arrow_drop_up arrow_drop_down
Doorlopend coachingsprogramma

Energieke Vrouwen Inner Circle

Er zit zoveel méér energie en gezondheid in je dan je nu denkt!

Stapje voor stapje vitaler en vrolijker worden
op een makkelijke en inspirerende manier?

Word jij een inspirerend voorbeeld?  

Er zijn vrouwen van 80 die volop energie en toekomstplannen hebben en vrouwen van 40 die zich uitgeblust voelen en zich door de dag heen slepen. Hoe kan dit toch?

Vitaliteit en gezondheid draait om leefstijl, niet om leeftijd.

De wereld om ons heen laat ons geloven dat het normaal is dat we zwakker en zieker worden naarmate we ouder worden. Zo'n 10 miljoen mensen in Nederland vallen inmiddels in de categorie 'chronische zieken' (waar overigens ook veel jonge mensen tussen zitten.)

Dit cijfer vertelt mij dat er ongelooflijk veel ruimte is voor verbetering! Voor iedereen, ongeacht je leeftijd. 

De wereld om ons heen heeft ons op het verkeerde pad gezet. Met een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl kunnen we allemaal de kwaliteit van ons leven verbeteren. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van. 

Zo ziet mijn reis er tot nu toe uit 

Mijn naam is Marjolein Dubbers; vitaliteitscoach voor vrouwen met een enorme passie voor levensenergie.

Op mijn 52ste kwam ik in een burn-out terecht. Fysiek en mentaal helemaal opgebrand. Maar ..........  een jaar later nam ik ontslag om voor het eerst in mijn leven een eigen bedrijf te beginnen. Wat was er in dat jaar gebeurd?

Ik ontdekte de enorme invloed van voeding en leefstijl op mijn fysieke én mentale gezondheid. Ik veranderde mijn voedingspatroon en binnen drie maanden begon de energie weer te stromen. Ik kreeg zin om te bewegen, de mist in mijn hoofd trok op en ik kreeg mijn vrolijkheid weer terug. 

Nog eens drie maanden later trok ik hardloopschoenen aan en kreeg ik een mentale helderheid en scherpte die ik nooit eerder had ervaren. 

Ik wilde niets liever dan mijn opgedane kennis met andere vrouwen delen. Op mijn 53ste startte ik de Energieke Vrouwen Academie. Mijn eerste boek (100.000 exemplaren verkocht in 5 talen) schreef ik toen ik 57 was. Ik had nooit durven dromen dat zoiets ooit voor mij zou zijn weggelegd! 

Ik weet nu dat er zoveel méér energie en gezondheid in ons zit dan we denken. Ik gun het alle vrouwen om dit te ontdekken. Daarom ben ik de Inner Circle begonnen. Doe je mee? 

Ingeborg Peerenboom

NA TIEN JAAR GEEN STATINES EN BLOEDVERDUNNERS MEER 


Een jaar geleden heb ik me opgegeven bij de Inner Circle, omdat ik niet tevreden was over mijn leefstijl en voeding. Ik voelde me vooral vermoeid. Het heeft mij gebracht dat ik me nu veel fitter en energieker voel. En belangrijker: ik heb 10 jaar statines en bloedverdunners geslikt en nu niets meer dankzij mijn gezonde voeding en leefstijl. Blijf dicht bij jezelf en maak gezonde keuzes is mijn advies. 

Ingeborg Peereboom

De Inner Circle; een doorlopend coachingsprogramma

Dit is wat je krijgt

Met kleine stapjes een reis met grote impact maken 

Ik weet uit ervaring dat veel vrouwen het druk hebben en te weinig tijd om veel met hun gezondheid bezig te zijn.

Daarom hou ik van het 20-80 principe: met een geringe inspanning veel resultaat bereiken. Dit is het uitgangspunt bij alles wat ik aanbied in de Inner Circle.

Ik deel hier mijn meest waardevolle tips en inzichten, makkelijkste recepten, favoriete producten en/of persoonlijke inspiratiebronnen met je. Alles wat jou kan helpen je gezondheid en vitaliteit op een hoger plan te krijgen. 


De tips zijn heel praktisch dus je kunt er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt iedere woensdag een korte mail naar de nieuwe content. Iedere week zet je zo diverse kleine stapjes. Sommige tips zullen echt eyeopeners voor je zijn! Dat waren ze voor mij ook toen ik ze ontdekte. Ze hoeven je niet veel tijd te kosten maar kunnen grote impact hebben. 


Iedere maand focussen we op één thema. Alles wat ik je aanbied is bedoeld om het je makkelijk te maken en je richting te geven.

Geen overload aan informatie dus. 20% inspanning, 80% resultaat. Dat is waar ik altijd naar op zoek ben voor je. 


Met vele kleine stapjes een reis met grote impact maken. 

Ja, ik doe mee! 

Thema’s die de komende periode aan bod gaan komen:

Immuunsysteem

Immuunsysteem

Een gezond en effectief immuunsysteem beschermt je lichaam tegen infecties en virussen. Ontdek dat je met je voeding hier een enorme invloed op kunt hebben.

Ons zelfhelend vermogen 

Het zelfhelend vermogen van ons lichaam is iets waar we niet vaak bij stilstaan. We kunnen dit echter positief beïnvloeden. Dit is simpeler en leuker dan je nu denkt. 

spijsvertering

Spijsvertering

Brandend maagzuur, oprispingen, buikpijn, rommelende darmen, een opgeblazen buik. Verbeter je spijsvertering en je kunt deze klachten voorkom

Energetische geneeskunde

Energetische geneeskunde

Het is gratis en altijd beschikbaar voor ons allemaal. Wat heeft de eeuwenoude wijsheid van de energetische geneeskunde jou en mij vandaag te bieden? 

Afvallen voor vrouwen

Je hebt van alles geprobeerd maar niets werkt op de langere termijn. Afvallen werkt namelijk anders dan de meesten denken. Stop je frustraties en doe het anders. 

Gezondheidstesten

Er komen steeds meer (online) gezondheidstesten beschikbaar voor particulieren. Wat kan je ermee en hoe ga je hier slim en verstandig mee om?

Detoxen

Detoxen, vooral voor vrouwen, is een belangrijk onderwerp. Als je het niet goed doet kan je je lichaam echter schade toebrengen.  Hoe doe je het wel goed?  

Voeding en dementie

Veel te weinig vrouwen leggen een relatie tussen hun voeding en dementie. Dit is onterecht! Dementie komt steeds vaker bij jongere vrouwen. Ontdek wat je kan doen. 

Weer goed slapen

Vrijwel alle vrouwen gaan een keer door een periode waarin ze niet goed slapen. Dit is een enorme energielek. Hoe komt dit en wat kan je hieraan doen? 

De Inner Circle is een fijne ondersteuning bij een gezonde levensstijl. 


Ieder mens wil gezond en gelukkig leven, maar soms lukt dat niet en dan val je terug in verkeerde (eet)patronen. In de Inner Circle worden deze verhalen gedeeld, zodat je weet dat je niet de enige bent. Bovendien krijg je eenvoudige handvatten aangereikt waardoor je weer goede gewoontes aanleert, in kleine maar effectieve stappen.


Ik heb inzicht gekregen in de werking van eetbuien en daardoor ben ik niet meer in die valkuil gestapt. Er is een grote keuze aan recepten en zelfs voor iemand zoals ik, die niet van koken houdt, zijn ze goed te doen.

MATI

+ Fijne recepten en video's  uit de keuken
(uitsluitend voor deelnemers van de Inner Circle)
 

Grote variatie aan recepten

Natuurlijk blijf ik makkelijke, supergezonde én heerlijke recepten voor je ontwikkelen. Ik deel ze heel graag met je. Vaak door middel van een korte video vanuit mijn keuken waarin ik je precies laat zien hoe ik iets maak.


Deze video's zijn uitsluitend voor deelnemers van de Inner Circle en nergens anders te bekijken.  


De recepten zijn makkelijk terug te vinden en uit te printen. 


Heb je speciale wensen? Laat het me weten. Als er iets is waar ik jou mee kan helpen op jouw pad naar vitaliteit en gezondheid, dan help ik heel graag. 

Meer video's bekijken?

Inner Circle: concreet en leuk

Marjolein weet heel veel over gezondheid: zowel voor beginners als mensen die zelf al heel ver zijn en al veel doen. Ik ben zelf al jarenlang bezig met gezond leven, maar leer nog elke keer weer van Marjolein. Haar tips zijn praktisch, concreet, maar bovenal: lekker & leuk!

Ellen de Lange Ros
Ellen de Lange Ros

Allemaal praktisch toepasbaar

Ik ben echt heel blij met Marjolein.

De helderheid hoe alles uitgelegd wordt, de combinatie van video’s, tips, recepten. Allemaal praktische toepasbaar. Ga vooral zo door. Ik ben fan van je. Ben er van overtuigd door zo bewust met voeding bezig te zijn, ik zo gezond en fit ben.

Hanneke Kramers
Hanneke Kramers

Je gaat vanzelf steeds meer doen

Ik doe vanaf het begin mee met de Inner Circle. Het stemt mij heel positief om te zien hoeveel vrouwen deze stap zetten. Ik merk dat je hoe langer je bezig bent, je steeds meer gaat doen. Want je voelt je gewoon heerlijk licht en fit met gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Bea Smulders
Bea Smulders

+ Speciale bonus: direct toegang tot drie waardevolle masterclasses

(t.w.v. 141 euro!)

Masterclass: Stress  en Burn-out

Je kunt nog zo gezond eten, maar als je teveel stress in je leven toelaat is het vrijwel onmogelijk om gezond en energiek te blijven.

Stress sloopt ons vrouwenlichaam meer dan we denken.

De lichamelijke kant van de stress wordt nogal eens over het hoofd gezien. En dat is jammer want juist hier zijn makkelijke tools te vinden voor mensen die zich opgejaagd voelen of als gevolg hiervan doodmoe zijn. Hierdoor kunnen ze zich al snel beter gaan voelen. Natuurlijk kunnen deze tools ook preventief worden ingezet.

Dat is goed nieuws, want het betekent dat je veel meer mogelijkheden hebt om stress in je leven te verminderen dan je misschien altijd gedacht hebt.

In deze masterclass krijg je concreet tien waardevolle adviezen waar je vandaag nog mee aan de slag kunt. 

Masterclass Intermitterend Vasten

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar intermitterend of periodiek vasten. De uitkomsten zijn op minst zeer opmerkelijk te noemen. 

Zo werd een groep vrouwen met overgewicht gevraagd gedurende twee dagen per week beperkt te eten. Zij vielen in zes maanden veel meer af dan een controle groep, ondanks het feit dat zij gedurende de week een gelijke hoeveelheid calorieën aten!

Intermitterend vasten is niet alleen gezond voor je lichaam maar ook voor je brein. Het lijkt een uitstekende bescherming tegen de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. 

Ik vertel je er graag meer over in deze Masterclass. Ga het ervaren, het is makkelijker dan je denkt! 

Masterclass Voedselintoleranties

In deze masterclass vertel ik je waarom je darmen belangrijk zijn voor je hormoonbalans en waarom meer en meer mensen last krijgen van voedselintoleranties.  Vaak zonder dat ze zich hiervan bewust zijn. 

Ik leer je dat er een directe link is tussen (verborgen) voedselintoleranties en diverse spijsverteringsproblemen, terugkerende hoofdpijnen, allerlei huidklachten, ademhalingsproblemen maar ook hardnekkig overgewicht. 

Ik ga in op het testen van voedselintoleranties, wanneer dit zinvol is en waar je dit kan laten doen. 

In deze Masterclass ontdek je dat je jezelf grotendeels kunt helen van voedselintoleranties en hoe je dit kunt doen. Een voedselintolerantie is niet voor eeuwig:  je kunt veel meer dan je denkt! 


Video

Bekijk de trainingen online. Ook mobiel. Kijk wanneer en zo vaak je maar wilt.

Audio

Beluister de audio van een masterclass makkelijk op je mobiel. 

Tekst

Download de transcripties (pdf) van een masterclass als je liever leest dan luistert. 

Hou van de helderheid van een masterclass over één thema. 

Marjolein kan ingewikkelde dingen heerlijk begrijpbaar maken. Ze maakt het altijd concreet en haar tips zijn makkelijk toe te passen. Ik begrijp nu waarom steeds de ene voedselintolerantie de andere opvolgde. Het voelt goed deel uit te maken van een groep die gedeelde interesses heeft. Ik leer ook veel van de vragen in de groep. Dank! 

Wietse Vendrig
Mijn energieniveau is aanzienlijk verbeterd.

Ik ben blij dat het aspect -meer energie- van zoveel kanten wordt benadert. Je kunt zelf kiezen wat voor jou relevant is en waar je mee bezig wilt zijn. Ik ben ook blij met de veelzijdigheid van de groepen en het feit dat je zelf kunt kiezen of je gewoon een tijdje mee drijft op de golven of actief deelneemt en bijdraagt. 

Mireille Marcelis

Houvast om door te gaan met gezond leven.

In de Inner Circle vind ik leuke recepten, interessante artikelen en houvast om door te gaan met gezond leven. Soms heb je een dip en dreig je terug te vallen op 'makkelijk'. Het delen hiervan, en dan vooral ook de fijne, lieve reacties hierop, helpen me weer verder. Fijn dat je iedere dag opnieuw weer kunt beginnen met gezond leven! 

Ineke

+ Direct contact met mij en mijn teamleden 

Je staat er niet alleen voor

Als deelnemer aan dit doorlopende programma Inner Circle heb je tot slot ook nog blijvend toegang tot mij en mijn teamleden.

Wij zien jou. We weten dat het niet altijd makkelijk is. Maar we weten ook dat het ook voor jou mogelijk is. 

Je kunt ons je persoonlijke vragen stellen, je successen vieren, je teleurstellingen met ons delen, support vragen of inspiratie opdoen.

Je kunt er ook in contact te komen met andere vrouwen als je dit wilt. Je kunt met elkaar chatten, elkaar privé berichtjes sturen en zelfs een eigen groep starten rond een bepaald onderwerp of voor leden in een bepaalde regio. 

De Energieke Vrouwen Inner Circle is een plek waar je geïnspireerd wordt grootser te denken dan je nu misschien durft. Je staat er niet alleen voor. 


Zie het als een warm bad voor energieke vrouwen waar je meer dan welkom bent.

Altijd snel antwoord op mijn vragen en veel verdieping. Daar hou ik van.  

 

Welke vraag ik ook heb, rond voeding, mindset, ziekte, afvallen  ...... ik kan ze altijd op elk moment van de dag stellen. Ik krijg heel snel antwoord. Hierdoor krijg ik ook inzichten. Zoveel mensen, zoveel andere ervaringen en verhalen.


Ook de vragen van de anderen vind ik heel verrijkend. En ook de gratis toegang tot zoveel trainingen, e-books, recepten, video's.  Veel materiaal om je verder te verdiepen in een gezonde leefstijl, daar hou ik van. 

Mady Termote

Is de Inner Circle iets voor jou?  

Ik ben heel eerlijk: de Inner Circle is niet voor iedereen geschikt. Niet iedereen is er klaar voor. Het krijgen van een hoger niveau van gezondheid en vitaliteit vraagt om commitment. Het vraagt om inzet, tijd en ook om vertrouwen in de helende werking van je lichaam en geest. 

De Inner Circle is voor jou als je: 

 • het écht belangrijk vindt om je vitaliteit en gezondheid naar een hoger plan te tillen
 • nieuwsgierig bent naar wat een ander voedingspatroon jou te bieden heeft
 • breder wilt kijken dan alleen je voedingspatroon dus ook je leefstijl onder de loep wilt nemen
 • bereid bent tot het loslaten van oude patronen en klaar om nieuwe te omarmen
 • wilt deelnemen aan een doorlopend programma dat jou steeds een stapje verder brengt
 •  tijd en energie wilt steken in het verbeteren van je gezondheid en verhogen van je energie


De Inner Circle is (nog) niet voor jou als je:

 1. op zoek bent naar een quick fix voor jouw klachten en uitdagingen
 2. helemaal geen tijd wilt of kunt besteden aan het verbeteren van je gezondheid
 3. iemand bent die snel opgeeft als het even tegen zit
 4. niet bereid open te staan en te leren luisteren naar de signalen die je lichaam jou geeft

Stapje voor stapje naar jouw next level?

Je kunt veel meer dan je nu misschien denkt!  

Er zit zoveel méér energie en gezondheid in je dan je nu denkt

voor 12 maanden 

Beste keuze (89% kiest dit)

(Omgerekend per maand slechts € 12.25)

 € 297, € 147,-
 • Doorlopend coachingstraject
 • Iedere week nieuwe tips en advies
 • Toegang tot drie masterclasses (twv 141 euro) 
 • Gratis toegang tot nieuwe masterclasses
 • Recepten,  dagmenu's en video's 
 • Doorlopende mogelijkheid tot vragen stellen

voor 3 maanden

Prima keuze

(Omgerekend per maand slechts € 19)

97,  € 57,-
 • Doorlopend coachingstraject
 • Iedere week nieuwe tips en advies
 • Toegang tot drie masterclasses (twv 141 euro) 
 • Gratis toegang tot nieuwe masterclasses
 • Recepten,  dagmenu's en video's 
 • Doorlopende mogelijkheid tot vragen stellen

Het bedrag wordt automatisch per kwartaal of jaar van je rekening afgeschreven. Je krijgt altijd 2 weken van te voren een mail of je je abonnement wilt laten doorlopen of stopzetten. 

                                   

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het als ik me inschrijf?

Zodra je je ingeschreven hebt krijg je inloggegevens toegestuurd die je direct toegang geven tot de Inner Circle. Je ontvangt ook een welkomstmail waarin precies staat hoe deelname aan het programma werkt.

Hoeveel tijd kost het me?

Iedere woensdag krijg je een korte mail met nieuwe content. Je kiest zelf welke content je wilt bekijken. In totaal zal je dit 10 minuten kosten. Resultaten behaal je natuurlijk pas als je dit toepast in de praktijk. Je krijgt in de Inner Circle kleine 'stapjes' aangeboden die je niet veel tijd zullen kosten maar het is wel belangrijk om steeds 'op weg' te blijven.

Ik ben niet zo'n 'groepsmens', is het dan wel iets voor mij?

Zeker wel! Je kiest zelf of je wilt deelnemen aan de community of niet. Door middel van de mail op woensdag hou ik je helemaal op de hoogte van alle nieuwe content en ontwikkelingen.

Ik ben totaal niet technisch, is een online programma iets voor mij?

De Inner Circle is een online omgeving die je op je computer of mobiel kunt bekijken. Je hoeft niet technisch te zijn maar wel vaardig met je computer of mobiel vooral als je actief wilt zijn in de community.

Wat voor support zit er bij dit programma?

Je kunt iedere dag vragen stellen in de tijdlijn van de community. Mijn teamleden en ik zijn daar op werkdagen altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Je hebt vaak binnen enkele uren antwoord.

Mag ik er ook persoonlijke vragen stellen?

Uiteraard mag je in de Inner Circle persoonlijke vragen stellen zolang ze niet té specifiek zijn. We geven antwoord op algemene vragen waar vaak meerdere vrouwen mee rondlopen. We kunnen je geen persoonlijk, maatwerk gezondheidsadvies geven.

Hoe lang zal ik deelnemen aan het programma?

Werken aan je vitaliteit en gezondheid is iets dat continu aandacht zal blijven vragen. Het kost tijd om oude patronen los te laten. De beste resultaten zul je behalen als je een wat langere periode mee doet. Mijn advies is om minimaal een jaar mee te doen.

                               

Marjolein in de pers:

Bekend van