Bondgenoot | Henk Fransen

BondgenootVeel meer vrouwen dan mannen lijden aan allerlei auto-immuunziektes zoals MS, de ziekte van Crohn, artritis en een trage schildklier. In al deze gevallen betekent dit dat ons immuunsysteem verzwakt is. Ontmoet in dit makkelijk leesbare boek een immuuncel, ga mee op reis en ontdek al spelenderwijs inzicht in tal van factoren die een rol spelen bij het zelfherstellend vermogen van de mens.  Geestelijke veerkracht speelt een grote rol bij het gezond houden van ons immuunsysteem. Veel vrouwen lijden aan chronische spanningen, gevoelens van verdriet en onmacht en het gevoel onvoldoende uit de verf te komen in het leven. Allemaal factoren die het zelfherstellend vermogen van de mens ondermijnen. In dit prachtige verhaal vertelt Bondgenoot, een immuuncel in het lichaam, zijn levensverhaal. Uiteindelijk gaat het over het verhaal van de mens op weg naar zingeving en vervulling en het belang van het ontdekken van zijn zinvolle dromen. Een heerlijk boek om te lezen en zeker ook om kado te doen aan iedereen die worstelt met zijn/haar gezondheid.

Wil je Bondgenoot, autobiografie van een immuuncel lezen?

Bondgenoot" target="_blank">Klik dan hier om het boek te bestellen bij bol.com  

Heb je Bondgenoot al gelezen?

Laat dan hieronder je reactie achter. Dat is altijd fijn voor anderen om te lezen. Dank je wel!  
nathalie
Door

nathalie

op 25 Sep 2014

Lijkt me een leuk boek en ik zou hem graag willen hebben :)

Hannie van Grol
Door

Hannie van Grol

op 18 Sep 2014

Het lijkt mij een geweldig boek! En natuurlijk is het geweldig om dit boek te winnen, maar dan zou ik moeten wachten tot de loting geweest is. Dus omdat het op dit moment belangrijk is aan mijn immuunsysteem te werken, wilde ik het meteen bestellen. Maar toen ik doorklikte voor de bestelling, stond daar de mededeling dat het boek niet leverbaar was! Wat een teleurstelling!!! En.... hoe kom ik er nu aan? Dan maar stilletjes hopen op een gunstige uitslag van het verloten van het boek. Duimen!!!

Thea
Door

Thea

op 14 Sep 2014

Wat een bijzonder boek. Ik denk dat dit boek me heel erg kan helpen. Ik zit met voeding al heel erg op de goede weg. Het laatste stapje hoop ik hier uit te halen.

Janina
Door

Janina

op 10 Sep 2014

Deze reis wil ik gaan maken met dit boek :-) Ik ben inmiddels anderhalf jaar verder en ben er qua gezondheid nog niet. En ja de artsen willen mij heel graag aan de medicatie hebben, maar ik niet!! Vorig jaar maart is bij mij de diagnose artritis gesteld en vorig jaar september MS. Twee autoimmuunziektes helaas. Dus dit boek komt op het juiste moment!!!!!!

Claudia
Door

Claudia

op 10 Sep 2014

Ik wist het; mijn lichaam KAN dit tich wel zelf oplossen?? En, het duurde lang, maar ik heb t gevonden! Een boek specifiek voor vrouwen als ik; trage schildklier, hashimoto, aangezichtspijn, neiging tot glaucoom, snel burnoutachtige verschijnselen. Helaas heeft jaren zoeken en proberen in het alternatieve circuit me ook niet geholpen. Ik heb altijd geroepen dat ik geen medicatie wilde, tot t helaas echt niet meer ging. Dit boek is mijn kado aan mezelf als ik niet de gelukkige ben die m kado krijgt!

Angré
Door

Angré

op 06 Sep 2014

Het lichaam is zo mooi en prachtig in elkaar gezet dat we half niet weten hoe bijzonder het is. Dit boek maakt mij weer erg nieuwsgierig.

Magda
Door

Magda

op 04 Sep 2014

Het lijkt me een erg leuk boek. Er is op dit moment een hele generatie vrouwen compleet de weg kwijt door alle eisen waar aan zij moesten voldoen. Met veel kwalen en ziekten als gevolg van een burnout.

Mariël
Door

Mariël

op 04 Sep 2014

Ben zo benieuwd........ Wil graag mijn kinderen, vriend, vriendin en haar dochter en mezelf graag helpen. Lijkt me een geweldig boek en super leerzaam ♡

Naeyaert ria
Door

Naeyaert ria

op 04 Sep 2014

Zelf heb ik cvs, fibro en nog veel meer, ben bezig met de voeding eet meer energie, volgens mijn dokter (prof) zijn de cellen die beschadigd zijn voor altijd. Dit boek verteld dus over chronische spanning of stress, ik denk dat dat boek voor mij een super mega leuke prijs zou zijn waar ik heel veel uit kan leren en msh zelfs mijn gezondheid kan verbeteren en terug wat hoop en plezier in het leven te hebben. Groetjes ria

José
Door

José

op 04 Sep 2014

Ik ben heel benieuwd naar het boek

Jouke
Door

Jouke

op 01 Sep 2014

Wow dat lijkt mij een interessant boek! Bij de thermografie kwam naar voren dat ik een langdurige overbelast immuunsysteem heb....ik schrok er wel van. Dus dit boek ga ik zeker lezen :-)! Bedankt voor de goede boekentip!

Reactie plaatsen