Download hieronder het recept van de 

-XL Haverkoeken-

En ik heb nog iets heel tofs voor je.  Gratis!

GRATIS e-book 'Mijn 7 favoriete gerechten' 

7 heerlijke recepten die energie geven én je hormonen in balans brengen! 

Inderdaad. Met voeding kan je je hormonen beïnvloeden.

Wist je dat je hormonen voor een groot deel bepalen hoe jij je als vrouw voelt en hoe je eruit ziet? En dat ze ook bepalen of je de energie hebt om je dromen waar te maken en de best mogelijke versie van jezelf te worden? 

In dit e-book leg ik je uit hoe het werkt en deel ik 7 van mijn meest favoriete gerechten met je. Gerechten die niet alleen lekker maar vooral ook gezond voor zijn en hopelijk smaken naar meer.

(Maak vooral een keer de avocado-limoen taartjes!)

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download (PDF)


Van dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet veranderd! 

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan echt!


Download hieronder het lekkere recept 

-XL Haverkoeken-

Klik hier om het recept 'XL Haverkoeken' te downloaden. Het fijne van deze haverkoeken is dat er geen suiker in zit, maar ze toch licht zoetig smaken.


Sla het recept op op een plek waar je het makkelijk terug kunt vinden. Het is een PDF file, dus je kunt het document lezen op je computer of tablet of uitprinten. 

null

240.000+

Bezoekers website per maand

125.000+
Boeken verkocht (in 5 talen)
19.000+
Deelnemers programma's
Ik voel me gedurende de dag veel energieker en heb geen energiedips meer. Ik kan meer werk aan. Ik zie er ook beter uit; fitter en stralender.
Tanja Huissoon
Ik heb Marjolein's adviezen gelezen en ben helemaal om! Ik voel me veel minder snel moe, vitaler, sterker en ben 8 kilo afgevallen.
Agnieta Berg
Mijn lijf is meer gevoed en ik krijg (langzaam) steeds minder behoefte aan bewerkt voedsel en suikers. Ik ga helemaal op deze manier eten.
Carla Adams