arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij er nu eindelijk aan toe:

steeds meer energie in je leven

en een sprankelende zomer 2019?  

Hoe zou het voor je zijn als:

Tijd komt nooit terug, we krijgen iedere dag, iedere week, ieder jaar maar één keer. Heb jij dromen om te realiseren maar stel jij ze steeds uit door gebrek aan energie? Hoe zou het voor je zijn als:


 • jouw energieniveau de komende jaren alsmaar zou toenemen? (Dit kan echt!)
 • je eindelijk je dromen gaat realiseren en ze zelfs steeds mooier en groter worden? (Zoals bij mij!) 
 • je je beter voelt dan je in jaren hebt gedaan?
 • je de hele dag een helder hoofd en goed geheugen hebt?
 • je méér zou kunnen eten dan dat je je nu voor mogelijk houdt zonder aan te komen?
 • je eindelijk je gezonde gewicht bereikt zonder ooit nog op dieet te gaan?
 • je regelmatig complimenten krijgt hoe goed je eruit ziet?

Er was een tijd dat ik dacht dat dit alles voor mij nooit zou zijn weggelegd. Maar ik had het mis. Laat me je uitleggen wat ik heb ontdekt; ik zou willen dat ik dit twintig jaar eerder had geweten. 


Steeds meer vrouwen realiseren zich dat we zijn wat we eten; dat ons lichaam zich ieder moment, cel voor cel, opbouwt uit de voeding die we het geven. Je lichaam herstelt en verbouwt zichzelf voortdurend: wat je vandaag in je mond steekt wordt omgezet in je nagels, haren en huid, maar ook je hormonen, hart en hersenen van morgen.


Met andere woorden: je lichaam van morgen ligt vandaag op je bord. Als je dit beseft, dan heb je de belangrijke, eerste stap gezet op weg naar jouw vitaliteit en gezondheid.

Wat Marjolein’s voedingsadvies mij de afgelopen jaren gebracht heeft is dat ik inderdaad veel meer energie heb vergeleken met 2,5 jaar geleden. Mijn PMS klachten van destijds zijn verdwenen. Ik ben in de overgang en tot nu toe zonder klachten! Ik voel mij veel energieker dan de afgelopen 10 jaar!

Veel succes met je programma Marjolein, het werkt echt!!

Marianne

Wat is nou toch gezonde voeding voor vrouwen?

Mijn naam is Marjolein Dubbers. Enkele jaren geleden zat ik in een burn-out en was zelf op zoek naar méér energie en gezondheid. Ook wilde ik graag van mijn almaar uitdijende ‘zwembandje’ af. Een belangrijke stap leek me om erachter komen wát nou toch gezonde voeding was voor mij als vrouw van boven de veertig. De meningen van de ‘experts’ bleken nogal verdeeld en vrijwel niemand had een speciale focus op vrouwen.


Ik ontdekte dat voeding een belangrijke invloed heeft op mijn hormoonbalans en daarmee op alles wat met mijn gezondheid te maken heeft: niet alleen mijn energieniveau maar ook mijn humeur, mijn zin om te gaan sporten, mijn spierkracht, mijn geheugen en concentratievermogen, mijn stressbestendigheid, mijn uitstraling en zelfs mijn uitdijende zwembandje.

Hormoonbalans bleek de sleutel

tot mijn vitaliteit en gezondheid

én mijn gezonde gewicht

Ik voel me zoveel fitter en energieker dan 8 weken geleden. Ik ben ook 5 kilo afgevallen. Ik heb veel geleerd over het hoe en waarom gezonde voeding zo belangrijk is. Hierdoor is het ook makkelijker vol te houden. Daarnaast werden er ook aanverwante onderwerpen behandeld, zoals omgaan met stress, het afleren van hardnekkige oude gewoontes, het maken van een moodboard, het positieve effect van dankbaar zijn enz. Allemaal erg nuttig bij het omschakelen naar een gezondere levensstijl.

Ellen Bruinsma

Voeding erin, overtollige vulling en vervuiling eruit.

Hormonen bleken hele krachtige stofjes te zijn. Ze kunnen ervoor zorgen dat er chaos in je lichaam ontstaat maar ze kunnen je ook krachtig en prachtig maken. Het gaat erom of ze in balans zijn of niet. 


Als ze uit balans zijn werken ze tegen je.  Als ze in balans zijn werken ze met je mee: dan heb je vriendinnen voor het leven. 


Toen ik dit allemaal doorhad en in de praktijk bracht steeg mijn energieniveau, zowel fysiek als mentaal en emotioneel, tot een veel hoger niveau dan ik had durven dromen. Wil jij dit ook?


Duizenden vrouwen volgen al samen mij dit pad. Blijf niet achter! 

Deelname aan het programma me geleerd om daadwerkelijk mijn voedingspatroon te veranderen. Ik voel mij beter, minder moe en heb vooral minder behoefte om mij vol te eten. 

Daarnaast heb ik het idee dat mijn lijf steviger wordt. Het valt mij op dat ik geen echte terugval heb gehad en dat ik, als het een keertje niet lukt, probeer te genieten, in plaats van mij schuldig te voelen. 

Mariska

 HET ENERGIEKE VROUWEN VOEDINGSKOMPAS ONLINE

Ben jij nu echt toe aan méér energie schrijf je dan nu in en doe vanaf maandag 20 mei mee met de populaire voorjaarseditie van online programma Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas. Dit online programma kan je zien als de praktische toepassing van mijn boeken Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas en Eet meer energie. 


Weinig mensen komen blijvend in actie door het lezen van een boek. 

Dit online programma is de stap-voor-stap methode die je helpt om de theorie van mijn boeken op een makkelijke manier in de dagelijkse praktijk te brengen. Op deze manier gaat het spelenderwijs. 

Je hoeft mijn boeken niet gelezen te hebben om het online programma te kunnen volgen. Wil jij méér energie en gezondheid? Dan is dit programma voor jou!  

De reden waarom ik heb meegedaan, is omdat ik op mijn 45ste al de eerste overgangsklachten had: slecht slapen, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen. Vaak krampen in mijn onderbuik en de eerste opvlieger had ik ook al ervaren. Deze klachten zijn allemaal verdwenen. Ik slaap weer als een roos en voel me goed. Ik heb geen honger gehad en ben 2 kilo afgevallen. Hoewel dat niet de reden van deelname was, is dat wel mooi meegenomen.

Liesbeth

Ik neem je acht weken lang bij de hand

en laat je zestien stappen zetten

op weg naar jouw vitaliteit,

gezondheid én gezonde gewicht.

Ik verwacht dat je:

 • op korte termijn méér energie en op langere termijn meer gezondheid zult ervaren
 • méér zult kunnen eten dan je nu denkt (doodeng ja!)
 • langzaam overtollige kilo’s, waar je misschien al jaren mee worstelt, kwijt zult kunnen raken
 • het leuker en lekkerder maar vooral mákkelijker vind dan je ooit had kunnen denken
 • niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel meer veerkracht krijgt
 • je steeds minder bezig hoeft te houden met “gezond eten” en je je energie in andere, belangrijke zaken kunt stoppen
Maar laat me je eerst nog even wat meer vertellen over afvallen want ik weet dat zoveel vrouwen hier gefrustreerd over zijn. Heb jij het gevoel dat je al dik wordt van de lucht? Dat herken ik.

Voordat ik aan het Voedingskompas deelnam, at al redelijk gezond. Toch kwam ik na mijn 40ste aan in gewicht. Dankzij het VoedingsKompas eet ik nu nog bewuster dan dat ik al deed. Ik weet nu meer over voedselcombinaties en pas deze ook toe. Daarnaast voel ik me gedurende de dag veel energieker en heb geen energiedips meer. Ik kan meer werk aan. Ik zie er ook beter uit; fitter en stralender. Dit is gewoon een must voor iedere vrouw van veertig plus!

Tanja Huissoon

Worstel jij om een gezond gewicht te krijgen en behouden? 

We hebben geleerd dat afvallen of aankomen in gewicht draait om gewoon minder of juist meer gaan eten. Dit is echter veel te simpel voorgesteld en ook niet waar. Vooral bij vrouwen is afvallen of aankomen een complex proces. Er kunnen vele oorzaken zijn waarom je lichaam teveel of te weinig vet vasthoudt. 


 • je darmflora is niet gezond en werkt niet zoals het zou moeten
 • je hebt teveel dikmakende of juist slankmakende bacteriën in je darmen
 • je bloedsuikerspiegel is uit balans 
 • je schildklier besluit om te vertragen of te versnellen
 • je lever heeft moeite met het ontgiften en afvoeren van afvalstoffen
 • je vetcellen houden gifstoffen (xeno-oestrogenen) vast om je te beschermen 

Hoe kom je aan een gezond gewicht? 

Breng je hormonen en organen 

weer in balans!


Hoe doe je dat? 

Dát is nou precies waar
Het VoedingsKompas je mee gaat helpen!

Het VoedingsKompas is een compleet online programma. Het geeft je informatie over WAT nou gezonde voeding voor je is en legt je uit WAAROM dit zo is. Ik neem je in zestien modules verdeeld over acht weken bij de hand. Door middel van video's vanuit mijn keuken laat ik je zien hoe eenvoudig het is om gezondere keuzes te maken.


Daarbij krijg je per module eenvoudige maar heerlijke recepten om mee aan de slag te gaan. Het programma draait dus om het WAT, WAAROM en HOE van gezonde voeding.

Als je bijna je hele leven al aan het lijnen bent en niets helpt je om een evenwichtige, “slanke” vrouw te worden en/of te blijven, dan beland je bijna op het punt dat je het maar voor lief neemt. Je gaat bijna accepteren dat je een maatje meer hebt, maar ook dat je ongelukkig bent met je lijf en in je lijf. Maar dan lees je de artikelen van Marjolein en zij opent je letterlijk de ogen. Dus volg je het programma bij Marjolein en zonder op dieet te gaan leert ze je een betere leefstijl aan. Zonder te lijnen word ik weer baas over mijn eigen lichaam, leer ik alles over voeding en hormonen. En… ik leer dat het helemaal niet moeilijk is, om gezond te eten. Vaarwel eetbuien, hallo energieke vrouw!

Marca Adema

De kern van het programma is kort en krachtig, omdat ik denk dat je het druk hebt

Het doorlopen van het programma hoeft je niet veel tijd te kosten. Na de start ontvang je acht weken lang, op maandag en woensdag, een mail met een link naar een module. Lees de tekst, bekijk de video en plan de daarin beschreven actiepunten in of doe ze gelijk. De actiepunten van acht van de modules van maandag zullen je nauwelijks extra tijd kosten (echt waar!) de actiepunten van de acht modules op woensdag wel. Plan daar dus wat tijd voor in, maar dat mag ook in het weekend (extra tijd: tussen de 5 en 30 minuten). 

Kortom: dit is echt een methode voor drukbezette vrouwen! Ik start weer met een nieuwe groep op 20 mei. Doe je mee? 

€ 497.- 

€ 297,-

Verander je voeding, verander je leven. Het kan echt! 

 • Het Voedingskompas: wat ga je ontdekken?

  Het e-book Voorbereiden op succes

  Dit e-book krijg je gelijk bij je inschrijving toegestuurd.

  Ik leg hierin uit wat de sleutel tot succes is als het gaat om het veranderen van je voedingspatroon. Want het veranderen van oude patronen is vaak lastig. Je leert de meest essentiële stap die maakt dat je gezonder eten vrij moeiteloos zult volhouden. Ook wijs ik je op de grootste valkuil waar veel vrouwen invallen en waardoor ze een gezond voedingspatroon na verloop van tijd weer loslaten. Dat gaat jou niet gebeuren!

  Acht thema's in acht weken: 


  Je krijgt vervolgens toegang tot de Energieke Vrouwen ledensite waar acht weken lang twee keer per week een nieuwe module voor je klaarstaat. 

  Dit zijn de acht thema’s die aan bod komen:

  1. Start je dag vitaal

  In dit thema besteden we extra aandacht aan je bloedsuikerspiegel; van essentieel belang als je wilt afvallen. Hoe kan je op een heel gezonde manier je dag beginnen? Hoe help je je spijsvertering, darmen en immuunsysteem ’s morgens op gang? Hoe maak je een vitaal ontbijt in vijf minuten? En in twee minuten? Met makkelijke ontbijtrecepten om je dag goed te starten.

  2. Boost je voedingsstoffen

  In dit thema extra aandacht voor de gezondheid van je lever. Hoe krijg je op een makkelijke manier zoveel mogelijk vitamines, mineralen, enzymen en andere gezonde voedingsstoffen binnen? Waarom zijn lang niet alle groene smoothies gezond voor je? Hoe maak je gezonde smoothies in een handomdraai?

  3. Vitale tussendoortjes

  In dit thema extra aandacht voor je nieren; wat hebben die eigenlijk nodig? Is het nou wel of niet verstandig om tussen de maaltijden door te eten? In welke tussendoortjes zitten ongemerkt de meeste suikers verstopt? Welke snacks betekenen geen aanval op je gezondheid en vitaliteit? Hoe maak je deze zo lekker mogelijk zodat je ze ook graag aan gasten zult voorzetten?

  4. Omarm gezonde vetten

  Voor de omslag van glucoseverbranding naar vetverbranding is het nodig je angst voor gezonde vetten los te laten. Waarom hebben we juist gezonde vetten nodig? Welke vetten zijn gezond en waarom geven juist zij ons energie? Welke vetten zijn geschikt om in te verhitten en welke juist niet? Welke vetten hebben je hersenen hard nodig? Hoe maak je zelf in een paar minuten gezonde dressings en zelfs een heerlijke mayonaise?

  Ontdek wat andere vrouwen hebben ontdekt: het kan echt!  

  5. Naar een hoger niveau

  In dit thema extra aandacht voor je darmen. Met welk goedkoop voedingssupplement ondersteunt je bijnieren als je langere tijd veel stress hebt? Welke voedingsstof kom je misschien tekort als je echt naar chocola kunt snakken? Waarom vallen veel vrouwen als vanzelf af als ze veel minder brood eten? Wat is het beste brood als je toch af en toe brood wilt eten? Hoe maak je een lekkere lunch zonder brood? En hoe neem je dit handig mee naar je werk?

  6. Groenten in de hoofdrol

  In dit thema krijgt je immuunsysteem aandacht. Waarom zou je groenten de hoofdrol geven in je dagelijkse menu? Hoe verhoog je zonder moeite de hoeveelheid groenten die je per dag binnenkrijgt? Hoe krijg je toch voldoende groenten binnen ook als je niet zo van groenten houdt? Vallen peulvruchten ook onder groenten? Met heerlijke soep-gerechten die niet kunnen mislukken ook al ben je geen keukenprinses. Ik beloof het je!

  7. Plantaardig als basis

  In dit thema extra aandacht voor hormoonbalans. Waarom zijn veel dierlijke producten juist voor vrouwen niet zo gezond? Welke dierlijke producten zijn wel aan te bevelen? Hoe krijg je voldoende eiwitten binnen als je meer plantaardig zou gaan eten? Hoe maak je zelf in twee minuten je eigen amandelmelk? En zuivelvrije yoghurt? Met vernieuwende recepten voor voedzame, plantaardige dranken.

  8. Afkicken en genieten

  Hoe zorg je niet alleen goed voor je lichaam maar ook echt goed voor jezelf? Wat is het allerbeste hulpmiddel om ongezonde verleidingen te weerstaan als je hiervoor kiest? Waarom is het goed om ook vaak te genieten? Wat zijn heerlijke én gezonde toetjes en traktaties? Hoe maak je een supertoetje in drie minuten met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt?

  Als alleenstaande moeder van drie jonge kinderen én ondernemer kon ik wel wat extra energie gebruiken. Daarom heb ik meegedaan aan het Voedingskompas. Wat ben ik blij met die keuze! Meer energie en geen opgeblazen gevoel meer. Ik voel me veel gezonder en ondanks een heftige tijd krijg ik van iedereen complimentjes dat ik er zo goed uitzie! Ik kan het iedereen aanraden om mee te doen!

  Anine van den Berg

  Nog meer video's vanuit de keuken

  De video's vanuit mijn keuken worden door de deelnemers heel hoog gewaardeerd. Daarom dat ik nog meer video's heb opgenomen. Als je eenmaal hebt gezien hoe makkelijk het is om snel iets lekkers op tafel te krijgen ga je zeker zelf aan de slag! Gezond eten is echt niet ingewikkeld en tijdrovend!

  Het VoedingsKompas heeft me precies het juiste zetje in mijn rug gegeven. Ik voel me vitaler en ben me nog meer bewust geworden met wat ik in mijn mond stop. Mijn huid voelt heel goed en ben ook een paar kilo’s afgevallen. Ik voel me top!

  Carina Groot

  UNIEKE COMMUNITY: JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

  Om het je makkelijk te maken en om steun te krijgen, krijg je vanaf de start op 20 mei toegang tot de besloten facebookgroep met uitsluitend deelnemers aan dit programma. Deze groep kan je gebruiken om vragen te stellen, recepten uit te wisselen en je te omringen met vrouwen die hetzelfde pad bewandelen als jij. Natuurlijk ben ik hier volop aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Je staat er niet alleen voor, we gaan het samen doen! Honderden vrouwen die het programma eerder volgden wachten hier op jou om hun tips uit de praktijk met jou te delen. Ze helpen je heel graag. 

  (Let op: je bent niet verplicht je hierbij aan te sluiten, het is vrijblijvend)  Mijn energieniveau is verbeterd en mijn kleding begint ruimer te zitten. Door de opbouw van het programma kon ik stapje voor stapje wennen aan het implementeren van deze nieuwe eetgewoontes. Geen stress, maar zelf uitkiezen wat mij aanspreekt. 

  Daarnaast hebben deelnemers in de facebookgroep hebben mij gestimuleerd om ook andere recepten uit te proberen. De resultaten zijn beter dan verwacht en gehoopt. Ik voel me energieker en ben trots op mijn gezondere leefwijze!

  Christa Arts

  SPECIALE BONUSSEN:

  Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat deelnemers de resultaten behalen waar ze blij mee zijn. Dát is mijn drijfveer! 


  • Daarom dat je onbeperkt toegang behoudt tot alle modules, alle recepten, alle video’s en alle boodschappenlijstjes. Je krijgt ook toegang tot nieuwe updates die ik in de toekomst toevoeg aan het programma.
  • Zou je in de toekomst nog een keer het programma willen doorlopen en opnieuw alle mails ontvangen? Dat kan tegen betaling van een kleine administratieve vergoeding. Je mag het programma zo vaak doorlopen als je wilt! 
  • Je krijgt toegang tot de mini-masterclasses die ik maandelijks organiseer voor deelnemers aan het VoedingsKompas
  • Zit je niet op facebook en wil je toch advies? Mail me dan en je krijgt altijd antwoord van mij of een van mijn teamleden. 
  • Om je nog meer inspiratie voor lekkere recepten te geven ontvang je bij dit online programma ook mijn zes e-books met volop recepten ter waarde van maar liefst euro 57,50!
  bonus bij energieke vrouwen voedingskompas

  Voor wie is dit programma bedoeld?

  Ik heb dit programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen omdat de focus ligt rond de vrouwelijke hormoonbalans.

  Het raakt mij dat zoveel vrouwen worstelen met hun gezondheid en vitaliteit en dat zovelen niet in staat zijn om hun dromen te realiseren omdat ze er de energie niet voor hebben. Het programma is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je op een slimme manier méér gezonde(re) voeding kunt opnemen waardoor het makkelijker wordt om ongezonde voeding te laten staan. Het is geen dieet en alle recepten zijn geschikt voor iedereen in het gezin. Je kookt dus niet apart, mannen en kinderen kunnen gewoon mee eten.

  Duizenden vrouwen hebben het VoedingsKompas inmiddels gevolgd en het beoordeeld met gemiddeld een 8,9.

  Goedgekeurd door de vrouwenpoli Boxmeer

  De programma is bekeken en beoordeeld door dr Barbara Havenith van de Vrouwenpoli Boxmeer en mag haar stempel van goedkeuring dragen. Dr Barbara Havenith is gynaecologe, orthomoleculair arts en oprichtster van de bekende Vrouwenpoli in Boxmeer. Ik ben er erg trots op dat dit programma haar goedkeuring mag dragen.

  Nog meer ervaringen van deelnemers:

   Ik vind het een heel uitgebreid toegankelijk programma. De video’s vond ik heel fijn , ik leer gemakkelijker door te zien hoe je iets maakt. Ik ben ook heel blij met de vele lekkere recepten. Ik heb heel veel lekkere voeding ontdekt :-).

  Geen betutteling en toch gezonde aansporing om gezondere keuzes te maken ! Fijn! 

  Wietse

  Het allerbelangrijkste resultaat van het VoedingsKompas is dat mijn artrose in mijn knie is verbeterd en ik heb er goede hoop op dat mijn achillespees-ontsteking ook gaat verbeteren. 


  Mijn darmen werken een stuk beter en mijn energie en slaap zijn verbeterd. Ik lig niet meer uren wakker. 

  Mieke Stellingsma

  WAT ZOU HET VOOR JOU BETEKENEN OM:

  • ’s morgen fit en vitaal op te staan?
  • genoeg levenslust te hebben om vrijwel alles te kunnen ondernemen van wat je zou willen?
  • daarbij een helder hoofd en goed geheugen te hebben?
  • op een gezonde manier steeds dichter bij je gezonde gewicht te komen?
  • geen energie meer kwijt te zijn aan frustraties rondom eten en voeding?
  • blij te zijn met je gezonde voedingspatroon dat je makkelijk vol kunt houden?

  Fijn programma, prettig om te volgen, met nog steeds een heleboel recepten die ik uit wil proberen.

  Het heeft me meer basis gegeven om gezonde voeding uit te breiden in mijn dagelijkse eetpatroon. En het heeft me ook veel informatie gegeven die ik als yogadocent wil delen met mijn netwerk van vrouwen.

  Esther van Eersel

  Erg goed programma. Vooral de uitleg en je relaxte manier die je adviseert om verandering aan te brengen in je voedingspatroon. Ook de stap voor stap methode.

  Ik leefde al vrij gezond maar jouw programma zet de puntjes op de i. Het motiveert me enorm om nog beter naar mijn lichaam te luisteren!

  Meinie van der Ham

  Nog even in het kort. Dit krijg je:

  • Een introductiemail met duidelijke uitleg hoe het werkt
  • Direct bij je inschrijving het e-book Voorbereiden op succes (je kunt gelijk aan de slag)
  • Acht weken lang zestien maal toegang tot een nieuwe module (ik informeer je per mail)
  • Acht keer een inspiratiemail
  • Onbeperkt toegang tot de modules, video’s, recepten en boodschappenlijstjes
  • Onbeperkt de mogelijkheid opnieuw het hele programma te doorlopen (tegen kleine vergoeding) 
  • Acht weken mijn persoonlijke ondersteuning en de mogelijkheid mij vragen te stellen
  • Toegang tot onze actieve en waardevolle besloten community waarin je ervaringen en recepten kunt uitwisselen met andere deelnemers en persoonlijk contact kunt leggen
  • Toegang tot de maandelijkse leerzame Minimasterclasses speciaal voor leden
  • Extra bonussen in de vorm van zes e-books met tientallen recepten (ter waarde van 57,50 euro)

  Dit levert het je op:

  • Steeds méér energie en gezondheid
  • Een helder hoofd en geheugen en beter concentratievermogen
  • Complimenten over hoe goed je eruit ziet
  • Dichter bij je gezonde gewicht
  • Nooit meer frustraties over diëten en jojo-en
  • Een gezond voedingspatroon dat je makkelijk kunt volhouden
  • Eindelijk de energie om je (stoutste) dromen waar te maken

  € 497,-

  € 297,-

  Verander je voeding, verander je leven. Het kan echt. Doe je mee?