Gratis e-book 'Slaap (je) beter'

Ontdek hoe je slapend werkt aan je gezondheid (plus je gezonde gewicht!)

Maar liefst 75% van alle slaapmedicatie wordt gebruikt door vrouwen. Onze hormonen kunnen ervoor zorgen dat we urenlang in bed klaarwakker liggen. Ik heb er zelf ook mee geworsteld.

Een goede nachtrust is essentieel voor je vitaliteit en gezondheid maar ook voor je gezonde gewicht. Het is bijna onmogelijk om een gezond gewicht te bereiken als je te weinig slaap krijgt.

In dit gratis e-book vind je 77 verschillende tips om je te helpen beter te slapen. Van voedingstips tot tips voor je slaapkamer en rustgevende aroma’s tot adviezen rondom je ademhaling. Download het nu en geniet vannacht nog van een helende nachtrust.

50%
Gratis Download (PDF)


Van dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet veranderd! 

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan echt!

Ik ben een vaste bezoeker geworden en heb veel geleerd van jou. Ik voel me beter dan ooit en nu tien kilo lichter, gezonder en gelukkiger.
Monique Kienhuis
Ik ben er helemaal verslaafd aan geraakt om op Marjolein’s wijze te leven. Ik heb er ontzettend veel plezier in en ik voel mij ook gewoon fitter.
Diana
Ik was constant moe. Ik heb mijn eetpatroon veranderd en volg de adviezen van Marjolein. Ik voel me veel beter nu. 
Lara Bondarenko
240.000+

Bezoekers website per maand

125.000+
Boeken verkocht (in 5 talen)
19.000+
Deelnemers programma's