arrow_drop_up arrow_drop_down

Masterclass Energieboost

Ontdek een goed bewaard geheim 

en geef je energieniveau 

een kickstart!

Wil jij je lichaam graag een ongekende boost van energie geven?

Hoe geef je je lichaam een kickstart?

Bijna iedereen wil meer energie maar vrijwel niemand weet hoe energie in het lichaam wordt aangemaakt. Hoe gaat dit proces en hoe kunnen we er zelf, liefst op een makkelijke manier, voor zorgen dat we méér energie krijgen?


Mijn naam is Marjolein Dubbers, ik heb een passie voor levensenergie en ik ben diep in dit boeiende onderwerp gedoken. Ik ontdekte toen een goed verborgen geheim wat mijn wereld op zijn kop zette.


Opeens begreep ik hoe het kon dat er dagen waren waarop ik me voortdurend moe en hongerig voelde en andere dagen waarop ik wél volop energie had en soms gewoon vergat om te eten! Het werd me duidelijk hoe dit werkt in mijn lichaam en hoe ik hier invloed op kon uitoefenen. 


Ik ben dit gaan toepassen en heb mijn energie een ongekende boost weten te geven. Wil jij weten wat ik heb ontdekt? 

Je ontdekt het allemaal in de 

Masterclass Energieboost

Masterclass Energieboost: 

Ontdek hoe energie in je lichaam wordt aangemaakt en hoe je hier dagelijks met je voeding grote invloed op kunt uitoefenen. 


Ik beloof je: het werkt echt anders en is veel lekkerder dan je nu misschien denkt! 

 • 'Meer energie maar ook afvallen voor vrouwen 

  begint altijd in de keuken'

  Natuurlijk zijn er verschillende manieren om meer energie te krijgen. Meer bewegen en sporten zodat je spieren opbouwt is ook een uitstekende methode: spieren geven energie. Maar als je lichaam moe is dan heeft het helemaal geen zin om te sporten. Dan heeft het eerder rust nodig én gezonde voeding waar het weer energie van krijgt.

  Daarom zeg ik altijd: 'meer energie (en overigens ook afvallen) begint altijd in de keuken.' Ongezonde voeding kunnen we als vrouw niet compenseren door flink te gaan sporten. Onze keuken: dat is de plek waar we kracht opdoen! Of juist moe worden.

  In deze masterclass vertel ik je precies hoe het werkt. 

  Energie en gezondheid hangen met elkaar samen

  Moe zijn en gebrek aan energie kunnen voorbodes zijn van klachten en zelfs ziektes. Chronische ziektes ontstaan nooit van de een op de andere dag, daar gaat vaak een lange periode aan vooraf. Daarom is het goed om alert te zijn op signalen dat je lichaam moeite heeft jouw energie op peil te houden. Hoe eerder je actie onderneemt dit aan te pakken des te beter het is. 

  Je werkt daarmee namelijk niet alleen aan je energieniveau op korte termijn maar ook aan je gezondheid op langere termijn. 

  Dit is wat klanten mij zoal schrijven

  Energieker dan 10 jaar geleden

  Ik voel mij energieker dan ik mij de afgelopen 10 jaar heb gevoeld

  Marjolein, veel succes met je programma, het werkt echt. 

  Agnieta Berg

  Praktisch toepasbaar

  Duidelijke informatie, goede video's, erg mooi vormgegeven.

  Veel nieuwe informatie en meteen praktisch toepasbaar.

  Carla Adams

  Prettig online programma

  Bijzonder prettig online programma in hapklare brokken.

  Het heeft me nieuwsgierig gemaakt en ik wil graag helemaal op deze manier eten.

  Marianne

  Dit is wat je mag verwachten in deze masterclass

  Module 1 Ontdek een diep verborgen geheim

  Waar in je lichaam wordt eigenlijk energie aangemaakt en welke voedingsmiddelen zijn er als het ware voor gemaakt om je volop energie te geven? Wat dit betreft zijn we massaal op het verkeerde been gezet. Ik vertel je welke grote ontdekking ik het afgelopen jaar heb gedaan. Een ontdekking die mij iedere dag een extra dosis energie geeft, zowel fysiek als mentaal. Dit gun ik jou ook zo en is ook voor jou weggelegd. Ik leg het uit onder andere aan de hand van een leuk animatiefilmpje. 

  Module 2 Hoe laat jij jouw lichaam energie maken? 

  We willen allemaal graag volop energie om leuke dingen mee te doen. Gebrek aan energie is echter voor veel vrouwen de reden waarom zoveel mooie dromen niet worden gerealiseerd. Met je voeding bepaal je grotendeels zelf hoe jouw lichaam energie voor je maakt. Is er ruimte voor verbetering? Doe de test, ontdek het en neem een onbetaalbare voorsprong op 98% van de mensen die hier echt nog geen weet van hebben.  Wil jij een voorloper te zijn als het gaat om gezondheid en vitaliteit? Zorg dan dat je dit weet. 

  Module 3 De meest krachtige energiegevers die ik ken

  In deze derde module ga ik je voorstellen aan enkele van de meest krachtige energiegevers die ik ken. Als het gaat om voeding tenminste.

  Sommigen ervan heb je misschien al in je keuken staan maar gebruik je ze ook? Anderen zullen waarschijnlijk nieuw voor je zijn. Ik nodig je uit om ze in huis te halen en te ontdekken welke heerlijke recepten je hiermee kunt maken. Makkelijke en lekkere recepten die je volop energie zullen geven. 

  Module 4  Zo geef je je energie een kickstart

  Een kickstart geven betekent ergens een impuls aan geven; iets snel op gang brengen. Dat is wat we gaan doen met deze module. In deze module deel ik veel van mijn magische recepten met je. Recepten die je kunt gebruiken voor het ontbijt, lunch, avondeten of als tussendoortje. Recepten die makkelijk zijn om te maken, snel klaar, erg lekker en die geschikt zijn om je energie de komende 7 dagen een kickstart te geven. Ga het ervaren, je kunt binnen enkele dagen al een groot verschil voelen.  

  Module 5  Marjolein's little secrets

  In deze module deel ik vijf van mijn meest krachtige energiegevers met je. In dit geval ga ik verder dan alleen maar voeding want er is natuurlijk meer wat je kan doen. Wat doe ik, als 60 jarige, om mijn energie iedere dag op een hoog peil te krijgen en zoveel mogelijk te houden? Er zitten er beslist een paar tussen die jou ook kunnen helpen. Lukt het mij om altijd en overal gezond te eten? Nee hoor. Ik leg je graag uit hoe ik omga met mijn 'bloopers'. Je zult je echt nog gaan verbazen en alles is wetenschappelijk onderbouwd.  

  Welke voordelen gaat deze masterclass je direct bieden? 

  • Je bent op de hoogte van de nieuwste (wetenschappelijke) kennis en inzichten op het gebied van voeding. 
  • Je begrijpt waarom afvallen voor de meeste mensen zo moeilijk is terwijl het zoveel makkelijker kan zijn. 
  • Je weet hoeveel voordelen het heeft om een vetverbrander te zijn en je hebt hier enthousiast een start mee gemaakt.
  • Je kan een voorloper worden op het gebied van vitaliteit
  • .Je hebt 20 heerlijke, verrassende recepten die je veelal in een handomdraai kan maken.
  • Je hebt de eerste concrete stappen gezet om je lichaam een kickstart te geven en je weet wat de vervolgstappen kunnen zijn.

  Welke concrete voordelen kan het volgen van deze masterclass je op termijn nog meer bieden?

  • Je hebt beduidend meer energie
  • Je kunt makkelijk een maaltijd overslaan
  • Je voelt je prima ook met een knorrige maag
  • Je wordt overdag niet slaperig
  • Je hebt geen last van eetbuien
  • Geen behoefte meer aan zoetigheid na een maaltijd
  • Je hersenen functioneren beter
  • Je hebt een gelijkmatiger humeur
  • Geen dwingende behoefte aan tussendoortjes tussen maaltijden door
  • Je kunt er zelfs vrolijker van worden
  • Je krijgt zin je lichaam in beweging te zetten
  • Veel minder kans op klachten en kwaaltjes
  • Minder kans op chronische ziektes

  Nog meer ervaringen van klanten

  Zoveel fitter en energieker

  ‘Ik voel me zoveel fitter en energieker’

  Ik ben ook 5 kilo afgevallen maar dat was 

  zeker niet mijn prioriteit'

  Ellen Bruinsma

  Ben me veel bewuster van belang van voeding

  ‘Ik ben me veel bewuster geworden van de belangrijke rol van voeding op mijn gezondheid’

  Joke Timmermans

  Vermoeidheid kwam door verkeerde voeding

  ‘Nu weet ik dat die zware vermoeidheid grotendeels aan verkeerde en incomplete voeding lag’

  Karin Dirven

  Ontvang nu direct toegang tot de Masterclass Energieboost 

  Wil jij meer energie? Neem dan een onbetaalbare voorsprong op 98 van de 100 mensen en leer hoe je lichaam energie maakt en wat het daarvoor nodig heeft.


  Anderen zullen je over een paar weken vragen wat jij vandaag hebt ontdekt! 

 • Voor wie is dit programma bedoeld?

  Dit programma is in principe geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie en meer inzicht wil krijgen in hoe energie werkt in het lichaam. Deze masterclass is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van voeding en mijn eigen ervaringen en die van tienduizenden van mijn klanten.

  Vooral als jouw gebrek aan energie een medische oorzaak heeft kan de kennis in deze masterclass heel zinvol voor je zijn. Deze kennis kan je kan je helpen meer inzicht te krijgen in je medische issue en je suggesties geven hoe je energie toch op een hoger plan kan krijgen. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts of professional.