Meld je hier aan zodat ik je op de hoogte kan stellen als het programma het VoedingsKompas weer wordt geopend!

Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas is een compleet online programma. Gedurende 8 weken doorloop je 16 modules en zet je makkelijke stappen op weg naar een blijvend, gezonder voedingspatroon. Het geeft je informatie over WAT gezonde voeding voor jou als vrouw is, legt je uit WAAROM dit zo is en laat je zien HOE je dit op een makkelijke manier in je dagelijks leven inbouwt. Het programma is maar 3 keer per jaar geopend.

Het VoedingsKompas is op dit moment gesloten. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Laat dan je email-adres achter dan laat ik je weten wanneer de inschrijving weer open gaat.

Zet me op de wachtlijst

Voordat ik aan het Voedingskompas deelnam, at al redelijk gezond: vrijwel alles biologisch, weinig suiker en weinig kant en klaar produkten. Toch kwam ik na mijn 40e aan in gewicht. Dankzij het VoedingsKompas eet ik nu nog bewuster dan dat ik al deed. Ik weet nu meer over voedselcombinaties en pas deze ook toe. Ik heb er vertrouwen in dat ik hiermee vanzelf het gewicht bereik dat bij me past. Daarnaast voel ik me gedurende de dag veel energieker en heb geen energiedips meer. Ik kan meer werk aan. Ik zie er ook beter uit; fitter en stralender. Dat hoor ik ook van mensen in mijn omgeving. Ik zal zeker doorgaan met deze nieuwe tips en aanwijzingen. Het is gewoon een must voor iedere vrouw van 40 plus!

Tanja Huissoon

Na tientallen jaren van diëten was ik totaal uitgeput. Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas bleek voor mij een echt kompas. Het is écht waar dat als je goed gevoed bent met de juiste dingen, je de kracht hebt om de juiste keuzes te blijven maken en de vulling te weerstaan. Ik zorg nu voor mezelf, want dat ben ik waard en ik droom weer van het uitproberen van nieuwe dingen.

Sabine Berghs

Ik voel me veel fitter en energieker dan 8 weken geleden. Ik ben ook 5 kilo afgevallen. Dit is een leuke bijkomstigheid, maar was zeker niet mijn prioriteit in het volgen van dit programma. Ik heb veel geleerd over het hoe en waarom gezonde voeding zo belangrijk is. Hierdoor is het ook makkelijker vol te houden. Daarnaast werden er ook aanverwante onderwerpen behandeld, zoals omgaan met stress, het afleren van hardnekkige oude gewoontes, het maken van een mood-board, het positieve effect van dankbaar zijn enz. Allemaal erg nuttig bij het omschakelen naar een gezondere levensstijl.

Ellen Bruinsma


Meer over Marjolein

"Je kunt niet weten wat échte voeding voor je kan doen totdat je het zelf gaat ervaren!"

Enkele jaren geleden startte ik online de Energieke Vrouwen Academie omdat ik ervan overtuigd raakte dat wij vrouwen tot op hoge leeftijd vitaal en gezond kunnen zijn. Ik geloof niet meer dat onze gezondheid automatisch achteruit gaat als we eenmaal de 40 zijn gepasseerd maar dit vraagt wel om wakker worden en bewuste keuzes. We leven namelijk in een samenleving die onze hormoonhuishouding en daarmee de gezondheid van vrouwen dagelijks ondermijnt door o.a. onnatuurlijk voedsel, teveel granen en suikers, teveel stress, te weinig ontspanning en beweging en teveel gifstoffen in onze omgeving. Gezond en vitaal blijven is een kwestie van slimme keuzes maken. Veel vrouwen gingen je al voor. Doe je mee?

Ja, plaats mijn naam op de wachtlijst!

Aanmelden