Verander je voeding. Verander je hormonen. Verander je leven. Wil jij weten hoe?
Lees meer

Page content

100% gifvrij | Julia Kang

100% gifvrij | Julia KangDit is een boek dat naar mijn mening echt iedere vrouw zou moeten lezen en dat zeg ik niet van veel boeken. 

In makkelijk leesbaar Nederlands neemt Julia ons mee op reis door haar leven. Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen besloot Julia alleen nog maar natuurlijk te eten en alle chemische stoffen te vermijden. Ze viel kilo’s af en is nu al jaren op haar streefgewicht. Daarbij eet ze dagelijks wel 2500 tot 3000 kilocalorieën per dag. Ik heb haar ontmoet en ze is klein van stuk en tenger! En ik geloof haar want zo heeft het voor mij ook gewerkt: afvallen door steeds gezonder te gaan eten.

Gif en overgewicht

De stelling van Julia is dat we niet dik worden van veel eten maar van alle gifstoffen die we binnenkrijgen en waar we ons mee omringen. Gifstoffen ontregelen onze hormoonhuishouding. Er komt steeds meer informatie vrij over de relatie tussen gifstoffen en overgewicht. In dit boek laat Julia op overtuigende wijze zien hoe je kunt afvallen zonder minder te eten. Het gaat erom om anders te eten. Ze schrijft over de waarde van biologisch eten en ook hoe gifstoffen binnen kunnen komen via de huid. Ze wijdt een apart hoofdstuk aan overgewicht bij kinderen.

Eten om slank te blijven

Hoe raak je gif weer kwijt uit je lichaam? En hoeveel moet je dagelijks eten om blijvend gewicht te verliezen? Julia beantwoordt deze vragen want het begint allemaal met inzicht. In combinatie met een kritische blik op de fabeltjes die de voedingsindustrie en de cosmeticaindustrie ons door hun reclameboodschappen steeds voorschotelen. Julia is daar heerlijk kritisch in. Het laatste deel bestaat uit recepten en menu’s. Heel handig.

Wil je 100% gifvrij lezen?

Je kunt 100% gifvrij hier bestellen.

Heb je dit boek al gelezen?

Laat dan hier achter wat je ervan vond. Dat is fijn voor anderen om te lezen. Dank je wel!

 

Comment Section

1 reactie op “100% gifvrij | Julia Kang


Door Carin op 19 januari 2013

Geweldig boek! En idd gifvrij eten daar val je van af! Ik ben gifvrij gaan eten, ik eet veel meer dan ik voorheen deed, ik blijf afvallen en voel me zonder al dat gif in mijn lijf stukken beter dan voorheen. Dit boek is zeker een aanrader!

Plaats een reactie


*


Interessante topics voor Energieke Vrouwen