Verander je voeding. Verander je hormonen. Verander je leven. Wil jij weten hoe?
Lees meer
Gratis: Mijn 7 favoriete recepten!

Page content

Uniek online programma in Nederland: leer hoe energie werkt in je lichaam

Uniek online programma in Nederland: leer hoe energie werkt in je lichaam

Ik heb een passie voor een hoog niveau van levensenergie. Dankzij een hoog niveau van energie kan ik het leven (grotendeels) vormgeven zoals ik dat graag wil. Veel mensen (ik schat 98%) weten niet goed hoe energie werkt in hun lichaam en hoe ze dit op een hoger niveau kunnen krijgen. Gezonde voeding is belangrijk, zeker, maar er zijn meerdere manieren om je energie op een hoog niveau te krijgen. Gezonde voeding alléén is vaak onvoldoende. En altijd en overal gezond eten lukt lang niet iedereen. Mij niet in ieder geval 🙂

Ik heb me de afgelopen jaren verdiepd in het onderwerp levensenergie en er veel over geleerd. Met name in het buitenland, in Nederland is deze kennis nog nauwelijks voorhanden. Mijn kennis en eigen ervaringen hiermee deel ik vanaf vandaag in de vorm van een halfjaar programma. Je kunt je  t/m 15 december nog inschrijven voor de speciale  introductieprijs. Klik hier voor meer informatie.

Comment Section

2 reacties op “Uniek online programma in Nederland: leer hoe energie werkt in je lichaam


Door Gea op 11 december 2017

Wat zijn de kosten van het programma?


Door Marjolein Dubbers op 11 december 2017

Als je op de link klikt kan je daar alle informatie en de kosten vinden. De kosten zijn 97 euro.

Plaats een reactie


*