Gratis audio training 

Gratis audio training 'Hoe krijg je je energie op een hoger plan'

Download deze gratis audio training waarin ik je vijf simpele strategieën leer waarmee je je energieniveau iedere dag op een hoger plan kunt brengen (misschien zelfs méér dan je lief is). 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Direct Toegang


Van dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet verandert! 

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan echt!

Ik vind het geweldig zoals je een lans breekt voor de wat oudere vrouw. Pro-aging, joepie! Je kunt er als rijpere vrouw zo stralend uitzien, gezond zijn, betekenis hebben
Joke Boidin
Ik zit lekkerder in mijn vel, en heb een boel energie. Zeker vergeleken met vorig jaar. 
Ineke
Wat Marjolein’s voedingsadvies mij de afgelopen jaren gebracht heeft is dat ik inderdaad veel meer energie heb vergeleken met 2,5 jaar en zeker 4 jaar geleden.
Marianne
240.000+

Bezoekers website per maand

125.000+
Boeken verkocht (in 5 talen)
19.000+
Deelnemers programma's