Ben jij er deze zomer ook aan toe...

volop energie, zodat je het realiseren van je dromen niet langer uitstelt?

Tijd komt nooit terug, we krijgen iedere dag maar één keer.

Heb jij dromen om te realiseren maar stel jij ze steeds uit door gebrek aan energie?

Weet jij dat je hormonen een belangrijke rol spelen als het gaat om jouw energieniveau en dat je daar met je voeding heel veel invloed op hebt?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • jouw energieniveau de komende jaren alsmaar zou toenemen? (Dit kan echt!)
 • je de hele dag een helder hoofd en goed geheugen hebt?
 • je méér zou kunnen eten dan dat je je nu voor mogelijk houdt zonder aan te komen?
 • je eindelijk je gezonde gewicht bereikt zonder ooit nog op dieet te gaan?
 • je nooit meer gefrustreerd raakt over wat gezonde voeding voor je is?
 • je regelmatig complimenten krijgt hoe goed je eruit ziet?

Er was een tijd dat ik dacht dat dit alles voor mij nooit zou zijn weggelegd. Maar ik had het mis. Laat me je uitleggen wat ik heb ontdekt.


Steeds meer vrouwen realiseren zich dat we zijn wat we eten; dat ons lichaam zich ieder moment, cel voor cel, opnieuw opbouwt uit de voeding die we het geven. Je lichaam herstelt en verbouwt zichzelf voortdurend: wat je vandaag in je mond steekt wordt omgezet in je nagels, haren en huid, maar ook je lever, hart, longen en hersenen van morgen.


Met andere woorden: je lichaam van morgen ligt vandaag op je bord. Als je dit tot in al je cellen beseft, dan heb je een belangrijke stap gezet op weg naar jouw vitaliteit en gezondheid.

Wat is nou toch gezonde voeding voor vrouwen?

Enkele jaren geleden zat ik in een burn-out en was zelf op zoek naar méér energie en gezondheid. Ook wilde ik graag van mijn alsmaar uitdijende ‘zwembandje’ af. Een belangrijke stap leek me om erachter komen wát nou toch gezonde voeding was voor mij als vrouw van boven de veertig. De meningen van de ‘experts’ bleken nogal verdeeld en vrijwel niemand had een speciale focus op vrouwen.

Ik ontdekte dat voeding een belangrijke invloed heeft op mijn hormoonbalans en daarmee op alles wat met mijn gezondheid te maken heeft: niet alleen mijn energieniveau maar ook mijn humeur, mijn zin om te gaan sporten, mijn spierkracht, mijn geheugen en concentratievermogen, mijn stressbestendigheid, mijn uitstraling en zelfs mijn uitdijende zwembandje.

Hormoonbalans bleek de sleutel

tot mijn vitaliteit 

en gezondheid

en daarmee mijn

gezonde gewicht

Voeding erin, overtollige vulling en vervuiling eruit.

Om mijn hormonen in balans te krijgen bleek mijn lichaam heel veel voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en aminozuren nodig te hebben. Echt veel! Ik bleek op dat gebied ondervoed te zijn en ik ben dus anders gaan eten. Tot mijn grote verbazing bleek ik méér te moeten en kunnen eten dan ik dacht! Maar wel anders.


Maar niet alleen dat. Het bleek dat het vermijden van bepaalde stoffen in mijn voeding minstens zo belangrijk was voor mijn hormoonbalans. Ik kwam erachter dat ik niet alleen alert moest zijn op vulling (zoals suikers) maar ook op vervuiling (zoals chemische stoffen) in mijn voeding en dat het belangrijk was deze zoveel mogelijk te vermijden. Maar hoe dan? Ik leerde steeds meer en maakte weer wat andere keuzes.


Toen ik dit allemaal doorhad en in de praktijk bracht kreeg ik mijn energie en gezondheid weer terug tot op een veel hoger niveau dan ik had durven dromen en mijn zwembandje smolt als vanzelf weg. Wil jij dit ook? Duizenden vrouwen hebben samen met mij dit pad al gevolgd.

Ik voel me zoveel fitter en energieker dan 8 weken geleden. Ik ben ook 5 kilo afgevallen. Dit is een leuke bijkomstigheid, maar was zeker niet mijn prioriteit in het volgen van dit programma. Ik heb veel geleerd over het hoe en waarom gezonde voeding zo belangrijk is. Hierdoor is het ook makkelijker vol te houden. Daarnaast werden er ook aanverwante onderwerpen behandeld, zoals omgaan met stress, het afleren van hardnekkige oude gewoontes, het maken van een moodboard, het positieve effect van dankbaar zijn enz. Allemaal erg nuttig bij het omschakelen naar een gezondere levensstijl.

Ellen Bruinsma

‘Nu weet ik dat het grotendeels aan verkeerde en incomplete voeding lag’

Het VoedingsKompas heeft in korte tijd een heel positieve impact op mijn vitaliteit gehad: ik heb in het verleden met depressiviteit te maken gehad en het was met nooit gelukt die vervelende zware vermoeidheid van me af te schudden. De wetenschap dat ik zoveel zelf kan sturen wat betreft mijn eigen welzijn heeft voor heel wat méér licht in mijn leven gezorgd!

Karin Dirven

 HET ENERGIEKE VROUWENKOMPAS ONLINE

Ben jij toe aan méér energie schrijf je dan nu in en doe vanaf 8 mei aanstaande mee met het online programma Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas. Dit online programma kan je zien als een logisch verlengstuk op mijn boek Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas. Mijn boek (288 pagina’s) bevat de theoretische kennis op basis waarvan ik het online programma heb ontwikkeld.


Weinig mensen komen daadwerkelijk en blijvend in actie door het lezen van een boek. Daar is meestal meer voor nodig.

Dit online programma is de stap-voor-stap methode die je helpt om de theorie van het boek op een makkelijke manier in de dagelijkse praktijk te brengen. Op deze manier gaat dat spelenderwijs.

Je hoeft mijn boek niet gelezen te hebben om het online programma te kunnen volgen.

Ik neem je acht weken lang bij de hand

en laat je zestien stappen zetten

op weg naar jouw vitaliteit,

gezondheid én gezonde gewicht.

Ik verwacht dat:

 • je op korte termijn méér energie en op langere termijn meer gezondheid zult ervaren
 • je méér zult kunnen eten dan je nu denkt (doodeng ja!)
 • je langzaam overtollige kilo’s, waar je misschien al jaren mee worstelt, kwijt zult kunnen raken
 • het leuker en lekkerder maar vooral mákkelijker is dan je ooit had kunnen denken
 • je je daardoor steeds minder bezig hoeft te houden met “gezond eten” en je je energie in andere, belangrijke zaken kunt stoppen
Maar laat me je eerst nog even wat meer vertellen over afvallen want ik weet dat zoveel vrouwen hier gefrustreerd over zijn. Heb jij het gevoel dat je al dik wordt van de lucht? Dat herken ik.

Je moet eerst gezond(er) worden voordat je kunt afvallen.

We hebben geleerd dat afvallen draait om twee simpele dingen: minder eten en meer bewegen. Behalve dat dat niet makkelijk is, is het echter ook gewoon niet waar! Er kunnen vele redenen zijn waarom een lichaam besluit om vet vast te houden. Dit geldt met name voor vrouwen die te maken krijgen met een schommelende hormoonhuishouding die flink uit balans kan raken.

Redenen waarom je niet afvalt kunnen zijn:

 • je darmflora is niet gezond en werkt niet zoals het zou moeten
 • je bloedsuikerspiegel is steeds uit balans en schommelt teveel
 • je schildklier besluit om te vertragen omdat je bijnieren overbelast zijn door stress
 • je lever heeft moeite met het ontgiften en afvoeren van afvalstoffen
 • je vetcellen houden vervuilende stoffen (xeno-oestrogenen) vast om je te beschermen
 • je stofwisseling is aan het vertragen als natuurlijk proces bij het ouder worden
Ik ken veel vrouwen die er niet in slagen om af te vallen terwijl ze minder zijn gaan eten én meer zijn gaan bewegen. Ik ken dit uit eigen ervaring en lieve hemel wat is dát frustrerend!

De enige oplossing om af te vallen

is om éérst gezonder te worden waardoor

je lichaam, je hormonen en al je

organen weer in balans komen.

En dát is nou precies waar
Het VoedingsKompas je mee gaat helpen!

energieke vrouwen voedingskompas

Het VoedingsKompas is een compleet online programma. Het geeft je informatie over WAT nou gezonde voeding voor je is en legt je uit WAAROM dit zo is. Ik neem je in zestien modules verdeeld over acht weken bij de hand. Door middel van video's vanuit mijn keuken laat ik je zien hoe eenvoudig het is om gezondere keuzes te maken. Daarbij krijg je per module eenvoudige maar heerlijke recepten om mee aan de slag te gaan. Het programma draait dus om het WAT, WAAROM en HOE van gezonde voeding.

Voordat ik aan het Voedingskompas deelnam, at al redelijk gezond. Toch kwam ik na mijn 40ste aan in gewicht. Dankzij het VoedingsKompas eet ik nu nog bewuster dan dat ik al deed. Ik weet nu meer over voedselcombinaties en pas deze ook toe. Ik heb er vertrouwen in dat ik hiermee vanzelf het gewicht bereik dat bij me past. Daarnaast voel ik me gedurende de dag veel energieker en heb geen energiedips meer. Ik kan meer werk aan. Ik zie er ook beter uit; fitter en stralender. Dat hoor ik ook van mensen in mijn omgeving. Ik zal zeker doorgaan met deze nieuwe tips en aanwijzingen. Het is gewoon een must voor iedere vrouw van 40 plus!

Tanja Huissoon

Als je bijna je hele leven al aan het lijnen bent en niets helpt je om een evenwichtige, “slanke” vrouw te worden en/of te blijven, dan beland je bijna op het punt dat je het maar voor lief neemt. Je gaat bijna accepteren dat je een maatje meer hebt, maar ook dat je ongelukkig bent met je lijf en in je lijf. Maar dan lees je de artikelen van Marjolein en zij opent je letterlijk de ogen. Dus volg je het programma bij Marjolein en zonder op dieet te gaan leert ze je een betere leefstijl aan. Op een manier zodat het blijft hangen, dat je bewust maakt van gezonde voeding, van je vrouwelijke hormonen en de gevolgen van ongezond voedsel op die hormonen. Zonder te lijnen val ik af, niet snel, maar dat is ook beter. Zonder te lijnen word ik weer baas over mijn eigen lichaam, leer ik alles over voeding en hormonen. En… ik leer dat het helemaal niet moeilijk is, om gezond te eten. Vaarwel eetbuien, hallo energieke vrouw!

Marca Adema

De kern van het programma is kort en krachtig, omdat ik denk dat je het druk hebt

Het doorlopen van het programma hoeft je niet veel tijd te kosten dat beloof ik je. Na de start ontvang je acht weken lang, op maandag en woensdag, een mail met een link naar een module. Een module bestaat uit een tekst soms aangevuld met een video. Lees de tekst en plan de daarin beschreven actiepunten in of doe ze gelijk. De actiepunten van acht van de modules van maandag zullen je nauwelijks extra tijd kosten (echt waar!) de actiepunten van de acht modules op woensdag wel. Plan daar dus wat tijd voor in, maar dat mag ook in het weekend (extra tijd: tussen de 5 en 30 minuten). Kortom: dit is echt een methode voor drukbezette vrouwen!      We starten weer met een nieuwe groep op 8 mei. Doe je mee? 

De kern is kort en krachtig.

De kern is kort en krachtig. Ik bied je echter legio opties om je verder te verdiepen in een specifiek onderwerp zou je dit willen. Het programma staat vol met slimme tips en waardevolle weetjes die je snel kunnen helpen op jouw pad naar vitaliteit en gezondheid.

Maak hier je keuze. Ontvang eenmalig 50 euro voorjaarskorting!

Het Basis Programma is helemaal compleet. Maar heb jij behoefte aan meer begeleiding kies dan het Plus Programma. Hierbij krijg je vier avonden de gelegenheid om (met een kleine groep) Marjolein jouw persoonlijke vragen voor te leggen. Achteraf ontvang je de opname van deze skype sessie. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

INSCHRIJVING IS MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 5 MEI. 

MAAK DIT VOORJAAR GEBRUIK VAN DE KORTINGSCODE    EVA    EN ONTVANG 

50 EURO KORTING! 

Energieke Vrouwen Voedingskompas BASIS

Basis Programma

Het complete online pakket

E-mailcoaching

 • € 500,-

  € 297,-

  Energieke Vrouwen Voedingskompas PLUS

  Plus Programma (max 20 plaatsen)

  Het complete online pakket

  E-mailcoaching

  4 x skype-sessie met Marjolein

  (in kleine groep)

 • € 600,-

  € 397,-

  Het werken aan mijn vitaliteit en gezondheid (en mijn bedrijf) is een hele andere energie en zoveel leuker, fijner en krachtiger dan strijden tegen ziekte, gebrek aan energie of omzet/opdrachten. Het VoedingsKompas helpt me onder andere om beter te letten op hoe ik me voel als ik een keer uit de bocht ben gevlogen. Het wordt hierdoor steeds makkelijker om ongezonde voeding te laten staan. En wat het nachtzweten betreft: dat is dus gewoon WEG! Dank je wel Marjolein, voor het delen van al je ervaring en kennis. Het VoedingsKompas helpt echt!

  Jacqueline Moleman

  Ik ben geïnteresseerd geraakt doordat Marjolein schreef dat zij in een in een burn-out heeft gezeten. Ik zocht steun en herkenbare taal. Dat heb ik gevonden. Door in haar programma Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas zo bij de hand genomen te worden ben ik door een moeilijke tijd heen gekomen. Stap voor stap en niet alles kan perfect. Gewoon je best doen dat is genoeg en genieten van alles wat er goed gaat. Ik ben heel dankbaar voor alles.

  Jacqueline Hoeks

  Het Voedingskompas: Wat ga je ontdekken?

  Het e-book Voorbereiden op succes

  Dit e-book krijg je gelijk bij je inschrijving toegestuurd.

  Ik leg hierin uit wat de sleutel tot succes is als het gaat om het veranderen van je voedingspatroon. Want het veranderen van oude patronen is vaak lastig. Je leert de meest essentiële stap die maakt dat je gezonder eten vrij moeiteloos zult volhouden. Ook wijs ik je op de grootste valkuil waar veel vrouwen invallen en waardoor ze een gezond voedingspatroon na verloop van tijd weer loslaten. Dat gaat jou niet gebeuren!

  Met dit e-book kan je alvast de eerste stappen zetten.

  Acht thema's in acht weken


  Je krijgt vervolgens toegang tot de Energieke Vrouwen Community waar acht weken lang twee keer per week een nieuwe module voor je klaarstaat. Per e-mail laat ik je weten wanneer er weer een nieuwe module beschikbaar is. Je mag het programma ook in je eigen tempo doorlopen want de modules blijven altijd voor je beschikbaar.

  Dit zijn de acht thema’s die aan bod komen:

  1. Start je dag vitaal

  In dit thema besteden we extra aandacht aan je bloedsuikerspiegel; dit is van essentieel belang als je wilt afvallen. Hoe kan je op een heel gezonde manier je dag beginnen? Hoe help je je spijsvertering, darmen en immuunsysteem ’s morgens op gang? Hoe maak je een vitaal ontbijt in vijf minuten? En in twee minuten? Met makkelijke ontbijtrecepten om je dag goed te starten.

  2. Boost je voedingsstoffen

  In dit thema extra aandacht voor de gezondheid van je lever. Hoe krijg je op een makkelijke manier zoveel mogelijk vitamines, mineralen, enzymen en andere gezonde voedingsstoffen binnen? Waarom zijn lang niet alle groene smoothies gezond voor je? Hoe maak je gezonde smoothies in een handomdraai?

  3. Vitale tussendoortjes

  In dit thema extra aandacht voor je nieren; wat hebben die eigenlijk nodig? Is het nou wel of niet verstandig om tussen de maaltijden door te eten? In welke tussendoortjes zitten ongemerkt de meeste suikers verstopt? Welke snacks betekenen geen aanval op je gezondheid en vitaliteit? Hoe maak je deze zo lekker mogelijk zodat je ze ook graag aan gasten zult voorzetten?

  4. Omarm gezonde vetten

  In dit thema hebben we extra zorg voor je hormoonbalans. Waarom hebben we als vrouw juist gezonde vetten nodig? Welke vetten zijn gezond en waarom geven juist zij ons energie? Welke vetten zijn geschikt om in te verhitten en welke juist niet? Welke vetten hebben je hersenen hard nodig? Hoe maak je zelf in een paar minuten gezonde dressings en zelfs een heerlijke mayonaise?

  Maak hier je keuze. De inschrijving staat open t/m vrijdag 5 mei. Ontvang dit voorjaar 50 euro korting met de kortingscode EVA   

  Energieke Vrouwen Voedingskompas BASIS

  Basis Programma

  Het complete online pakket

  E-mailcoaching

 • € 500,-

  € 297,-

  Energieke Vrouwen Voedingskompas PLUS

  Plus Programma (max 20 plaatsen)

  Het complete online pakket

  E-mailcoaching

  4 x skype-sessie met Marjolein

  (in kleine groep)

 • € 600,-

  € 397,-

  5. Naar een hoger niveau

  In dit thema extra aandacht voor je darmen maar niet alleen dat. Met welk goedkoop voedingssupplement ondersteunt je bijnieren als je langere tijd veel stress hebt? Welke voedingsstof kom je misschien tekort als je echt naar chocola kunt snakken? Waarom vallen veel vrouwen als vanzelf af als ze veel minder brood eten? Wat is het beste brood als je toch af en toe brood wilt eten? Hoe maak je een lekkere lunch zonder brood? En hoe neem je dit handig mee naar je werk?

  6. Groenten in de hoofdrol

  In dit thema krijgt je immuunsysteem aandacht. Waarom zou je groenten de hoofdrol geven in je dagelijkse menu? Hoe verhoog je zonder moeite de hoeveelheid groenten die je per dag binnenkrijgt? Hoe krijg je toch voldoende groenten binnen ook als je niet zo van groenten houdt? Vallen peulvruchten ook onder groenten? Met heerlijke soep-gerechten die niet kunnen mislukken ook al ben je geen keukenprinses. Ik beloof het je!

  7. Plantaardig als basis

  In dit thema een extra week rondom hormoonbalans. Waarom zijn veel dierlijke producten juist voor vrouwen niet zo gezond? Welke dierlijke producten zijn wel aan te bevelen? Hoe krijg je voldoende eiwitten binnen als je meer plantaardig zou gaan eten? Hoe maak je zelf in twee minuten je eigen amandelmelk? En zuivelvrije yoghurt? Met vernieuwende recepten voor voedzame, plantaardige dranken.

  8. Afkicken en genieten

  Hoe zorg je niet alleen goed voor je lichaam maar ook echt goed voor jezelf? Wat is het allerbeste hulpmiddel om ongezonde verleidingen te weerstaan als je hiervoor kiest? Waarom is het goed om ook vaak te genieten? Wat zijn heerlijke én gezonde toetjes en traktaties? Hoe maak je een supertoetje in drie minuten met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt?

  Inclusief: receptenkaarten per thema

  receptenkaarten per thema

  Als alleenstaande moeder van drie jonge kinderen én ondernemer kon ik wel wat extra energie gebruiken. Daarom heb ik meegedaan aan het Voedingskompas. Wat ben ik blij met die keuze! Vooral mijn buik is heel blij met de veranderingen. Meer energie en geen opgeblazen gevoel meer. Ik voel me veel gezonder en ondanks een heftige tijd krijg ik van iedereen complimentjes dat ik er zo goed uitzie!

  Alles wordt goed uitgelegd en de recepten zijn eenvoudig en echt lekker! Mijn kinderen van 3, 7 en 9 eten gewoon lekker mee. Ik kan het iedereen aanraden om mee te doen!

  Anine van den Berg

  Het programma het Voedingskompas heeft me veel bewuster gemaakt van wat ik in mijn mond stop en welk effect voeding op mijn lichaam heeft. Ik heb met name gemerkt dat het eten (en drinken) van meer groente een positief effect heeft op mijn energieniveau. Ik val nu ’s avonds niet meer op de bank in slaap.

  Angela

  Nog meer video's vanuit de keuken

  De video's vanuit mijn keuken worden door de deelnemers heel hoog gewaardeerd. Daarom dat ik nog meer video's heb opgenomen. Als je eenmaal hebt gezien hoe makkelijk het is om snel iets lekkers op tafel te krijgen ga je zeker zelf aan de slag! Gezond eten is echt niet ingewikkeld en tijdrovend!

  Het VoedingsKompas heeft me precies het juiste zetje in mijn rug gegeven. Ik was al met mijn voeding bezig maar stond stil. Door dit programma ben ik weer met volle kracht de goede richting opgegaan. Ik voel me vitaler en ben me nog meer bewust geworden met wat ik in mijn mond stop. Mijn huid voelt heel goed en ben ook een paar kilo’s afgevallen. Ik vind het ook zo bijzonder dat ik niet meer automatisch een gebakje neem of een wijntje maar ga eerst bij mezelf na of ik er echt zin in heb. Heel vaak heb ik er dus geen behoefte aan en sla het af. Ik voel me daarna top!

  Carina Groot

  De huisarts heeft me niet van mijn vermoeidheid en darmproblemen af kunnen helpen. Het VoedingsKompas is voor mij een uitkomst gebleken. Door de logische stap-voor-stap opbouw, de uitleg van oorzaken en achtergronden als ook de praktische aanpak en ondersteuning, kon ik steeds kleine stappen zetten, op mijn weg naar herstel. Al na 5 weken was ik die extra vetrol, die steeds in de weg bleef zitten, kwijt! Wat voelt dat goed! Na 8 weken is mijn energie niveau met sprongen vooruit gegaan en de buikklachten zijn verdwenen. En: ik begin mijn levensvreugde weer terug te krijgen! Alle recepten zijn even voedend en een feestje om te maken én te eten. Ik kan het iedere vrouw aanbevelen!

  Martine de Ridder

  BONUS: EXCLUSIEVE COMMUNITY

  Om het je makkelijk te maken en om steun te krijgen, krijg je vanaf de start op 8 mei aanstaande toegang tot onze besloten facebookgroep met uitsluitend deelnemers aan dit programma. Deze groep kan je gebruiken om vragen te stellen, recepten uit te wisselen en je te omringen met vrouwen die hetzelfde pad bewandelen als jij. Natuurlijk ben ik hier volop aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Je staat er niet alleen voor, we gaan het samen doen! Honderden vrouwen die het programma eerder volgden wachten hier op jou om hun tips uit de praktijk met jou te delen.


  SPECIALE BONUSSEN:

  Om je nog meer inspiratie voor lekkere recepten te geven ontvang je bij dit online programma mijn zes e-books met volop recepten ter waarde van maar liefst euro 57,50!

  • Om je af en toe een duwtje in de goede richting te geven ontvang je gedurende het programma hier en daar een verrassing. Deze verklap ik hier natuurlijk niet want anders is het geen verrassing meer.
  • Om je alle ruimte en tijd te geven zal je als deelnemer aan het VoedingKompas altijd toegang blijven behouden tot alle modules, alle recepten, alle video’s en alle boodschappenlijstjes. Je zult zelfs toegang krijgen tot nieuwe updates die ik in de toekomst ga toevoegen aan het programma.

  speciale bonus receptenboeken


  Voor wie is dit programma bedoeld?

  Ik heb dit programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen 40+. Het raakt mij dat zoveel vrouwen 40+ worstelen met hun gezondheid en vitaliteit en dat zovelen niet in staat zijn om hun dromen te realiseren omdat ze er de energie niet voor hebben. Echter: jongere vrouwen kunnen dit programma ook prima volgen. Het programma is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je op een slimme manier méér gezonde(re) voeding kunt opnemen waardoor het makkelijker wordt om ongezonde voeding te laten staan. Het is geen dieet en alle recepten zijn geschikt voor iedereen in het gezin. Je kookt dus niet apart, mannen en kinderen kunnen gewoon mee eten.


  Duizenden vrouwen hebben het VoedingsKompas inmiddels gevolgd en het beoordeeld met gemiddeld een 8,7.

  Nog meer ervaringen van deelnemers:

  Door het volgen van het online programma van het Voedingskompas ben ik me veel bewuster geworden van de belangrijke rol van voeding op mijn gezondheid. Ik ben een beetje afgevallen, maar dat was niet reden waarom ik aan het programma ben begonnen. Ik wilde meer energie en dat is voor een deel zeker gelukt.  

  Joke Timmermans

  Het allerbelangrijkste resultaat van het VoedingsKompas is dat mijn artrose in mijn knie is verbeterd en ik heb er goede hoop op dat mijn achillespees-ontsteking ook gaat verbeteren. Mijn darmen werken een stuk beter en mijn energie en slaap zijn verbeterd. Ik lig niet meer uren wakker. Ik heb wel last gehad van ontgiftingsverschijnselen maar die zijn nu over.

  Mieke Stellingsma

  Ik volg je al langere tijd op facebook, krijg je wekelijkse nieuwsbrief en heb het online programma Het VoedingsKompas gevolgd. Dit alles ervaar ik persoonlijk als heel erg waardevol en het heeft mijn mindset in vele opzichten in de positieve zin veranderd. 

  Bij deze bedankt hiervoor!

  Jessica Koomen

  Ik vind het een fijn programma en goed te volgen. Veel goede informatie en Marjolein is bereikbaar . Dat is heel fijn ook. Het wordt allemaal begrijpbaar uitgelegd. De Facebook groep is vriendelijk van toon, daar voel ik mij veilig bij. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om dit programma te volgen. Dank je wel Marjolein!

  Willeke Schilder

  Fijn programma, prettig om te volgen, met nog steeds een heleboel recepten die ik uit wil proberen.

  Het heeft me meer basis gegeven om gezonde voeding uit te breiden in mijn dagelijkse eetpatroon. En het heeft me ook veel informatie gegeven die ik als yogadocent wil delen met mijn netwerk van vrouwen.

  Ik geloof er heilig in dat voeding een medicijn kan zijn, of dat je jezelf met voeding ziek kunt eten. De informatie uit het boek en het programma geven me meer kennis daarin.

  Esther van Eersel

  Erg goed programma. Vooral de uitleg en je relaxte manier die je adviseert om verandering aan te brengen in je voedingspatroon. Ook de stap voor stap methode.

  Ik leefde al vrij gezond maar jouw programma zet de puntjes op de i. Als ik me weer heel energiek voel, wil toch nog wel eens in de fout te vallen door te denken , ik kan het wel hebben! Maar nu weet ik door jouw duidelijke uitleg wat teveel willen doen toch in je lichaam teweegbrengt. Het motiveert me erg nog beter naar mijn lichaam te luisteren!

  Meinie van der Ham

  Voor een speciale prijs!

  WAT ZOU HET VOOR JOU BETEKENEN OM:

  • ’s morgen fit en vitaal op te staan?
  • genoeg levenslust te hebben om vrijwel alles te kunnen ondernemen van wat je zou willen?
  • daarbij een helder hoofd en goed geheugen te hebben?
  • op een gezonde manier steeds dichter bij je gezonde gewicht te komen?
  • geen energie meer kwijt te zijn aan frustraties rondom eten en voeding?
  • blij te zijn met je gezonde voedingspatroon dat je makkelijk vol kunt houden?

  Wat is het jou waard om dit stapje voor stapje allemaal te krijgen? 500 euro?

  Ik heb Het Voedingskompas voorgelegd aan verschillende vrouwen die mij vertelden dat ze zeker 500 euro zouden betalen voor deelname hieraan. Ik denk dat het dit absoluut waard is. Eerlijk gezegd denk ik dat als je alles toepast wat je leert in Het Voedingskompas en alles gebruikt wat het programma je biedt, het nog veel meer waard is. Een hoog niveau van vitaliteit en gezondheid vind ik eigenlijk onbetaalbaar.


  Doe nú mee en sluit je aan bij de groep vrouwen die vanaf nu definitief een nieuw pad gaan bewandelen. Het is niet waar dat onze gezondheid automatisch achteruit gaat als we 40+ zijn. Er komen steeds meer inspirerende en vitale vrouwen met volop energie die hun mooiste dromen aan het realiseren zijn. 

  Nog even in het kort. Dit krijg je:

  • Een introductiemail met duidelijke uitleg hoe het werkt
  • Direct bij je inschrijving het e-book Voorbereiden op succes (je kunt gelijk aan de slag)
  • Acht weken lang zestien maal toegang tot een nieuwe module (ik informeer je per mail)
  • Acht keer een inspiratiemail
  • Levenslang toegang tot de modules, video’s, recepten en boodschappenlijstjes
  • Ondersteuning en de mogelijkheid tot vragen stellen in de besloten facebookgroep
  • Ondersteuning en de mogelijkheid tot vragen stellen per mail
  • Extra bonussen in de vorm van vijf e-books met tientallen recepten (ter waarde van 57,50 euro) en af en toe een verrassing!
  • Toegang tot onze actieve en waardevolle besloten community waarin je ervaringen en recepten kunt uitwisselen met andere deelnemers en persoonlijk contact kunt leggen

  Dit levert het je op:

  • Steeds méér energie en gezondheid
  • Een helder hoofd en geheugen en beter concentratievermogen
  • Complimenten over hoe goed je eruit ziet
  • Dichter bij je gezonde gewicht
  • Nooit meer frustraties over diëten en jojo-en
  • Een gezond voedingspatroon dat je makkelijk kunt volhouden
  • Eindelijk de energie om je (stoutste) dromen waar te maken

  Tot slot

  De programma is bekeken en beoordeeld door dr Barbara Havenith van de Vrouwenpoli Boxmeer en mag haar stempel van goedkeuring dragen. Dr Barbara Havenith is gynaecologe, orthomoleculair arts en oprichtster van de Vrouwenpoli Boxmeer. Zij noemt zichzelf vrouwenarts omdat zij arts voor de hele vrouw wil zijn. Zij werkt zowel regulier als complementair. Ik ben er erg trots op dat dit programma haar goedkeuring mag dragen.

  GEEN 500,-
  MAAR 297,- EURO  

  ONTVANG DIT VOORJAAR

  50 EURO KORTING MET DE KORTINGSCODE   EVA

  INSCHRIJVING STAAT OPEN TOT EN MET 5 MEI 


  We starten op 8 mei aanstaande.  Doe je mee? 

  JA, ik wil meedoen!

  Maak hier je keuze. Gebruik t/m 5 mei de kortingscode EVA en ontvang 50 euro voorjaarskorting

  Energieke Vrouwen Voedingskompas BASIS

  Basisprogramma

  Het complete online pakket

  E-mailcoaching

 • € 500,-

  € 297,-

  Energieke Vrouwen Voedingskompas PLUS

  Plusprogramma (max 20 plaatsen)

  Het complete online pakket

  E-mailcoaching

  4 x skype-sessie met Marjolein

  (in kleine groep)

 • € 600,-

  € 397,-