MS is geen ziekte waar je niets aan kunt doen

Hier nog een inspirerend voorbeeld van een jonge vrouw die zich niet heeft neergelegd bij de diagnose MS en "leer er maar mee leven".  Ze ging op onderzoek uit en floreert nu als nooit tevoren. Mede dankzij de voedingsadviezen van Terry Walsh. Laat je inspireren!
Jolande Reedijk
Door

Jolande Reedijk

op 24 Mar 2015

Aan MS zelf valt weinig te doen. Wel aan de kwaliteit van leven, die beïnvloedt wordt Door de ziekte zelf. MS is een individuele slopende ziekte die iedereen anders ervaart. Ik heb een echtgenoot met zeer progessieve vorm van ms. Daarnaast begeleidt Ik mensen met ms uit het hele land met een auto-immuunsysteem protocol. Ik zie hiermee prachtige resultaten die geboekt worden middels een multi-disciplinaire aanpak met voeding, darmherstel, bijnieruitputting etc. Voeding is de basis. Als ms patiënt kun je een hoop doen aan je ziekte. Sta ervoor open en ja ook dan heb je meer kwaliteit van leven!

marianne
Door

marianne

op 26 Mar 2015

hoi Jolanda wat fijn om te lezen hoe jij ms op deze wijze benadert. het is precies zoals ik het ook zie en zoals ik zelf wel al voor een groot deel eet en leef. mijn man heeft ms, wil graag meer energie en zich beter voelen maar kan zich niet los maken van oude voedingspatronen. hoe kan ik hem zonder belerend te zijn toch laten inzien dat het hem meer energie en kwaliteit van leven kan brengen. Marianne

Reactie plaatsen