Eindelijk hét boek voor alle vrouwen: Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas!

Wil jij weten hoe je met je voeding je hormonen kunt beïnvloeden? Wil jij méér energie?
Lees meer
Gratis: Mijn 7 favoriete recepten!

Page content

Eindelijk hét boek voor alle vrouwen:  Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas!

Eindelijk hét boek voor alle vrouwen: Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas!

Wil jij nou eindelijk wel eens weten hoe dat precies zit met je vrouwelijke hormonen? Wil jij weten hoe je daar zelf met je voeding invloed op hebt zodat je je geen slachtoffer meer voelt van je hormonen maar slim met ze samenwerkt? Wil jij weten hoe het komt dat je niet kunt afvallen terwijl je tóch minder eet en meer beweegt? Wil jij goed geïnformeerd het gesprek met je arts ingaan? Bestel dan vandaag nog mijn boek Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas.  Bij aanschaf van de eerste druk krijg je een geweldig kado! Klik hier en lees meer >>

Comment Section

3 reacties op “Eindelijk hét boek voor alle vrouwen: Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas!


Door Anna op 14 december 2016

Ha Marjolein, gisteren heb ik jouw boek ontvangen, je hebt niet overdreven het ziet er schitterend uit. Ik vraag mij alleen af waar die unieke code staat en waar deze ingevuld dient te worden.


Door Marjolein Dubbers op 19 december 2016

Hallo Anna, de code staat op pagina 4, links bovenin. Daar staat, net als op de sticker op de voorkant, waar je de code in kan voeren :-).


Door Loes op 13 december 2016

ja!! vandaag heb ik het boek ontvangen! WOW, mega-mooi Marjolein. Met deze hulp is het vast makkelijker om mijn verantwoordelijkheid voor mijn fysieke en mentale gezondheid op me te nemen. Dank je wel.

Plaats een reactie


*


Interessante topics voor Energieke Vrouwen