Zoek jij makkelijke tools (waar bijna niemand aan denkt) om stress te verminderen en een burn-out te voorkomen?

€ 67-   

Nu tijdelijk voor € 47,-

Masterclass

Vrouwen Stress en Burn-out

 • Kopieer mijn 10 simpele tips om chronische stress in je leven aanzienlijk te verminderen 
 • Ontdek waarom veel vrouwen na een burn-out onnodig lange tijd zo moe blijven
 • Leer wat je kan doen om je energie snel terug te krijgen (niemand denkt hieraan) 
 • Voorkom een burn-out door tijdig je hormonen in balans te krijgen
 • Krijg weer energie maar ook: vind vreugde en plezier terug! 
 • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact
 • Vrouwen zijn kwetsbaarder

  Ik heb deze masterclass gemaakt omdat ik regelmatig van vrouwen hoor dat na een periode van stress of een burn-out, nog jarenlang worstelen met hun energieniveau. Vaak horen ze: 'dat is normaal, het duurt lange tijd voor je daarvan herstelt bent". 

  Ik ben het daar NIET mee eens!

  Er zijn op het gebied van leefstijl en stressmanagement heel wat behandelingen en therapieën maar de fysieke kant van stress wordt nogal eens over het hoofd gezien. Dat is een gemiste kans want juist dáár zijn makkelijke tools te vinden waardoor je stress kunt verminderen en je je snel beter kunt gaan voelen.

  Tips, vooral zo waardevol voor vrouwen! 

  Vrouwen zijn kwetsbaarder voor stress dan mannen. Het stresshormoon cortisol gooit onze hele hormoonhuishouding uit balans waardoor wij al snel gebrek aan energie en andere klachten kunnen krijgen. Klachten die lang kunnen duren als je niet begrijpt wat in je lichaam gebeurt en dus niet weet wat je kan doen.

  Wil je het weten? Ik zal het je vertellen! 

  Ja, vertel het me 

  Sneller uit je burn-out door kleine veranderingen waar (bijna) niemand aan denkt 

  Een burn-out is hormonale chaos

  Mijn naam is Marjolein Dubbers.

  Toen ik begin 50 was kwam ik in een burn-out terecht. Huilend zat ik op de bank, bang om mijn baan te verliezen. Een jaar later nam ik zelf ontslag om voor het eerst in mijn leven een eigen bedrijf te beginnen. Wat was er in die 12 maanden gebeurd?

  Ik ontdekte in dat jaar de impact van mijn hormonen en hoe een lange periode van stress mijn hormonen compleet uit balans had gegooid. Ik kwam erachter dat een burn-out een ander woord is voor hormonale chaos in mijn lichaam.

  Deze hormonale chaos vroeg om een oplossing. 

  Ik verdiepte me in mijn hormonen en hoe ik ze weer in balans kon krijgen. Voeding bleek een belangrijke rol te spelen maar er was meer nodig. Het bleek echter veel makkelijker te zijn dan ik aanvankelijk dacht!

  Het herstel ging ook veel sneller dan ik verwachtte. Binnen 3 maanden voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Nog eens 6 maanden later voelde ik me mentaal en fysiek krachtiger dan ik in 20 jaar had gedaan. Ik besloot mijn baan op te zeggen en mijn kennis en ervaring met andere vrouwen te delen. 

  Ja, deel je kennis en tips ook met mij! 


  Video

  Bekijk de training online. Ook mobiel. Kijk wanneer en zo vaak je maar wilt.

  Audio

  Beluister de audio van de masterclass makkelijk op je mobiel.

  Tekst

  Download de transcriptie (tekst) van de video als je liever leest dan kijkt. 


  Heb echt méér energie

  Ik heb Marjoleins boek en was al begonnen met een gezondere leefstijl. Door het Online VoedingsKompas heb ik echt méer energie gekregen en minder neiging tot snaaien. 
  Carolien Meuleman
  Masterclassses erg goed
  Marjoleins geeft regelmatig masterclasses in de Energieke Vrouwen Inner Circle. Deze masterclasses zijn erg goed Marjolein onderbouwt haar bevindingen met feiten.
  Karin de Regt

  Boeken aan te bevelen

  Ik heb beide boeken van Marjolein. Ik lees ze geregeld opnieuw en leer er de signalen van mijn lichaam beter door herkennen. Ik kan ze iedere vrouw aanbevelen.

  Tessa Vanderzypen

  € 67-   

  Nu tijdelijk voor € 47,-

  Masterclass

  Vrouwen Stress en Burn-out

  • Kopieer mijn 10 simpele tips om chronische stress in je leven aanzienlijk te verminderen 
  • Ontdek waarom veel vrouwen na een burn-out onnodig lange tijd zo moe blijven
  • Leer wat je kan doen om je energie snel terug te krijgen (niemand denkt hieraan) 
  • Voorkom een burn-out door tijdig je hormonen in balans te krijgen
  • Krijg weer energie maar ook: vind vreugde en plezier terug! 
  • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact
 • "Ik ken geen luie vrouwen. Ik ken wel vrouwen die doodmoe zijn. Als ik iets wil veranderen dan is het dat". 

  Ik ben een ervaringsdeskundige. Na een lange periode van stress constateerde de huisarts een burn-out. Ik kon zelfs geen auto meer rijden omdat ik niet meer wist wie er voorrang had op een rotonde. Een jaar later zat ik bij de Kamer van Koophandel en startte ik op mijn 52ste mijn eerste bedrijf. 

  Alles wat ik dat jaar heb geleerd en gedaan deel ik met je in deze masterclass. 

  • Je leert wat stress met je vrouwenlichaam doet
  • Je ontdekt waarom vrouwen tussen 35 en 55 extra gevoelig zijn voor stress
  • Je snapt waarom je hardnekkig overgewicht kunt krijgen van stress 
  • Ontdek dat er vormen van stress zijn waar zelfs stresscoaches niet aan denken
  • Ga vandaag nog aan de slag met mijn makkelijk te integreren adviezen  


  Mijn energieniveau is nu hoger dan ooit. Dit komt omdat ik begrijp hoe hormonen werken in een vrouwenlichaam en hoe ik hier invloed op heb. 

  Ja, deel je eenvoudige adviezen met mij 


  Ja, er is een relatie tussen hardnekkig overgewicht en langdurige stress. Ontdek hoe je dit kunt doorbreken

  € 67-   

  Nu tijdelijk voor € 47,-

  Masterclass

  Vrouwen Stress en Burn-out

  • Kopieer mijn 10 simpele tips om chronische stress in je leven aanzienlijk te verminderen 
  • Ontdek waarom veel vrouwen na een burn-out onnodig lange tijd zo moe blijven
  • Leer wat je kan doen om je energie snel terug te krijgen (niemand denkt hieraan) 
  • Voorkom een burn-out door tijdig je hormonen in balans te krijgen
  • Krijg weer energie maar ook: vind vreugde en plezier terug! 
  • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact
 • Interviews met Marjolein stonden in: 

  Ontdek hoe je stress kunt verminderen en sneller uit je burn-out kunt komen dan je nu waarschijnlijk voor mogelijk houdt