-Fit for the Future-

Het leefstijlprogramma plus community van de Academie

Heb je belangstelling voor Fit for the Future?

€ 47,-

Nu voor € 27,- per maand
 • Doorlopend leefstijlprogramma
 • Iedere week nieuwe tips en adviezen
 • Toegang tot vier masterclasses (twv 278 euro) 
 • Gratis toegang tot nieuwe masterclasses
 • Recepten,  dagmenu's en video's 
 • Doorlopend de mogelijkheid je persoonlijke vragen te stellen
 • De tijdelijke actieprijs is een blijvende korting wanneer je nu instapt!
Stap nu in en krijg direct volledig toegang


Dit abonnement is heel simpel maandelijks opzegbaar

Sluit je aan bij onze community van Energieke Vrouwen 

en wordt maand na maand steeds een beetje gezonder en vitaler

Ga je mee op ontdekkingsreis?  

We leven in een bijzondere tijd. Als het laatste anderhalf jaar ons iets leert dan is het hoe belangrijk het is dat we onszelf gezond en vitaal houden. Gelukkig kunnen we wat dat betreft veel meer dan we denken! 

Er zijn vrouwen van 80 die volop energie en toekomstplannen hebben en vrouwen van 40 die zich uitgeblust voelen en zich door de dag heen slepen. Hoe kan dit toch?

De wereld om ons heen heeft ons op het verkeerde pad gezet. Met een gezond voedingspatroon, een gezonde leefstijl en een juiste mindset en kunnen we allemaal de kwaliteit van ons leven verbeteren. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van. 

Je ontdekt het allemaal in het leefstijlprogramma Fit for the Future. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Zo ziet mijn reis er tot nu toe uit 

Mijn naam is Marjolein Dubbers; vitaliteitscoach voor vrouwen met een enorme passie voor levensenergie.

Op mijn 52ste kwam ik in een burn-out terecht. Fysiek en mentaal helemaal opgebrand. Maar ..........  een jaar later nam ik ontslag om voor het eerst in mijn leven een eigen bedrijf te beginnen. Wat was er in dat jaar gebeurd?

Ik ontdekte de enorme invloed van voeding, leefstijl en mindset op mijn fysieke én mentale gezondheid. Ik veranderde mijn voedingspatroon en binnen drie maanden begon de energie weer te stromen. Ik kreeg zin om te bewegen, de mist in mijn hoofd trok op en ik kreeg mijn vrolijkheid weer terug. 

Nog eens drie maanden later trok ik hardloopschoenen aan en kreeg ik een mentale helderheid en scherpte die ik nooit eerder had ervaren. 

Ik wilde niets liever dan mijn opgedane kennis met andere vrouwen delen. Op mijn 53ste startte ik de Energieke Vrouwen Academie. Mijn eerste boek (100.000 exemplaren verkocht in 5 talen) schreef ik toen ik 57 was. Ik had nooit durven dromen dat zoiets ooit voor mij zou zijn weggelegd! 

Ik weet nu dat er zoveel méér energie en gezondheid in ons zit dan we denken. Ik gun het alle vrouwen om dit te ontdekken. Daarom ben ik het leefstijlprogramma Fit for the Future begonnen. Doe je mee? 

Ingeborg Peerenboom

NA TIEN JAAR GEEN STATINES EN BLOEDVERDUNNERS MEER 


Een jaar geleden heb ik me aangesloten bij het Fit for the Future programma omdat ik niet tevreden was over mijn leefstijl en voeding. Ik voelde me vooral vermoeid. Het heeft mij gebracht dat ik me nu veel fitter en energieker voel. En belangrijker: ik heb 10 jaar statines en bloedverdunners geslikt en nu niets meer dankzij mijn gezonde voeding en leefstijl. Blijf dicht bij jezelf en maak gezonde keuzes is mijn advies. 

Ingeborg Peereboom

Fit for the Future; een  leefstijlprogramma voor vrouwen

Dit is wat je krijgt:

Met kleine stapjes een reis met grote impact maken 

Ik hou van het 20-80 principe: met een geringe inspanning veel resultaat bereiken. Dit is het uitgangspunt bij alles wat ik aanbied in dit

Fit for the Future programma. 

Ik deel mijn nieuwste ontdekkingen, meest waardevolle tips, makkelijkste recepten, favoriete producten en/of persoonlijke inspiratiebronnen met je. Alles wat jou kan helpen je gezondheid en vitaliteit op een hoger plan te krijgen. 


Je ontvangt iedere woensdag een korte mail naar de nieuwe content. Iedere week zet je zo diverse kleine stapjes. Sommige tips zullen echt eyeopeners voor je zijn! Ze hoeven je niet veel tijd te kosten maar kunnen grote impact hebben. 


Alles wat ik je aanbied is bedoeld om het je makkelijk te maken en je richting te geven.

Geen overload aan informatie dus. 20% inspanning, 80% resultaat. Dat is waar ik altijd naar op zoek ben voor je. 


null

Met vele kleine stapjes een reis met grote impact maken. 

Ja, ik doe mee! 

Thema’s die aan bod gaan komen:

Immuunsysteem

Immuunsysteem

Een gezond en effectief immuunsysteem beschermt je lichaam tegen infecties en virussen. Ontdek dat je met je voeding hier een enorme invloed op kunt hebben.

Ons zelfhelend vermogen 

Het zelfhelend vermogen van ons lichaam is iets waar we niet vaak bij stilstaan. We kunnen dit echter positief beïnvloeden. Dit thema komt het hele jaar 2021 terug. 

spijsvertering

Spijsvertering

Brandend maagzuur, oprispingen, buikpijn, rommelende darmen, een opgeblazen buik. Verbeter je spijsvertering en je kunt deze klachten voorkomen.

Energetische geneeskunde

Energetische geneeskunde

Het is gratis en altijd beschikbaar voor ons allemaal. Wat heeft de eeuwenoude wijsheid van de energetische geneeskunde jou en mij vandaag te bieden? 

Afvallen voor vrouwen

Je hebt van alles geprobeerd maar niets werkt op de langere termijn. Afvallen werkt namelijk anders dan de meesten denken. Stop je frustraties en doe het anders. 

Gezondheidstesten

Er komen steeds meer (online) gezondheidstesten beschikbaar voor particulieren. Wat kan je ermee en hoe ga je hier slim en verstandig mee om?

Veilig Detoxen

Detoxen, vooral voor vrouwen, is een belangrijk onderwerp. Als je het niet goed doet kan je je lichaam echter schade toebrengen.  Hoe doe je het wel goed?  

Voeding en dementie

Veel te weinig vrouwen leggen een relatie tussen hun voeding en dementie. Dit is onterecht! Dementie komt steeds vaker bij jongere vrouwen. Ontdek wat je kan doen. 

Beter slapen

Vrijwel alle vrouwen gaan een keer door een periode waarin ze niet goed slapen. Dit is een enorme energielek. Hoe komt dit en wat kan je hieraan doen? 

Fit for the Future is een fijne ondersteuning bij een gezonde leefstijl. 


Ieder mens wil gezond en gelukkig leven, maar soms lukt dat niet en dan val je terug in verkeerde (eet)patronen. Ik ben blij met het Fit for the Future programma. Hierin worden deze verhalen gedeeld, zodat je weet dat je niet de enige bent. Bovendien krijg je eenvoudige handvatten aangereikt waardoor je weer goede gewoontes aanleert, in kleine maar effectieve stappen.


Ik heb inzicht gekregen in de werking van eetbuien en daardoor ben ik niet meer in die valkuil gestapt. Er is een grote keuze aan recepten en zelfs voor iemand zoals ik, die niet van koken houdt, zijn ze goed te doen.

MATI

+ Fijne recepten en video's  uit de keuken
(uitsluitend voor deelnemers Fit for the Future)
 

Natuurlijk blijf ik makkelijke, supergezonde én heerlijke recepten voor je ontwikkelen. Ik deel ze heel graag met je. Vaak door middel van een korte video vanuit mijn keuken waarin ik je precies laat zien hoe ik iets maak.


Deze video's zijn uitsluitend voor deelnemers aan het Fit for the Future programma en nergens anders te bekijken.  


De recepten zijn makkelijk terug te vinden en uit te printen. 

 

Meer video's bekijken?

Concreet en leuk programma

Marjolein weet heel veel over gezondheid: zowel voor beginners als vrouwen die al heel ver zijn en al veel doen. Ik ben zelf al jarenlang bezig met gezond leven, maar leer nog elke keer weer van Marjolein. Haar tips zijn praktisch, concreet, maar bovenal: lekker & leuk!

Ellen de Lange Ros
Ellen de Lange Ros

Allemaal praktisch toepasbaar

Ik ben echt heel blij met Marjolein.

De helderheid hoe alles uitgelegd wordt, de combinatie van video’s, tips, recepten. Allemaal praktische toepasbaar. Ga vooral zo door. Ik ben fan van je. Ben er van overtuigd door zo bewust met voeding bezig te zijn, ik zo gezond en fit ben.

Hanneke Kramers
Hanneke Kramers

Je gaat vanzelf steeds meer doen

Ik doe vanaf het begin mee met Fit for the Future. Het stemt mij heel positief om te zien hoeveel vrouwen deze stap zetten. Ik merk dat je hoe langer je bezig bent, je steeds meer gaat doen. Want je voelt je gewoon heerlijk licht en fit met gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Bea Smulders
Bea Smulders

+ Extra bonus: direct toegang tot waardevolle masterclasses (plus meer)

Meer dan ooit worden we omringd met toxische stoffen. De belangstelling voor detoxen, ontgiften, is dan ook enorm aan het toenemen.  

Belangrijk bij detoxen is het neutraliseren, afbreken en maar vooral het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam. Gelukkig weet ons lichaam precies hoe dat moet. Maar het heeft daarbij wel onze hulp nodig. Anders kan detoxen schade toebrengen aan ons lichaam. 

In deze masterclass ga je ontdekken hoe je veilig kunt detoxen met de nadruk op veilig. Alleen dán is detoxen gezond voor je. 

Je gaat ook ontdekken bij welke klachten (veel!) veilig detoxen aan te raden is, wat de relatie is met overgewicht en moeilijk kunnen afvallen en waarom een sapkuur nog geen detoxen betekent. 

Deze masterclass eindigt met een concreet drie stappenplan hoe je thuis veilig kunt detoxen. En dit is minder moeilijk of lastig dan je nu misschien denkt! 

Je kunt nog zo gezond eten, maar als je teveel stress in je leven toelaat is het vrijwel onmogelijk om gezond en energiek te blijven.

Stress sloopt ons vrouwenlichaam meer dan we denken.

De lichamelijke kant van de stress wordt nogal eens over het hoofd gezien. En dat is jammer want juist hier zijn makkelijke tools te vinden voor mensen die zich opgejaagd voelen of als gevolg hiervan doodmoe zijn. Hierdoor kunnen ze zich al snel beter gaan voelen. Natuurlijk kunnen deze tools ook preventief worden ingezet.

Dat is goed nieuws, want het betekent dat je veel meer mogelijkheden hebt om stress in je leven te verminderen dan je misschien altijd gedacht hebt.

In deze masterclass krijg je concreet tien waardevolle adviezen waar je vandaag nog mee aan de slag kunt. 

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar intermitterend of periodiek vasten. De uitkomsten zijn op minst zeer opmerkelijk te noemen. 

Zo werd een groep vrouwen met overgewicht gevraagd gedurende twee dagen per week beperkt te eten. Zij vielen in zes maanden veel meer af dan een controle groep, ondanks het feit dat zij gedurende de week een gelijke hoeveelheid calorieën aten!

Intermitterend vasten is niet alleen gezond voor je lichaam maar ook voor je brein. Het lijkt een uitstekende bescherming tegen de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. 

Ik vertel je er graag meer over in deze Masterclass. Ga het ervaren, het is makkelijker dan je denkt! 

In deze praktische masterclass deel ik met je de 15 makkelijkste tips om je immuunsysteem te ondersteunen en dus griep weinig kans te geven in jouw lichaam. 

Ik deel met je mijn 7 favoriete (antivirale) voedingstips en 7 belangrijke tips als het gaat om supplementen die je immuunsysteem ondersteunen. 

Ik besteed hierbij extra aandacht aan het coronavirus. Waarom worden sommige mensen daar zo ziek van en andere helemaal niet?  Wetenschappers beginnen eindelijk te ontdekken dat dat heel veel met voeding en supplementen te maken heeft. 

Tot slot krijg je enkele leuke en makkelijke energetische oefeningen waarmee je je immuunsysteem kunt ondersteunen. 

Deze Masterclass is uitsluitend toegankelijk voor leden van Fit for the Future. 

Extra: Masterclass Ons Zelfhelend Vermogen (module 1-2) 

Als je je in de keuken per ongeluk in een vinger snijdt, dan vertrouw je erop dat je lichaam dat vanzelf heelt. Dit zelfhelende vermogen is ook actief IN je lichaam, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Kennis over ons zelfhelend vermogen en hoe we dit bewust kunnen activeren wordt steeds meer onderwerp van onderzoek en biedt ongekende mogelijkheden. 

Natuurlijk speelt gezonde voeding en leefstijl hier een belangrijke rol bij. Maar er is meer. Dit wordt ook body-mind healing genoemd: onszelf bewust genezen met de kracht van onze geest.

In de eerste twee modules van deze masterclass ontdek je hoe dit werkt en hoe je dit zelf kunt inzetten. Er zal een wereld voor je opengaan!  Je gaat ontdekken dat je veel meer kunt dan dat je nu denkt. 

(Deze masterclass is niet te koop, ik ben deze gedurende 2021 aan het ontwikkelen. Op dit moment zijn de eerste twee modules beschikbaar. Alleen deelnemers van het Fit for the Future programma hebben toegang.)

Video

Bekijk de trainingen online. Ook mobiel. Kijk wanneer en zo vaak je maar wilt.

Audio

Beluister de audio van een masterclass makkelijk op je mobiel. 

Tekst

Download de transcripties (pdf) van een masterclass als je liever leest dan luistert. 

Hou van de helderheid van een masterclass over één thema. 

Marjolein kan ingewikkelde dingen heerlijk begrijpbaar maken. Ze maakt het altijd concreet en haar tips zijn makkelijk toe te passen. Ik begrijp nu waarom steeds de ene voedselintolerantie de andere opvolgde. Het voelt goed deel uit te maken van een groep die gedeelde interesses heeft. Ik leer ook veel van de vragen in de groep. Dank! 

Wietse Vendrig
Mijn energieniveau is aanzienlijk verbeterd.

Ik ben blij dat het aspect -meer energie- in het Fit for the Future programma van zoveel kanten wordt benadert. Je kunt zelf kiezen wat voor jou relevant is en waar je mee bezig wilt zijn. Ik ben ook blij met de veelzijdigheid van de groepen en het feit dat je zelf kunt kiezen of je gewoon een tijdje mee drijft op de golven of actief deelneemt en bijdraagt. 

Mireille Marcelis

Houvast om door te gaan met gezond leven.

In Fit for the Future vind ik leuke recepten, interessante artikelen en houvast om door te gaan met gezond leven. Soms heb je een dip en dreig je terug te vallen op 'makkelijk'. Het delen hiervan, en dan vooral ook de fijne, lieve reacties hierop, helpen me weer verder. Fijn dat je iedere dag opnieuw weer kunt beginnen met gezond leven! 

Ineke

+ Direct contact met mij en mijn teamleden 

energieke vrouwen

Als deelnemer aan het doorlopende programma Fit for the Future heb je tot slot ook nog blijvend toegang tot mij en mijn teamleden.

We zien en horen jou. We weten dat het niet altijd makkelijk is. Maar we weten ook dat het ook voor jou mogelijk is. 

Je kunt ons je persoonlijke vragen stellen, je successen vieren, je teleurstellingen met ons delen, support vragen of inspiratie opdoen.

Je kunt er ook in contact te komen met andere vrouwen als je dit wilt. Je kunt met elkaar chatten, elkaar privé berichtjes sturen en zelfs een eigen groep starten rond een bepaald onderwerp of voor leden in een bepaalde regio. 

Fit for the Future is een plek waar je geïnspireerd wordt grootser te denken dan je nu misschien durft. Je staat er niet alleen voor. 


Zie het als een warm bad voor energieke vrouwen waar je meer dan welkom bent.

Altijd snel antwoord op mijn vragen en veel verdieping. Daar hou ik van.  

 

Welke vraag ik ook heb, rond voeding, mindset, ziekte, afvallen  ...... ik kan ze altijd op elk moment van de dag stellen. Ik krijg heel snel antwoord. Hierdoor krijg ik ook inzichten. Zoveel mensen, zoveel andere ervaringen en verhalen.


Ook de vragen van de anderen vind ik heel verrijkend. En ook de gratis toegang tot zoveel trainingen, e-books, recepten, video's.  Veel materiaal om je verder te verdiepen in een gezonde leefstijl, daar hou ik van. 

MADY TERMOTE

Stapje voor stapje vitaler worden voor een mooie toekomst?

Je kunt veel meer dan je nu misschien denkt!  

Heb je belangstelling voor Fit for the Future?

€ 47,-

Nu voor € 27,- per maand
 • Doorlopend leefstijlprogramma
 • Iedere week nieuwe tips en adviezen
 • Toegang tot vier masterclasses (twv 278 euro) 
 • Gratis toegang tot nieuwe masterclasses
 • Recepten,  dagmenu's en video's 
 • Doorlopend de mogelijkheid je persoonlijke vragen te stellen
 • De tijdelijke actieprijs is een blijvende korting wanneer je nu instapt!
Stap nu in en krijg direct volledig toegang


Dit abonnement is heel simpel maandelijks opzegbaar.
Bekend van