arrow_drop_up arrow_drop_down

De mogelijkheid je in te schrijven loopt binnenkort af! 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ja, ik doe mee!


In 2020 méér energie in je leven?
Je steeds beter voelen en dit uitstralen?

Doe dan nú mee met het VoedingsKompas Online Programma  

Ja, ik doe nu mee
105.000+
Boeken verkocht (in vier talen) 
14.000+
Deelnemers aan programma's
4.500+
Vrouwen gecoacht 
Door het online Voedingskompas te volgen merk ik echt dat ik veel meer energie heb en veel minder neiging tot snaaien. Ik ben heel tevreden. 
Carolien Meuleman

Ik zit in de overgang en werd vaak zwetend wakker. Dat is helemaal weg. Ik voel me goed en zit beter in vel dankzij dit programma. Superfijn!

Marijke de Wagenaar
Ik voel me veel minder snel moe, vitaler, sterker en ben 8 kilo afgevallen! Het is nu makkelijker om 'nee' te zeggen tegen verleidingen!

Agnieta Berg

Meer energie en beter in mijn vel? 

Dat wil ik ook

2020: tijd om je dromen te realiseren

Het is 2020. Stel jij je dromen uit door gebrek aan energie? Tijd komt nooit terug. We krijgen iedere dag, iedere week, ieder jaar maar één keer. 

Mijn naam is Marjolein Dubbers, ik ben sinds enkele jaren bestseller auteur en succesvol ondernemer. Acht jaar geleden had ik dit nooit durven dromen!

Toen zat ik in een flinke burn-out na een hectische periode bij het bedrijf waar ik werkte. Bang mijn baan en huis kwijt te raken ging ik op zoek naar energie. 

Ik leerde over mijn hormonen en hoe ongelooflijk belangrijk ze zijn voor mijn gezondheid. Ze bleken niet alleen verantwoordelijk voor mijn energie en fysieke uithoudingsvermogen maar ook hoe ik me voelde, of ik me kon concentreren en hoe mijn huid en haren eruit zien. Om maar wat te noemen. 

Ik ontdekte dat ik met mijn voeding grote invloed op mijn hormonen had. Mijn voedingspatroon veranderen was zoveel makkelijker, leuker én lekkerder dan ik dacht!

Geen strakke lijstjes volgen maar leren luisteren naar de behoeftes van mijn lichaam. 

Deze kennis heeft mijn leven compleet veranderd. Ik ben nu 61 en mijn dromen worden steeds uitdagender. Dit gun ik jou ook. 

Bestel nu met 120 euro korting


"Ik ken geen luie vrouwen. Ik ken wel uitgeputte vrouwen"

Marjolein Dubbers

 

Herken jij enkele van onderstaande issues? Weet je dat ze altijd een relatie hebben met je hormonen?

Gebrek aan energie

Gebrek aan energie? Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Als je hormonen in balans zijn kom jij volop tot leven. Op welke leeftijd dan ook.

Watten in het hoofd

Watten in je hoofd en gebrek aan concentratievermogen heeft niets met je leeftijd te maken. Wel met je hormonen en chronische ontstekingen in je lichaam.

Stressgevoelig 

Ervaar jij meer stress dan nodig is omdat je lichaam stress krijgt van voeding? Zorg voor rust in je lichaam en ontdek dat ontspannen heel natuurlijk voor je is.   

Geen puf om te sporten

Een uitgeput lichaam wil helemaal niet sporten, dat wil rust! Zin in sporten begint in de keuken: met voeding die hormonen in balans brengt en je energie geeft. 

Eetbuien

Eetbuien hebben niets te maken met gebrek aan wilskracht maar alles met je hormonen. Hormonen kunnen je dwingen om te gaan eten. Ontdek hoe dit werkt.   

Overgewicht

Kom je opeens 5 kilo aan? Of heb je last van hardnekkig overgewicht? Afvallen voor vrouwen is complex en werkt echt anders dan de meesten denken.

Stemmingswisselingen

Stemmingswisselingen en depressieve buien hebben alles te maken met je hormonen. Zorg goed voor je darmen en de zon zal weer gaan schijnen.  

Slecht slapen

 Heb jij moeite met inslapen? Of misschien moeite met doorslapen? Je hormonen insuline, oestrogeen, serotonine en melatonine spelen hierbij een grote rol. 

Huid, haren en nagels

Hormonen bepalen niet alleen hoe je je voelt maar ook hoe je eruit ziet. Wil jij je goed voelen en er stralend uitzien? Breng je hormonen in balans. Het kan echt! 

Er is maar één ding dat je hoeft te weten:

De juiste voeding zal je helpen je hormonen weer in balans te krijgen

Ik voel me veel fitter en energieker dan 8 weken geleden. Ik ben ook 5 kilo afgevallen. Ik heb veel geleerd over het hoe en waarom gezonde voeding zo belangrijk is. 
Ellen Bruinsma

Als alleenstaande moeder van drie kinderen én ondernemer kon ik wel wat extra energie gebruiken. Wat ben ik blij met die keuze! Ik voel me vitaler en krijg veel complimentjes. 

Anine van de Berg

Het VoedingsKompas heeft me precies het juiste zetje in mijn rug gegeven. Ik voel me vitaler, mijn  huid voelt heel goed en ben ook een paar kilo’s afgevallen. Echt top!

Carina Groot

Vitaler en complimentjes krijgen? 

Vertel me meer


Doe je mee met dit 8 weeks programma waarin je ontdekt hoe je met heerlijke voeding je hormonen in balans brengt?

Het Voedingskompas online

Het VoedingsKompas is een compleet online programma. Het geeft je informatie over WAT nou gezonde voeding voor je is en legt je uit WAAROM dit zo is. Ik neem je in zestien modules verdeeld over acht weken bij de hand. Door middel van video's vanuit mijn keuken laat ik je zien hoe eenvoudig het is om gezondere keuzes te maken.

Daarbij krijg je per module eenvoudige maar heerlijke recepten om mee aan de slag te gaan. Het programma draait dus om het WAT, WAAROM en HOE van gezonde voeding voor vrouwen. 

Gezonde voeding voor vrouwen?

Ik geloof niet in voedingsschema’s met strakke lijstjes die je precies vertellen wat te eten en wat niet.

Deze houden namelijk geen rekening met jouw persoonlijke behoeftes.

Iedere vrouw is uniek. Er bestaat geen ‘one size fits all’  voedingspatroon.  We hebben allemaal verschillende genen, een unieke darmflora en een eigen immuunsysteem om het nog even niet over onze hormonen te hebben. 

Voor jou kunnen eieren gezond zijn, een ander kan er huiduitslag van krijgen. En wat vandaag goed voor je werkt kan volgend jaar weer anders zijn. 

Daarom krijg je in het Voedingskompas geen strakke richtlijnen. Je leert er wél weer luisteren naar je lichaam en wat het écht nodig heeft.

Alleen dán heb je geen wilskracht nodig om op langere termijn gezond te blijven eten.

Leren luisteren naar mijn lichaam? Dat wil ik ook. 


Deelname aan het Online VoedingsKompas heeft me geleerd om daadwerkelijk mijn voedingspatroon te veranderen. Ik voel mij beter, minder moe en heb vooral minder behoefte om mij vol te eten.

Mariska

Ik vond het Online VoedingsKompas een heel goed programma. Vanaf het moment dat ik het ben gaan integreren in mijn dagelijks leven heb ik veel meer energie. Ik voel me beter, op alle fronten en mijn omgeving ziet het ook aan me.

Anjo

Ik voel mij veel energieker dan ik mij de afgelopen 10 jaar gevoeld heb terwijl ik in de overgang ben! Dus Marjolein, bij mij is jouw missie geslaagd en enorm bedankt voor al je goede adviezen/tips van de afgelopen jaren!

Marianne

€ 247-
€ 127,-

Doe mee met de populaire januarigroep ontvang 120 euro korting

 • Geschikt voor alle vrouwen
 • Levenslang toegang tot het programma
 • Persoonlijk advies
 • Bonus: 12 weken lid van de Energieke Vrouwen Inner Circle
 • Bonus: e-books twv 57 euro
 • Bonus: in februari live deelname aan Masterclass Eetbuien twv 47 euro
 • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact

Het Voedingskompas online programma  

Wat houdt dit in? 

Het e-book voorbereiden op succes

Het programma start op 20 januari maar dit e-book krijg je gelijk bij inschrijving toegestuurd. 

Ik leg hierin uit wat de sleutel tot succes is als het gaat om het veranderen van je voedingspatroon. Want het veranderen van oude patronen is vaak lastig. Je leert de meest essentiële stap die maakt dat je gezonder eten vrij moeiteloos zult volhouden.

Ook wijs ik je op de grootste valkuil waar veel vrouwen invallen en waardoor ze een gezond voedingspatroon na verloop van tijd weer loslaten. Dat gaat jou niet gebeuren!

Acht thema's in acht weken

Start je dag  vitaal

Hoe kan je op een gezonde manier je dag beginnen en welk ontbijt zet je binnen 5 minuten op tafel? 

Voedingsstoffen

Extra aandacht voor je lever met vitamines, mineralen, enzymen en andere gezonde voedingsstoffen.

Tussendoortjes

Welke tussendoortjes leveren een bijdrage aan je gezondheid en zet je ook graag aan je gasten voor? 

Gezonde vetten

Laat je angst voor gezonde vetten los en ontdek dat ze je belangrijkste energiegevers zijn.

Hoger niveau

Aandacht voor je darmen. Hoe maak je lekkere lunches en neem je ze makkelijk mee naar je werk?

Volop groenten

Hoe verhoog je zonder veel moeite de hoeveelheid groenten die je per dag binnenkrijgt?

Veel plantaardig

Hoe krijg je voldoende eiwitten binnen als je meer plantaardig gaat eten? Maak zelf zuivelvrije yoghurt!

Afkicken

Wat is het allerbeste hulpmiddel om ongezonde verleidingen te weerstaan als je hiervoor kiest?

Vrolijker? Geen geworstel meer met eetbuien? 

Daar wil ik meer van weten


+ Bonus: 12 weken lid van Energieke Vrouwen Inner Circle 

Je staat er niet alleen voor

Om het je makkelijk te maken en om steun te krijgen, word je vanaf 20 januari lid van de Energieke Vrouwen Inner Circle.

In deze groep met vrouwen die gelijk met jou starten kan je vragen stellen, recepten uitwisselen en je omringen met vrouwen die hetzelfde pad bewandelen als jij.

Natuurlijk zijn mijn teamleden en ik hier volop aanwezig om je vragen te beantwoorden. Je staat er niet alleen voor, we gaan het samen doen! Je behoudt 12 weken toegang tot de groep. 


(Deze unieke omgeving zit NIET op facebook.)

Ja, ik wil ook meedoen

Ontmoetingen

Breid je kennissenkring uit met leuke en gelijkstemde vrouwen

Successen vieren

Zó leuk om toegejuicht te worden als je een doel hebt bereikt. 

Inspiratie

Laat je inspireren om de stap naar jouw volgende niveau te zetten. 

+ Nog meer bonussen voor Kompasgenoten

Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat deelnemers de resultaten behalen waar ze blij mee zijn. Dát is waar ik het allemaal voor doe. 

 • Vanaf 20 januari toegang tot het programma op het moment dat je je inschrijft. 
 • Levenslange toegang tot het programma het VoedingsKompas
 • Lidmaatschap van de Energieke Vrouwen Inner Circle in de groep vrouwen die gelijk met jou start. 
 • Live deelname aan de nieuwe Masterclass Eetbuien 
 • Wil je persoonlijk advies ? Chat of mail ons dan. Je krijgt als kompasgenoot altijd antwoord van mij of een van mijn teamleden. 
 • Om je nog meer inspiratie te geven ontvang je mijn zes e-books met meer dan 100 recepten ter waarde van maar liefst euro 57,50!   

bonus bij energieke vrouwen voedingskompas


Meer dan 100 recepten als bonus? 

Ja, ik schrijf me in! 


€ 247,-
€ 127,-

Doe mee met de populaire januarigroep ontvang 120 euro korting

 • Geschikt voor alle vrouwen
 • Levenslang toegang tot het programma
 • Persoonlijk advies
 • Bonus: 12 weken lid van de Energieke Vrouwen Inner Circle
 • Bonus: e-books tvw 57 euro
 • Bonus: in februari live deelname aan Masterclass Eetbuien tvw 47 euro
 • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact

Nog niet overtuigd? Lees meer ervaringen van deelnemers. 

Ik zit lekkerder in mijn vel, en heb een boel energie. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart; daar ben ik heel trots op. Binnenkort start ik met een nieuwe studie. Ik ben niet meer te stoppen! 

Ineke 

De reden waarom ik heb meegedaan, is omdat ik op mijn 45ste al de eerste overgangsklachten had. Deze klachten zijn allemaal verdwenen. Ik was altijd ziek, nu voel ik me zo goed!

Liesbeth
Door de opbouw van het programma kon ik stapje voor stapje wennen aan het implementeren van deze nieuwe eetgewoontes. Geen stress, maar zelf uitkiezen wat mij aanspreekt.
Christa

Ik ben sinds een half jaar 16 kilo kwijt en heb bergen energie!

Ik vind niet alles even lekker en had regelmatig mijn zwakke momenten. Maar tegenwoordig gaat dat heel goed. Prima programma, duidelijk vormgegeven en te gebruiken en de video’s zijn een welkome aanvulling.

José 

Ik vind programma TOP!!! Echt waar. Mijn bloedwaardes zijn veel beter geworden. Ik ben in behandeling bij een orthomoleculair arts en we zijn echt heel blij verrast dat mijn verzuring veel minder is geworden. Ik wist al veel over voeding maar dit is echt voor mij de puntjes op de i. 

Belinda

Wat ben ik blij met dit programma! Ik slaap beter en zit vol energie. Kan weer een hele dag in mijn atelier of in de tuin werken, zonder erg vermoeid te raken. En dat op mijn 71ste! Mijn echtgenoot (oud-huisarts) doet mee en is ook heel enthousiast.

Christa

Marjolein in de pers:

€ 247,-
€ 127,-

Doe mee met de populaire januarigroep ontvang 120 euro korting

 • Geschikt voor alle vrouwen
 • Levenslang toegang tot het programma
 • Persoonlijk advies
 • Bonus: 12 weken lid van de Energieke Vrouwen Inner Circle
 • Bonus: e-books tvw 57 euro
 • Bonus: in februari live deelname aan Masterclass Eetbuien tvw 47 euro
 • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact