arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw e-book met gezonde desserts

Ik heb lang nagedacht of ik, naast mijn e-books met gezonde ontbijt-, lunch-, diner- en snackrecepten wel een e-book met desserts wilde samenstellen. Ik heb besloten om het wél te doen maar dan een heel bijzonder e-book: Daverende Desserts!

Desserts die een bijdrage leveren aan je gezondheid

Daverende dessert kleinBij voorkeur zou alles wat je in je mond stopt een bijdrage moeten leveren aan je gezondheid. Bij desserts laat dit nogal eens te wensen over: ze betekenen vaak een aanslag op je gezondheid, vooral de kant-en-klare-toetjes zoals ze volop in de supermarkt liggen. Geen wonder dat je er meestal moe van wordt en geen zin meer hebt om na zo’n toetje nog in actie te komen: ze kosten je energie!

Ik ben voor je op zoek gegaan naar desserts die vol zitten met gezonde voedingsstoffen en dus een bijdrage leveren aan je gezondheid. De beste hiervan heb ik gebundeld in een nieuwe e-book: Daverende Desserts! Klik daarvoor hier.

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen