Gratis e-book 'Het kleine ABC van Energieke Vrouwen'

Ontdek 26 manieren om méér energie te krijgen.

In mijn boek Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas geef ik adviezen rondom voeding. Je kunt met voeding je hormonen en daarmee je hele vitaliteit en gezondheid beïnvloeden. Er zijn echter méér vormen van voeding die helend zijn.

Het is goed om jezelf zo breed mogelijk te “voeden” met verschillende vormen van gezonde voeding. Soms is dat voeding die je in je mond stopt, soms is het iets heel anders. Mijn 26 favorieten vind je terug in dit e-boek. Ze zijn bedoeld ter inspiratie maar ook om je een beetje wakker te schudden en je aandacht eens te verleggen.

50%
Gratis Download (PDF)


Van dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet verandert! 

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan echt!

Ik voel me gedurende de dag veel energieker en heb geen energiedips meer. Ik kan meer werk aan. Ik zie er ook beter uit; fitter en stralender.
Tanja Huissoon
Ik heb Marjolein's adviezen gelezen en ben helemaal om! Ik voel me veel minder snel moe, vitaler, sterker en ben 8 kilo afgevallen.
Agnieta Berg
Mijn lijf is meer gevoed en ik krijg (langzaam) steeds minder behoefte aan bewerkt voedsel en suikers. Ik ga helemaal op deze manier eten.
Carla Adams
240.000+

Bezoekers website per maand

125.000+
Boeken verkocht (in 5 talen)
19.000+
Deelnemers programma's