Log hier in voor de Energieke Vrouwen Inner Circle

Nog geen toegang? Lees dan onder de button verder

Lid worden van de Fit for the Future Community

Dit is wat je krijgt!

Aandacht voor vitaliteit en gezondheid is eigenlijk nooit 'af', het vraagt continu om aandacht. Wil jij dit stapje voor stapje verbeteren? Op een makkelijke en inspirerende manier? En wil jij meer onder de loep nemen dan alleen je voeding?

Sluit je dan aan bij onze community: Fit for the Future. Iedere maand behandelen we daar een nieuw thema waarmee je effectief aan de slag kunt. Met 20% inspanning 80% resultaat behalen: dat is waar Fit for the Future voor staat. 

Je hebt in Fit for the Future ook altijd de mogelijkheid je persoonlijke vragen te stellen. Kennis, ervaringen en waardevolle tips delen en elkaar stimuleren om tot een gezondere leefstijl te komen. Doe je mee? 

Je kunt ieder moment instappen.Van dweil op de bank naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marjolein Dubbers en het is mijn missie om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld te maken. 

Enkele jaren geleden zat ik als een dweil op de bank met een burn-out; wanhopig op zoek naar méér energie. Ik ontdekte de kracht van onze vrouwelijke hormonen en hoe ik hier met voeding invloed op had. Hiermee is mijn leven compleet veranderd! 

Ik heb inmiddels een eigen bedrijf  en twee bestsellers geschreven. Ik heb méér energie en meer vrijheid dan ooit en prachtige dromen die ik aan het realiseren ben. Dit gun ik jou ook. 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven.
Het kan echt!

Stapje voor stapje naar jouw next level?


Je kunt veel meer dan je nu misschien denkt!