Gratis e-book 'Cacao Creaties'

Ben jij ook zo dol op chocola? 

Wat is dat toch met chocola? Zucht. Ik ben een chocoholic; ik zou het ontzettend missen als het uit mijn leven zou verdwijnen. Wat was ik blij toen ik ontdekte dat rauwe cacao behoort tot een van de voedzaamste voedingsstoffen ter wereld.

Tegenwoordig maak ik veel van mijn chocolade-traktaties zelf. Leuk om te maken, heel lekker en erg gezond!

Ik heb tien van mijn favoriete recepten voor je verzameld in dit e-book. Je kunt het hier downloaden.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download (PDF)


Van dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet veranderd!

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan echt!

Ik vind koken en bakken nu erg leuk en ik heb voor het eerst het gevoel dat dit mijn nieuwe manier van leven is.
Marit 
Ik ben een perfectionist. Ik vind niet alles even lekker en heb regelmatig mijn zwakke momenten. Voorheen ging het dan weer mis. Nu niet meer.
 José 
Mijn lijf is meer gevoed en ik krijg (langzaam) steeds minder behoefte aan bewerkt voedsel en suikers. Ik ga helemaal op deze manier eten.
Carla Adams
240.000+

Bezoekers website per maand

125.000+
Boeken verkocht (in 5 talen)
19.000+
Deelnemers programma's

Ben jij ook zo dol op chocola?

Wat is dat toch met chocola? Zucht. Ik ben een chocoholic; ik zou het ontzettend missen als het uit mijn leven zou verdwijnen. Wat was ik blij toen ik ontdekte dat rauwe cacao behoort tot een van de voedzaamste voedingsstoffen ter wereld.

Tegenwoordig maak ik veel van mijn chocolade-traktaties zelf. Leuk om te maken, heel lekker en erg gezond!

Ik heb tien van mijn favoriete recepten voor je verzameld in dit e-book. Je kunt het hier downloaden.

50%
Gratis download (PDF)