Karin Bloemen denkt er blijkbaar hetzelfde over. Kijk op de site van Foodwatch voor aanvullende informatie en over de verzwegen feiten van deze campagne van Unilever. En bekijk ook onderstaand filmpje over deze misleiding. Ik trap er niet in. Jij toch zeker ook niet?!
marja zahavi
Door

marja zahavi

op 03 Jan 2013

Wanneer houdt houdt het nou eens op met al die waanzin. Wordt eens wakker mensen. Informeer jezelf van de feiten. Vrouwen mogen NOOIT cholesterolverlagers gebruiken. Mannen in een enkel geval. Lees dit boek eens en laat je niet meer foppen: http://hormonaledisbal.forum2go.nl/the-great-cholesterol-myth-t3351.html Kijk vooral ook het filmpje. Anja van Woerdekom: hier kun jij nog veel van leren!!!

Anja van Woerdekom
Door

Anja van Woerdekom

op 14 Jan 2015

Beste Marja Zahavi. Als je commentaar hebt ergens op stuur me een mail. Ik adviseer geen statines, want ik ben geen arts. Graag een volwassen reactie.

Anita
Door

Anita

op 06 Aug 2012

Vanuit marketing is dit wel de gebruikelijke gang van zaken en heeft de campagne positief uitgepakt. Toch eigenaardig dat Polman dit toelaat en de plofkip aanpakt. Er is nog hoop voor de toekomst dat Unilever ook 'eerlijk' gaat communiceren over cholesterol.

Reactie plaatsen