Uitbundig schaterlachen

Een aanmaning gekregen om je hypotheek te betalen? Je ontslagbrief net onverwachts ontvangen? Je Lief heeft je een brief gestuurd dat hij het niet meer ziet zitten met je? Een boete voor te hard rijden? Kortom: zit je in de put? Kijk even naar dit filmpje en laat je inspireren om hetzelfde te doen.
Karin
Door

Karin

op 19 Apr 2019

Heerlijk als ik zo’n kind had zou ik niets anders doen dan papier scheuren. En het lachen werkt zo aanstekelijk. Dank voor het delen!

sabine
Door

sabine

op 14 Apr 2013

Te Gek voor woorden. We worden keer op keer bedonderd met z`n allen. Hoe meer macht, hoe meer ze zich verrijken. Ik heb getekend, hoor. Dank voor de informatie.

Rika van der Meer
Door

Rika van der Meer

op 13 Apr 2013

heerlijk zo'n kinderlachje dat is tenminste nog puur, ik ken de stichting avaaz ik heb de petitie al ondertekend, het is toch te gek dat een kleine groep alleen voor het geld de mensen zo wil manipuleren zijn volgens mij gewoon criminelen met in een wit overhemd, die over lijken gaan. Ik hoop dat er heel veel reacties komen van mensen, om dit te stoppen. Nog een fijn weekend gr.Rika

Tineke
Door

Tineke

op 13 Apr 2013

Goed om in actie te komen tegen zo'n grote misstand als die monopolie van Monsanto-groentes. Prima om dat ook in jouw mail te vinden. Het gaat om gezonde voeding, in alle opzichten!! Hartelijke groeten Tineke

hannie
Door

hannie

op 13 Apr 2013

wat heerlijk dat kind en die vader hoor je ook ,,dus begin de dag met een gulle lach.schattig he van die monsato heb ik al vaak gelezen zo vals en dat niemand ingrijpt ,maar ze verdienen er allemaal lekker aan ,,,en wat denk je van de zorgverzekering ,, 1,2 miljard winst ,wat een schorum ,, ze verhogen onze premie s maar ,,mensen komen er door in de problemen ,,ook dat laat de regering gewoon toe ,,omdat ook daar veel geld naar toe gaat denk ik. en nu wat leuks ,mijn dochter ging gister op zoek naar tarwe gras en kon het niet vinden ,komt ze thuis ligt er een bericht van de telegraaf , ZE KRIJGT EEN GRATIS ZAKJE TARWE GRAS VAN HUN ,dus wonderen bestaan denken we , We gebruiken nu ook hennep zaad ,door jouw site waar je over schreef , vinden het lekker ,,,Karin wil afvallen al tijden ,,en hoopt nu te lukken ,, ze is 53 jaar en nog steeds ongesteld ,, dag Marjolijn goed weekend Hannie.

Reactie plaatsen