Download hieronder het handige overzicht 

Groenten eten met de seizoenen mee:

Zomer

En ik heb nog iets heel tofs voor je.  Gratis!

Klik hier voor het downloaden van het document "Groenten eten met de seizoenen mee" versie Zomer.  Sla deze op op een plek waar je het makkelijk terug kunt vinden. Het is een PDF file, dus je kunt het document lezen op je computer of tablet of uitprinten. 

nullVan dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet veranderd! 

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Het kan echt!

240.000+

Bezoekers website per maand

125.000+
Boeken verkocht (in 5 talen)
19.000+
Deelnemers programma's
Ik voel me gedurende de dag veel energieker en heb geen energiedips meer. Ik kan meer werk aan. Ik zie er ook beter uit; fitter en stralender.
Tanja Huissoon
Ik heb Marjolein's adviezen gelezen en ben helemaal om! Ik voel me veel minder snel moe, vitaler, sterker en ben 8 kilo afgevallen.
Agnieta Berg
Mijn lijf is meer gevoed en ik krijg (langzaam) steeds minder behoefte aan bewerkt voedsel en suikers. Ik ga helemaal op deze manier eten.
Carla Adams